Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ant tos manekenės negražus, ant pakabos labai buvo patraulkus, ir rankoms taip pat

O tas antras tokios artimos spalvos mano mezgamam :rolleyes: bet neįdomus visai, tik patogus

Atsakyti

Saulėta kaip!

Pagalvojau, kad man irgi saulė yra vitaminas. Ir bendravimas su nuostabiais žmonėmis. Ir koks naujas sijonas  :angel2: 

3in1 šiandien.

Atsakyti

o aš šiandien tokios neišmiegotos būsenos kaip Kerpena

praktiškai visai neužmigau per nakt

nu ne taip lkad gyvent nesinori

bet va ko visi taip oru džiaugiasi nesuprantu-patalpoj šalta nes ta proga užsuko šildymą

lauke karšta, nes ėjau normaliu tempu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 spalio 2019 - 12:00

Oras tikrai nuostabus. Pietų neturėjimas privertė išeit pasivaikščiot.

Kas čia pas mus kojinių daug mezga? Gal žinot kokie kojiniai siūlai yra labai geros kokybės? Čia patys siūlai, o ne jų spalvos ar susidėliojantys raštai. Mano pikta paauglė užsiprašė ilgų kojinių. Reikia vienspalvių, tamsiai mėlynų ar tamsiai pilkų. Tai man svarbu pačių siūlų kokybė.

Nesu daug mezgus iš kojinniių siūlų, bet man patirtis tokia, kad mezgiau iš visokių SH sumedžiodų siūlų, tai tie siūlai daug geriau gula ir kojinė malonesnė, elastingesnė, nei dabar įsigyti. Prieš kelis metus mezgiau blauzdines krikšto dukrai, irgi iš sumedžiotų siūlų, tai jei turėčiau tokių siūlų, ar žinočiau, kur nusipirkt, tai tikrai iš tokių dabar kojines megzčiau. Bet ten matyt jau negaminami, nes tokio pavadinimo net raverlis nerado. Gal čia, kaip ir viskas, seniau siūlai buvo geresnės kokybės?

Atsakyti
Kerpena, gal ir nebegamina. Imčiau Regia. Jie ir vienspalvių turi.
Atsakyti

aš pati nebandžiau bet rusaitės kažko labai gira alize superwash

net tos kurios prieš turkiškus nusistatę

Atsakyti

aš pati nebandžiau bet rusaitės kažko labai gira alize superwash

net tos kurios prieš turkiškus nusistatę

Tik ne kojinėms - susivelia greičiau nei spėji iki 3 suskaičiuot, bent jau tos spalvos kur aš turėjau. Tiesa, pirktos buvo prieš kokius 5 metus :rolleyes:

Atsakyti

va matai o aš iš regios prabangybinės mezgiau tai irgi veliasi kaip velniai..tai net nesuprasi kas nesivelia

va vincio dažyti nesivelia

Atsakyti

Prašyti vincio nudažyt santūriai?

Arba pirkt, slėgt, palaikyt 10-15 metų, ir ​pagerės.

Atsakyti

Matai, kojinių dabar reikia.  :)

O vinciui ne lygis dažyt vienspalviai :D

Atsakyti

Pažiūrėjau kasiulu puslapy, tai nelabai tų vienspalvių ir randu. Na vien pilki lyg ir pusėtini , jei tokie iš tikrųjų kaip nuotraukoj.

Atsakyti

o jei dropsų fabel? nord?

nors nord is alpakos irgi velsis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 spalio 2019 - 13:08