Freke, gali ir prisišnekėt. Teks žiūrėt Dawnton Abbey su manim ;)
Kad as turbut uzmigciau per ta filma 😁🤔 kazkaip nevylioja jis manes🤔 visai ne i sekta😂
Labas
swapo idėja turiu, galvoju iš ko gaminti.
Ar jau visos klausimyną užpildėt?
Šiandien radau tobulą idėją, ką megzčiau, jeigu vieną sektantę būčiau ištraukus, bet ne savo . O mano idėjos užsikonservavo, atrodo nei viena pernelyg nežavinga. Tai... laiko yra. Pagyvensiu, pabūsiu, pasinešiosiu, vis tiek realizacija mažiausiai laiko užima, max 1 savaitė.
Linute, a gražus viršininks..
Nu labai susieinkimas toks plonas ledas, neprisivaikščiokit
Restar, as pagalvoju kad ner paprasta is 2kg pagamint, o neuztenka net dviem kartams.
Privaisciojau tobulaja Bobu vasara 11000 zingsniukų.
Dar Restar gal bandyt ka numegzti.
Turiu 2 spalvas mocheros
Ir visko turiu, bet kol numegsiu karsciai gali ateiti.
Abu su vyru kostim
As taip kaip suva, tiesiog skaliju
Jis is giliau
Pritarkavau juoduju ridiku su medum gal pamacys tos sultys.
Oi Ingriduska, mano viršininkas jau gerokai pagyvenęs, nebekonkurencingas
Nuo kosulio užsidėk ant krūtinės karštą kompresą, kojas pašildyk
Gadget, užsikabliavai už DA ar dar nepradėjai, tik Frekės atvažiavimo proga ketinai pradėt?
Pasirodo, užteko ir antram kartui tų kotletų. Tik po mažiau. Merginos tesuvalgė po 1, bernai po 3 kotletus, man 1, vyrui 2 liko. Nelabai tokie dideli. Vakar dičkis tikrai mažiausiai 5 suvalgė. Reikėtų bent iš 2,5 daryt, kad taip normaliai 2 kartams būtų. Ir panos kartais pavaro kaip ir bernai. O kartais ... nesuprasi jų. tai tais momentais, kai valgo mažai - džiaugiuosi .
Jeigu nutarsit kur palaikymo grupelę suburti, tai šaukit, mažu galėsiu. Taip iš anksto nieko nežinau. Nuo laiko ir vietos irgi priklauso.
Frekės nurodytu laiku kartais kokią seriją pažiūriu.
Omg, kepčiau ne kotletus, o zuikius ;)
Šiandien buvo su lupenomis virtos bulvės, orkaitėje apkepinti avienos šonkauliukai ir marinuoti agurkėliai.
Ryt darysiu vokišką bulvių mišrainę.
Pas mus šiandien greita vakarienė. Supjausčiau krūtinėlę, apkepinau, suverčiau skarbonkę pomidorų, skarbonkę pupelių, patroškinau, pabaigoje skarbonkė kukurūzų.Valgėm su tortilijom.
Dalinatės meniu?
Pas mane agurkinė sriuba ir plovas. Dviem dienom bus. Nu nes 1) ne visai moku dviems asmenims gaminti 2) ne visai noriu kasdien galvoti ar puodais barškint
Gal turit kokių idėjų vaikiškam pledukui, kai nežinai kūdikio lyties, nenori vykruntasų didelių irbūt gerai dvipusis
Šnd buvo vakardienos pašildyti grikiai su medžiotojų dešrelėm, nes mamka iš darbo pro virtuvę į lovą- balso stygų uždegimas, panašu. Galiu būt klausytoja. Namie tyla- mama be balso.
Mezgu.
Swapint dar nepradėjau- laukiu nuotaikos.
Katukai, aš mezgiau žalią kvadračiukais gerom blogom, nes mano visi bernai tik 36 savaitę pasirodydavo. Nežinodavau, ko laukiu.