Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, tu mane nustebinai :). Aš tai galvojau, kad paltas reikalingiausias prie sijonų/ suknelių :).

Nėr čia ko stebėtis :rolleyes: paprasti batai, be jokių kulnų ir kitų papuošimų, paprasti džinsai ir striukė - moterškė susiruošė bulvių kast, nu gerai - į turgų bulvių pirkt  :D o vietoj striukės paltas - jau visai kita muzika  :rolleyes: O suknelės ir sijonai - grynas klapatas ir jokio grožio :lol: bent jau mano pasaulyje  :unsure: 

Atsakyti

Nu temos neišsemiamos, mados, rubai

Man tinka tik liemenuoti rūbai.

Tie kokonai, oversize nu padaro balionėlį beformį.

Su Lace labai pakeliui su tuo paskutiniu sakiniu.

Apsivilkau dzinsus, nusifotkinsiu jums ir nusivilksiu. Jaučiuosi negraži ir stora.

Kas mokat foto ideti?

Atsakyti

Ne nu jus manpasakykit o tai katuks lace nite ir as apsivilkusios kokonus kazkap skirtingai atrodysim neskaitant ugiu skirtumo?gi igausim ta pacia kokono forma tik klausimas ar paltas liemeni ar dar kokius ten figuros pranasumus pabrezt turi?

Zodziu ko gero viskas cia nuo poziurio priklauso, as turiu  ilga striuke kokono formos nu tokio nedidelio kokoniuko

Nu nesimato tenai kad yra pasmane ir talija ir klubai..nu ir kas?

Tikrai skirtingai atrodysim  :D Lace tai jau tikrai pavirs milžinišku balionu  :rolleyes: 

Atsakyti

Va qqut, matai skirtumą :D

Tu arba aš apsivelki kokoną, matai veidrodį balionėlį ir tau/man gerai, nes šilta ir patogu.

O kita kuri apsivelka tą patį ir mato veidrodį tą patį balionėlį ir jai blogai, nors šilta ir patogu :rolleyes:

Atsakyti

Visada galiu paaukoti šilumą, patogumą už atrodymą😂😂

Nu va skirtumai ryškėja😎😂

Atsakyti

Aš irgi galvojau neseniai,kad galiu paaukot šilumą.

Bet kažkoks periodas atėjo,kad net ir nedidelis šaltis mane tiesiog surakina, paralyžuoja. O užeini iš to šalčio į patalpą ir fig, upeliai bėga :D hormonai, ne kitaip

Nu žodžiu, kokonas kokonui, kartu su lėliuke tam kokone,nelygu :D 

Nite,nu noro grąžint nekyla, nes abu paltai geri, prie skirtingos aprangos derinami :D atnešiojau juos tris-keturis sezonus,jau galiu eit naujų :D  o dar kai sumoki už du, kaip už vieną, tai išvis kaip aukso puodą laimėjusi

Atsakyti

Katuk, noriu pas tave į pasišopinimo ekskursiją su neįkyriom, bet paslaugiom pardavėjom ir teisingom kainom  :wub: 

Atsakyti

Katuk, noriu pas tave į pasišopinimo ekskursiją su neįkyriom, bet paslaugiom pardavėjom ir teisingom kainom  :wub:

Dar reik kad ir modeliai būt teisingi :mirksiukas: 

Bet į svečius visada prašom

Atsakyti

Nite, bet gi ir tu atsižvelgi į savo figūrą, rinkdamasi megztinių modelį  :mirksiukas: vat kažkodėl nemezgi sau reglano ar statytų pečių  :mirksiukas: 

Atsakyti

Šiaip tai turbūt beprasmė diskusija - ne piemenės čia visos, jau seniai apsisprendusios dėl to kas tinka ir patinka  :rolleyes:  man kartais užeina tokia avantiūristinė nuotaika pasimatuoti ir net nusipirkti  ką nors visai ne savo stiliaus, bet galiausiaitas drabužis taip ir lieka kabėti spintoje nemylimas ir nenešiojamas

Atsakyti

Pasivaikščiojom su dukros klase po pelkę. Labai gražus ruduo.

Atsakyti

Bet kaip pagyvėjo tema šmutkių temas palietus

:rev:  :super:  :nail:​ 

Atsakyti