O aš vėl atskyriau rankoves, tuoj matuosiuosi
Gal jau nebereiks ardyt
Bėda kad pietus gamint reik eit
Tiesa, vakar su vyru buvom vakarieniauti belgiškame pube, tai apžiūrėjau visokias jaunesnes ir vyresnes moteris su botfortais. Ir, atmetus subjektyvų gražu/negražu vertinimą, man toks visai praktinis klausimas iškilo - kur su tais batais reiktų eiti? Patalpoje su tokiais man būtų karšta, vien laukui nesugalvoju jokių progų, jei einu pasivaikščiot, mano geriausi draugai yra džinsai ir kedai.
Nite, bet gi ir tu atsižvelgi į savo figūrą, rinkdamasi megztinių modelį vat kažkodėl nemezgi sau reglano ar statytų pečių
Nu jau, nu jau, tik nereikia
Reglano aš šiaip nemėgstu megzt, nors moku ir mezgu du kartus mezgiau lininį pilkį - vienas gi pas Vincį išsikraustė, o man teko megzt kopiją Dar turiu juodą nusimezgus, bet dar nebuvau apsivilkus turiu tamsiai pilką su pailginta reglano linija dar turiu mirga-marga mėlynaibaltaižydrą reglanu nuo viršaus - niekam nerodžiau, nors nešioju Aš nebe pagrindo sakau, kad nemėgstu reglano, o ypač nuo viršaus aš bandžiau ir man net gavosi, bet nei kaifo, nei kablio jam nėr
O statytas rankoves aš net labai sau mezgu, tiksliau mezgiau, nes paskutiniu metu tie visi nuleistapečiai valdo grįš labiau prigludę modeliai ir įstatysim tas rankoves - jakių prabliemų
Numegzt ant savo pečių aš galiu bet ką, o nusipirkt jei klasikiniam modely pečiai telpa, tai ant klubų maskatuoja , arba styro nugaroj, arba prieky
Pasivaikščiojom su dukros klase po pelkę. Labai gražus ruduo.
Mes papiknikavom miške už 20 km. Aš su vaikais- su mašina. Vyras su dviračiu. O ten šalia ir mašinų trasa. Išgirdom, kad riaumoja, tai dar nusivežiau vaikus treniruočių pasižiūrėt. Tik mažiui garsai nepatiko. Ilgai nebuvom.
Bandau mažių nulaužt pamiegot, tada pietūs, pamezgimas ir vakare kažkur su Gyčiu į bažnyčią. Vaikų mišias praleidom, o mokosi pirmos komunijos- kas sekmadieninė prievolė šiuo metu.
Turiu kokoną su diržu. Fainas modelis. Tik reik dar šiek tiek 'geresnių laikų' palaukt, kol vėl tiks. Pagalvojau, kad turiu 2 klasikinius paltus ir tris kreizi puspalčius. Ne per vienus metus pirkta. Taip ir atsiranda tų rūbų.
Nu, Nite, kad skėlei apie tas bulvės, tai... Kur man dabar dėtis? Aš kasdien, jau n metų tik bulvėms " pasipuošusi"... Blyn, reiks pasižiūrėti, kaip tie paltai atrodo... Paskutinis, kurį dar ir turiu, bet buvau apsivilkus gal prieš 2 m paskutinį kartą, pirktas 2006 metais, kai trumpam buvau susirūpinus savo įvaizdžiu, nes pareigos įpareigojo. Bet jau šilumos ir patogumo niekada neaukočiau dėl grožio. Geriausia, kai eina tai suderinti. Arba man gražu tik tai, kas patogu .
Ai, na ir pagrindinis - batų klausimas man
Perku ne kas patinka, o kas telpa. Pasirinkimo beveik 0. Tai prie turimų batų ir stilius atitinkamas...
Pridariau katilą kotletų, tobulos bulvių košės puodą, pyragą obuolių iškepiau, tai beveik iki vakaro ramu. Mezginio dar neėmiau, pasiėmiau pasimėgavimui Uvę paskaityt.
Tiesa, vakar su vyru buvom vakarieniauti belgiškame pube, tai apžiūrėjau visokias jaunesnes ir vyresnes moteris su botfortais. Ir, atmetus subjektyvų gražu/negražu vertinimą, man toks visai praktinis klausimas iškilo - kur su tais batais reiktų eiti? Patalpoje su tokiais man būtų karšta, vien laukui nesugalvoju jokių progų, jei einu pasivaikščiot, mano geriausi draugai yra džinsai ir kedai.
Turiu batus virš kelių (nekenčiu rusiško termino botfortai). Zomšiniai, bordo. Puikus variantas nepalikti tos nuogos, siluetą trumpinančios ir platinančios linijos tarp sijono ir batų. Tikrai ne karščiau su jais nei su 10 cm trumpesniais, tesiekiančiais kelius.
Nu, Nite, kad skėlei apie tas bulvės, tai... Kur man dabar dėtis? Aš kasdien, jau n metų tik bulvėms " pasipuošusi"...
Visiškai nereiškia, kad tu su striuke atrodai, kaip į bulves susiruošus
Tu - ne aš, ir tavo striukė - ne mano striukė taip, kad ramiai, velkiesi kas tau patinka ir eini kur tau reikia
Kaip sakiau, čia paltų yra. Ir dydžių: http://www.stiliausi...esult/?q=Paltas
Turiu tokį mėlyną. Tinka ir prie džinsų, ir prie sijonų: http://www.stiliausi...51-m-21852.html
Turiu batus virš kelių (nekenčiu rusiško termino botfortai). Zomšiniai, bordo. Puikus variantas nepalikti tos nuogos, siluetą trumpinančios ir platinančios linijos tarp sijono ir batų. Tikrai ne karščiau su jais nei su 10 cm trumpesniais, tesiekiančiais kelius.
Tai, kad aš ir 10 centimetrų trumpesnių neatrandu kur nešioti Man nuolatos ir visur yra karšta šiltus batus aunuosi tik žiemą į mišką ilgiems pasivaikščiojimams. Visur kitur mano gyvenimo būdui (ir karštumui) užtenka trumpų aulinukų be pašiltinimo.
Turiu batus virš kelių (nekenčiu rusiško termino botfortai).
Kad nelabai rusiškas 😁
Botfortas (pranc. bottes forte) – ilgaauliai kavalerijos batai, kurių aulai siekia kelius, o pačius kelius dengia prisiūta išplatėjusi aulų dalis.
Dabar botfortai tapę madingais moteriškais batais.
Noriu palto, bet su 164cm tai.... o dar ir turtas nesiojamas... ir amzinai su masina visur...