Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, kepu ir zuikius. Tiksliau, pradėjau kepti orkaitės skardoj visą tokį plokščią iš 2,5 kg :), tai sultys neišbėga, paskui ir pasišildyt skanu, ir šaltą valgyt. Bet šįkart nusprendžiau būt gera mama ir pasiklaust, kaip labiau norėtų šeimyna. Tai ir teko kept kotletus, senokai bebuvau (nes dažniausiai niekieno neklausiu).

Mezgimui laiko nelabai liko... bet gal truputį dar pavyks su 1 trumpa serija.

Atsakyti

Pato ir Mato?

Tikrai trumpos serijytės.

Atsakyti

Nea, ne jų. 45 min gi neilga. Bet nepažiūrėjau. Prisiminiau, kad ryt anksti į darbą... ir iškart akys lipt pradėjo.

Atsakyti

Sulipusiom akim atrašei? Taaalentas!

Visos mano draugutės LinkedIn cypčiojo iš laimės tavo konferencijoje. Taip gerai ir buvo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 spalio 2019 - 21:37

Šiandien grįždama ir taip jau vėlokai, pravažiavau savo stotelę, tai dar papildomai pasidžiaugiau nuostabiu vakaru. Iš pradžių ketinau pereiti į kitą pusę ir grįžti  vieną stotelę, bet tam reikejo lioti ant tilto, o metas jau toks kad tranportas ne taip dažnai važinėja, nežinia kiek laukt. O tada prisiminiau ir pajutau, kad gi bobų vasara ir parėjau besimėgauda ir ką tik patekėjusiu mėnuliu besidžaugdama.

Vakarienei abiturientas išvirė žirnių sriubos.

Atsakyti

Labas gražus ankstyvas rytas ♥, kai važiavau, dar tik pėdsakai rūko buvo šalia upės, dabar žiūriu, kad jis jau prie darbo visai įsismarkavęs. 

Gadget, Linkedin'e gi visi kuria SAVO asmeninį brand'ą :), tai visaip kaip giriasi, kąjie sugebėjo išgirsti. Aš tuo klausimu, kaip ir daugeliu - protestantė :D. Ir į konferencijas einu ir kitom akim ir ausim matau/girdžiu, nei šiaip žmonės praktikai. (Po pirmos dienos visa švytėjau, ypač dėl sutiktų žmonių, o antra diena mane užkniso ilgu sėdėjimu, bet perliukų buvo vienas kitas).  Anyway, tai vis tiek geriausia HR konferencija LT :).

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Papasakosiu savo vakarykščius nusivylimus  :unsure: Sektos įkpvėpta nusprendžiau vakar pietų pertrauką paaukoti naujiems pažinimams - pirmas tikslas buvo patikrinti MaxMara parduotuvę Didžiojoje g., dar tikėjausi ką nors pakeliui netyčia užmatyti. Nesijaučiu aš tokiose prabangiose parduotuvėse komfortiškai, bet susikaupiau ir nuėjau aukštai iškėlus galvą. Ir ką jūs sau manote - net ir prabangios parduotuvės diskriminuoja didesnių dydžių moteris. Praktiškai visi parduotuvės drabužiai S-M dydžio. Pardavėja kažkur iš sandėlio glūdumos atnešė man vieną  ir vienintelį paltą 42 dydžio  :oh: Kadangi jis buvo toks oversizinis, tai aš į jį tilpau, bet atrodžiau tragiškai, kaip su palapine apsisiautusi  :oh: (ir tegul man visokie "self appointed experts" - stilistai neaiškina, kad dideli žmonės su plačiais rūbais atrodo mažesni). Pakeliui užsukau dar į vieną analogiško prabangumo parduotuvę ir suradau analogišką dydžių situaciją.  :frusty: Kažkaip užsibaigė mano įkvėpimas atrasti naujas vietas - dviejose aplankytose gavau labai aiškią žinutę, kad jų požiūriu esu iš užribio. Tai va... ir nesakykit, kad ne ten pataikiau, kad čia toks sutapimas - ir daugumoje man žinomų parduotuvių situacija panaši.

Atsakyti

Nu va, Lace, būčiau žinojus, kad aplink mano darbą vaikščiosi, būčiau galėjus tau raugą atnešti :ax:

Aš į tokias parduotuves, tai tik pro langą pažiūrėt sugebu, nors kai kurias kasdien praeinu :)

Atsakyti

Užtai galiu nustebinti bibliotekos papildymu  :D

Priedas  73253977_10206214474677253_284865076001767424_n.jpg   117,06KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  71749911_10206214474757255_2857760999832813568_n.jpg   112,81KB   1 Parsiųsta kartų

ir iš karto nuraminsiu - ne, Lace tikrai nepakeitė savo mėlynos orientacijos.  :rolleyes: Lyg minėjau, kad švogerka paprašė ratuką numegzti - čia jinai rudeninės spalvos norėjo.  :D Man gražu pažiūrėti, nėra atmetimo reakcijos iš tokios megzt, bet ant savęs tokių splavų nenorėčiau  :rolleyes:

Atsakyti

Nu va, Lace, būčiau žinojus, kad aplink mano darbą vaikščiosi, būčiau galėjus tau raugą atnešti :ax:

Aš į tokias parduotuves, tai tik pro langą pažiūrėt sugebu, nors kai kurias kasdien praeinu :)

Tai kad aš pati apie tai sužinojau prieš pat pietus - neturėjau tokio plano iš vakaro  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lace, aš jau prieš kokiu 8 metus padarius atradimą, kad ale madingose parduotuvėse dydžiai baigiasi ties 42. Tai ponėštuminiais laikotarpiais atradau sau tinkamus variantus. Takko, Peekas, Lelija, internetas.

Ir vėl tas pats kainos kokybės santykis sakysit. Bet mano tikslas šiuo metu su mažai atrodyt gerai. Pati kalta, kad kalnas vaikų pas mane ir juos visus aprenkt reikia, ne tik save brangiausią. Bet išmokau rast perliukų. Prieš kelias savaites stiliovą švarkelį  Takko nusipirkau. Prie džinsų ar juodų kelnių. Susegamomis rankovėmis - pasitrumpinimus kai gali padaryt. Su nuolaida prabangūs 12 eur. Ir džinsai ten -ne timpos, kaip FB rašėt. Radau 'tymas' nėštumo metu nešiotas, tai supratau apie ką kalbat. Tai man geriau tris skirtingų spalvų ir stiliaus po 30 nusipirkt, nors, nei vienus už 90.

Kaip Liniuka sakė - jau galiu sau leist. Vadinasi, aš dar negaliu sau to leist :) Taip ir gaunasi, kad prie visų gerų norų susiduriam su realybe, kurioje kiekviena gyvenam. 

Atsakyti

Tai kad aš pati apie tai sužinojau prieš pat pietus - neturėjau tokio plano iš vakaro  :rolleyes:​ 

O tau dar to raugo reikia? nes buvau ir tau atidėjus. Dabar ruošiuosi kurią dieną kepti duoną, tai ar atidėti naujo? Nežinau, ar kada mums keliai susikirs :)

Atsakyti