Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš pernai (buvo gi šilta žiema) gyvenau be ilgų batų ir supratau kad labiausiai šąla ta dalis kur baigiasi batai iki kelių. Net mašinoj jausdavau

Net suplanavau nusimegzt blauzdines bet taip ir nedaėjo rankos

Ir supratau kad be ilgų batų šaltuoju periodu negaliu

Nes būtent žiemą dažniau sukneles nei džinsus nešioju

Atsakyti

Tobula bulvių košė - gerai sugrūsta su sviesto nemažai, tada pieno, tada šiek tiek šveicariško sultinio Marigold miltelių ir suplakta su mikseriu :). Gink Dieve, ne blenderiu. Puri ir be galo skani. Kartais palepinu šeimą, kai norisi ir man prisiminti vaikystę rudens vakarais...

Atsakyti

O tą sultinį kur perki?

Atsakyti

Ai dar supratau, kad mane stilistės-blogerės erzina beveik taip pat stipriai kaip lyderystės motyvatoriai ir “pakeisk savo gyvenimą” įkvėpėjai. :D

:super:  super žodžiai  :super:

Turiu nsuknelę, ir net kartą ją vilkėjau. Tai ji "kokono" fasono. Nu ir nebjauriai su ja atrodžiau. Nu bet paltai, striukės tokio modelioo  :oh: amžinai nėščia  :huh2: 

Aš, kolūkietė, rankoj virbalai, ir gyvenu provincijoj :D

Atsakyti

Qqute, tai nebūtinas tas sultinys, tik mes mėgstame juo pasiskaninti. Livinne ar Assorti. Bet koks sultinys tiktų, manau. Mes tik to perkam 1 kg per akciją ir turim ilgai.

Atsakyti

Man tai iškilo du klausimai.

1. Kaip vis dėlto tas kokonas atrodo? Suabejojau, ar žinau.

2. Kas yra tobula bulvių košė?

1. Viršuj platus, į apačią siaurėjantis.

2. Bulvės sugrūstos su sviestu. Be pieno, arba vos su lašeliu. 

Kad nelabai rusiškas 😁

Botfortas (pranc. bottes forte) – ilgaauliai kavalerijos batai, kurių aulai siekia kelius, o pačius kelius dengia prisiūta išplatėjusi aulų dalis.

Dabar botfortai tapę madingais moteriškais batais.

Noriu palto, bet su 164cm tai.... o dar ir turtas nesiojamas... ir amzinai su masina visur... 

Franzūzkai nekertu, tai susidūriau tik su rusių blogerių naudojamu terminu.  :D​ 

Atsakyti

Terezza, rusai turi tokią savybę, įtraukti į savo kalbą kuo daugiau užsieninių žodžių. Nesvarbu kokios kalbos.

Netgi parduotuvių pavadinimai užrašyti rusiškom raidėm, bet užsieniniai žodžiai.

Man tai keistoka, nes iš tikro rusai kalba labai vaizdingai

Atsakyti

Man ir ziauriai kliuna ju anglizmai, bet jei kokia ziuri laida, apie techninius dalykus, tai pagauni apie ka. Nes taip tai kazi ar suprasciau.

Visai neseniai supratau, kad noriu pasisiut grazu paponesi. Sau, pagal iskarpa savo. Tai kai pradejau googlint ar instagrame blogeres ziuret.... vakar kazkoki naujadara girdejau, bet nebeatrandu. Kaip somelje parenka vynus, taip spec mokslas parinkt liemenele. Net kursai yra😶🤔

Atsakyti

Бра-фиттер?😁

Va, vienam sakiny net du užsieniniai terminai

Записаться на бра-фиттинг в моем шоу-руме можно на сайте brafitting.ru. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 13 spalio 2019 - 17:26

Jo jo tas   бра-фиттинг. :wacko:

Atsakyti

Freke, tu jau tokį siuvimo levelį pasiekei, kad gali paponešį pagal individualius išmatavimus pasiūti?  :blink: stoju pas tave į eilę, pradžiai kokiai kustominei suknelei bent  :rolleyes: 

Atsakyti

Бра-фиттер?😁

Va, vienam sakiny net du užsieniniai terminai

Записаться на бра-фиттинг в моем шоу-руме можно на сайте brafitting.ru. 

Daugiau  :laugh:  o dar pirmi du sudaryti iš dviejų žodžių   :laugh: 

Atsakyti