Tiksliai
Oho, kokių esama įdomybių (apie bra-fitting).
Pasimatavau draugutės paltą. Mosaic, dailus neutralus beige, vilna su kašmyru. Iiiiiiiirmanreik Jei rasiu, rodyt? Jam tik reikia kailinę apykaklę numontuoti (nusiima).
Mezginį tai praktiškai tik pasivežiojau, bet kokio gerumo diena!!!
Niteee o gal dar kas žinot
Kurioj vietoj krutines isiuvai turi prasidet( nuo vidurio)
Padariaiu ir abejoju gal per arti vudutio ir per toli kraštų
Gal ardyt kpl dar nenuvariau iki apačios
Lace, tikrai ne😁 as sau noriu ismokt. Man idomu konstruot braizyt mokytis. Svetimiems net nesiuvu ir minciu neturiu. Del saves ir tu H noriu, nes ziauriai sunku rast tai kas tiktu ir butu gerai. Jau radau moteriske, tris metus pas ja pirkau. Vasaros gale sako nebesivesiu sito modelio, nes tik tau vienai reik. O jei pirkt tai pakuotes reik.
O ir paciam siuvime dar daug reik tobulet. Vien del lekalu korekciju teisingu. Trikotazas dar dar, bet jei audinys tai..... nugara ir priekis 2-3 dydziais skirias, automatiskai rankove durnai atrodo. Reik koreguot galvute, rankoves iskirpima, krutines isiuvus ir t.t.
Taip kad is eiles gali issibraukt😂
Lace, tikrai ne😁 as sau noriu ismokt. Man idomu konstruot braizyt mokytis. Svetimiems net nesiuvu ir minciu neturiu. Del saves ir tu H noriu, nes ziauriai sunku rast tai kas tiktu ir butu gerai. Jau radau moteriske, tris metus pas ja pirkau. Vasaros gale sako nebesivesiu sito modelio, nes tik tau vienai reik. O jei pirkt tai pakuotes reik.
O ir paciam siuvime dar daug reik tobulet. Vien del lekalu korekciju teisingu. Trikotazas dar dar, bet jei audinys tai..... nugara ir priekis 2-3 dydziais skirias, automatiskai rankove durnai atrodo. Reik koreguot galvute, rankoves iskirpima, krutines isiuvus ir t.t.
Taip kad is eiles gali issibraukt😂
O aš jau norėjau siūlyti į swapo lentelę savo (.)(.) Dydžius surašyti, kad Frekei,kaip fėjai, būtų paprasčiau
Niteee o gal dar kas žinot Kurioj vietoj krutines isiuvai turi prasidet( nuo vidurio) Padariaiu ir abejoju gal per arti vudutio ir per toli kraštų Gal ardyt kpl dar nenuvariau iki apačiosTuri nesiekt labiausiai atsikišusios vietos 2-3 cm
Geriau per trumpas įsiuvas, nei per ilgas
Turi nesiekt labiausiai atsikišusios vietos 2-3 cm
Geriau per trumpas įsiuvas, nei per ilgas
Ačiū. Nu beveik beveik pataikiau, bet per arti buvo
Išardžiau
Gerai kad siūlas kenčia tuos mano ardymus, dar tik minkštėja ir gražėja
Olaiva 😂😂😂😂😂😂😂😂 gal ne... nereik😁
Ai per ta бра-фиттиг'o reklama sake. Zinoti savo dydi 1,2,3... ar kaip kitose salyse raso a,b,c,d.... tai dar ne viskas. Cia istisas mokslas, todel brangus vyrai, padovanokit saviskei sertifikata i mokslus arba jei jos apatiniu parduotuveje yra jau toks meistras, tai jus tik mokekit uz pirkinius.😁😂
Aha su sąlyga kad ant tavo (mano ta prasme) unikaliu apvalumų jau yra pasiūta nors viena liemenėlė. Ant manęs jų nesiuva kaip ir batų
Tai va...
Perskaičiau.
Išvada - matau kas seka tetą ar vartoja Instagram, o kas ne.
Lace, pabandyk paeksperimentuoti, be jokių įsitikinimų tik įliemenuota. Kaip sakoma, nereikia savo sukauptos patirties visiems rodyti. Instagrame seku vieną siuvėją iš Izraelio, kuri dabar mezga ir leliakina penktadieniais, tai ji teigia, kad stambus žmogus, laisvame rūbe atrodo plonesnis.
Šeštadienį su drauge išlėkiau į Ozą - nuimti stresą - pasišopint. 5 valandoms. Grįžus galvojau ant padų pūsles rasiu. Mano pačios pardė favoritas - Peek&Cloppenburg. Ir ten mačiau kašmyrinių megztelių už 99 eurus, bet nusipirkau medvilninį už 29. ;D Ir juodas kelnias radau. Blin, tai buvo šventė, nes radau gal po 2 metų paieškų.
Lace, ten ir paltų daug yra antram parduotuvės aukšte. Mano vienas puspaltis prieš keletą metų pirktas Peeke. Patenkinta.
Apie liemenėles. Ilgus metus buvau įsitikinusi, kad man tinka tik push-up liemenėlės. Paskutinius metus niekur nėra mano apimties B dydžio push-up. Vilniuje gi neliko Lauma parduotuvės, o Kaune, kai nuvažiuoju irgi nėra. Tai vieną dieną, Triumfo parduotuvėje pasiguodžiau, kad nerandu nieko tinkamo, o pardavėja sako, kodėl nepamėginus kito modelio. Ir ką jūs manot, nusipirkau alia sportinę, net dviejų spalvų kūno ir juodą, ir nesuprantu, ko aš ties tais push-up buvau užstrigusi.