labas rytas
Lace dailus rubas puošia dailią moterį
man ekranas rodo žalią beje
margumas tai jo gal kiek per marga, rašto nesimato, o gal nuotraukose tik nesimato bet vis tiek gražu
Labas rytas,
Lace, spalvas ir prabangą tenka įsivaizduoti, bet aš įsivaizduoju, Nėr labai jau ir margas, viskas gerai su tuo megztuku, modelis praktiškas, vėsiems vasaros vakarams užsimest tikrai labai pravers Aš tik vėl kabinėčiausi prie sagės, ne pačios sagės, bet jos čia visai nereik mano kuklia nuomone Tos sagės megztinį subobutina, o dabar juk taip madinga laisvo stiliaus užmestukai, visai nesusegti
Olaivos megztinis nestebina visas visai olaiviškas, o detalės ir apdaila turbūt ir daro didžiausią įspūdį
Kokia mieguista jaučiuosi....Skaitau trečią knygą iš eilės apie medikus, juokiuos, kad baigsiu tuoj savo kursą
labas rytas, sako jums apsvaigėlė....
iš ryto atrodė lyg mažiau svaigstu, bet kol iki darbo atpėdinau, tai visai sukasi planetos. blyn....
Olaiva, nu tobulai. jei prie ko prikibt reiktų, tai nebent prie apykaklės dydžio, man kai vaikinui šiek tiek per didelė iškirptė. bet šiaip tai viskas tiesiog perfecto.
Lace, aš gal su tavim sutikčiau-ne tavo margumas. ne tai kad netiktų, tiesiog tave kažkaip supaprastina. būtų subtiliau marga, tokio kontrasto nebūtų, tai kažkaip lygi ir geriau atrodytų. bet pats modelis gražus, tai gal kokioj sodyboj ir sunešiosi
kas dar gero.... tulpės yra labai gražu! bet kokia proga. už moteris!
Olaiva, gaudyklėms viduriukus viena pati nėrei?
taip.prie nunertu vaikai vere kabancius siulus,riso karoliukus ir plunksnas.jau sianakt sapnavau tas gaudykles
labai man nepatinka,kai per muge maistu prekiaujama...zele,keksiukai,tinginys,popkornai...jokio kurybiskumo.vienais metais zoleliu arbatas darem,tuoj pat ispirko po to buvo lininiai ženkliukai,su sraigytėm.aišku,pasilikus paskutiniam vakarui,jau nelabai ka grazaus sumeistrausi...
pradėjau dundagint vakar. pridėjau smėlinio merino nu toks margalas gaunasi, bet kažkaip mačiau R kur visai šviesus siūlas pridėtas ir neblogai atrodo netgi nors melanžo nesu mėgėja
bet jaučiu skersuot vis tiek nori reikia galvot kokią juostikę rašto dėt kas kažkiek akių, gal perliuko, bo kraštai perliukinai
Labas žiemiškas rytas
sergu.Gripas.
Olaiva, megztukas -super. Tos detalės
Kaip sakiau, jokių maisto produktų pas mus per Kaziuką neleidžia. Ir darželiuose per gimtadienius tortų irgi ne...Gal koks atvejis yra buvęs, gal šiaip higienos centras labai kruopščiai dirba(pas mus seniau buvo tokia paranoiškai įtari vadovė )
Bet Olaivos prekės Kaziukui Nu po kiek tokias parduosit? Darbo tai uj kiek...
Lace, gražus megztukas, siūlo neįžiūriu, bet bandau įsivaizduoti O sagos gal tikrai nereikia...