Lace, važiuok į Kalvarijų g. Esu 90 proc. tikra, kad ką nors rasi tinkamo.
Niuma tako ir aš padorių visai atrandu, bet man sunku ten savo dydį rasti būtent tų padoriųjų
kur mano dydžiai tai ten jau tympos visokios akurat, ir kokie super slimai dar kurie man tragiškai netinka
bet esu atradus tobulus juodus su ne per daug elastano, gana ilgai nešiojau
dabar nešioju idealius pagal mane mėlynus būt klasikiniai bet kažkodėl plunksną ant sėdimosios išsiuvinėjo su blizgučiais
kai matavausi nemačiau aš jos, o paskui jau gaila buvo padėt nes nedažnai aš taip gulančius randu
pernai su MB peeke apsipirkom
tai nu 50 sumokėjau, atrodė kokybiški, juodi (mėlyni labai negražios spalvos buvo)
36 dydis, slimai a la, o kažkokiu būdu lyg laisvoki
ir ką atrodau su jais kažkokia net nežinau
kai matavausi gerai buvo, o dabar jaučiuos kaip iš kaimo su jais
ir dar visokius pūkelius surenka nuo megztukų
va tau kaina ir kokybė
labai norėč kokius gerai firminius tegu ir už 100 eurų pirkčiau jei rasčiau tobulai gulančius ir ilgai laikančius
Labas rytas
Papasakosiu savo vakarykščius nusivylimus
Pabandyk peek & cloppenburg Oze, Jei telpi į 46 būna variantų daugiau, bet tenka ten pavaikščiot ilgokai visko daug, klaidu - neaišku kas kur
Gerry Weber su dydžiais neblogai, bet ar yra pas juos paltų nežinau. Lelija, Elvazija, Marli Woman dar variantai, būna dydžių, kartais užeinu ir paimatuoju vien tam, kad suprasčiau, jog dar nedaugau iki tokio solidumo
labai norėč kokius gerai firminius tegu ir už 100 eurų pirkčiau jei rasčiau tobulai gulančius ir ilgai laikančius
Ilgai, tai kiek? Aš nepagaunu esmės
Jei turi vienus ar dvejus ir maunies tik savaitgaliais - tai viena, o jei vaikštai kasdien ir turi 15 - tai kita
Nite vaikštau dažnai, kelis kartus į savaitę maunuosi ir ilgai tai nu kad kokius 3-5 metus tarkim nenustampytų keliai ir neišdiltų tam tikros vietos
ir turėt noriu 2-3 maksimum, nes spinta ne guminė, megztukai paskiau netilps
Nite vaikštau dažnai, kelis kartus į savaitę maunuosi ir ilgai tai nu kad kokius 3-5 metus tarkim nenustampytų keliai ir neišdiltų tam tikros vietos
ir turėt noriu 2-3 maksimum, nes spinta ne guminė, megztukai paskiau netilps
supratau kiek nešioju džinsų ir pigių,ir brangių - niekad keliai neišsitampė bet man džinsai - tik medvilnė ir ne daugiau nei 2 proc elstano. Imčiau ir be jo, jei tokių rasčiau
O tam tikros vietos - tai čia jau nieko nepadarysi, jos išsitrina visada anksčiau ar vėliau-vienai per metus, kitai per mėnesį, ir nepriklausomai nuo džinsų kainos ir kokybės, tik nuo figūros
Na, tam, kad prabangioms pardėms liktų pinigų, reik nevalgyt. Todėl ten ir dydžių nėr didesnių čia juokas jeigu ką.
Bet su dydžiais tai tikrai tragedija net ir masinės gamybos parduotuvėse. Neapsimoka matyt daugiau medžiagos išnaudot
Niuma, nesiteisink. Perkam ir mes tų paprastų džinsų ar kitų rūbų. Bet kalba eina apie idealiai tinkančius. Apie tikrus džinsus, o ne jų imitacijas. Prieš daugelį metų, kai buvau jauna ir neseniai pradėjusi dirbti (kai bankas net paskolos nedavė butui, nes per mažai uždirbom abu su vyru), su vyresne kolege per pietus malėmės po Europos prekybcentrį, ir buvo ten kažkokia ypatingai prabangi parduotuvė. Viena neičiau net pro šalį turbūt, bet kartu užėjom ir ji nusipirko džinsus už 400 litų (kai mano alga buvo gal 600....) tai iki šiol prisimenu kokio gražumo buvo jos užpakalis su tais džinsais ir ji atrodė kokiais 5 kilais lieknesnė. Ir toks vaizdas kad nuo nešiojimo jie tik gražėjo.
Taigi jau tada padariau išvadą-kad arba tu perki kasmet už 30, arba vieną kart per 3 metus už 90, Bet ir atrodysi atitinkamai
O apie "gali sau leisti", tai ne apie pinigus kalba, o kažkaip sukas galvoj kažkokios madistės posakis apie amžių ir daiktus. Kad brandžiam amžiuj jau laikas turėti vieną daiktą, bet gerą, nei daug prastos kokybės
Lace-aš patarimų kaip ir nebeturiu. Nes paltų dar sau neleidžiu gerų tos pačios kolegės senais laikais apsipirkdavo CityWoman, bet ten nesu buvus kokius 5 metus...
Nu daug kas priklauso ir nuo medžiagos tvirtumo,nes tie Takiniai tai vistiek tokie sunkiai denimu pavadinami
anksčiau ir New Yorker būdavo tokių rimtesnių, kol dar ta pardė buvo Bige
dabar kiek žiūrėjau tai irgi ne kažką, ir vien plėšyti dar....
o kaip mano teta sakė susiplėšyt tai aš ir pati moku
nu tako tai nėr mažesnių dydžių deja
prisireikė kaip Š
ir siūlų turiu...
72727334_10206435475003737_4021868373099937792_n.jpg 46,46KB 0 Parsiųsta kartų
O apie "gali sau leisti", tai ne apie pinigus kalba, o kažkaip sukas galvoj kažkokios madistės posakis apie amžių ir daiktus. Kad brandžiam amžiuj jau laikas turėti vieną daiktą, bet gerą, nei daug prastos kokybės
Nu ir kaip aš gyvenčiau su vienais džinsais čia irgi juokas suabsoliutinti pareiškimai mane labai prajuokina
Normaliam žmogui netinka nei variantas su vienu daiktu, nei variantas su daug daiktų. Žmogui reikia tiek kiek jam reikia. O kiek tai yra, tai tik pats žmogus gali žinot
O tau dar to raugo reikia? nes buvau ir tau atidėjus. Dabar ruošiuosi kurią dieną kepti duoną, tai ar atidėti naujo? Nežinau, ar kada mums keliai susikirs
Ai, gal dabar nelaikyk man Kažkoks man sudėtingas dabar etapas su virtuvinių reikalų nemeile