Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie keistas parduotuves tai tikra tiesa.

Pvz. batus sau tinkamus dažnai randu mažoj parduotuvėlėj šalia MO. Nėra ten didelis  pasirinkimas ir gal modeliai kai kurie ne  kažin kas, bet ten randu batus su kuriais galiu vaikščiot, nelaužia kojos, nevargsta. Pvz. nusipirkau batelius dukros išleistuvėms,ant kulno, aišku ne kažin kokio aukšumo, bet iki šiol neatsidžiaugiu, nes galiu juos nešioti, ne tik trumpam apsimauti.  Ir tie bateliai tai dar ir visai gražūs. Paskui Pylimo g.  prie sankryžos su Basanavičiaus yra tokia nedidelė parduotuvėlė pusrūsy, kur pernai žiemai ilgą striukę nusipirkau, tokią, kuri mano figūrą įtalpino. O šią vasarą Utenoje nedidelėj parduotuvėlėj, nusipirkau tokį ale lietpaltį su kapišonu, kas buvo raugo vakarienėj, gal ir matė, irgi ilgai kažko panašaus ieškojau ir niekur nebuvo.

Vakar netikėtai baigėsi Širdžių daktaras. Mezgiau sau, ten serijos pačios persijunginėjo ir kažko sustojo. Galvoju, gal netyčia ką spustelėjau klaviatūroje. O pasirodo paskutinė serija. Ir baigėsi taip neužbaigtai. Tada tik išsiaiškinau, kad dar kuriamas toliau. O buvau įsitikinus, kad tik tie trys sezonai yra. Tai truputį susinervinau. Nemėgstu nebaigtų serialų.

Swapui ko gero reikės imtis kitos idėjos. Arba tą  pačią perdaryti :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 spalio 2019 - 08:37

Restar, ta moteris labai šauni ir ne tik savo srity protinga. Man ji pacink!!!

Atsakyti

Žuviuko bliuzelei apie 150 g sumezgiau. Tai ne ką ir iškrentu iš šių metų zonos :)  Bet šiemet nemegsiu, jei jau aistras kelia :D Ir inspiros nemegsiu, nors norėjau... Teks kokias kojines, nes ką čia su tuo šimtgramiu daugiau veikt :D​ 

Atsakyti

Va dar Ši skaitymo akinių amžiaus moteris yra man laaaabai fajna. Ne visi moka pasijuokti iš savęs

https://www.instagra...id=xkqgyt7pvims

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Labas, šimtgramistės!

Apie paltus permesiu straipsnį prof.stilistės. Apžvalga su pavadinimų kilme ir pavyzdukais. Man Lace kokono stiliaus palte dailiai atrodytų. Gal net nemėlynam, o mėlynumus pabrėžiančiam. O tas paltas su raudona paslaptim jau nebegeras, ar reik naujo?

Apie nežinomas parduotuves aš rimtai - nes įprastose būna įprasti daiktai, o nuėjus į naujas tikrai gali rast kitokio stiliaus. 

Nežinau dėl kokono, smarkiai abejoju, bijau, kad jo siluetas išplatina ir taip pačią plačiausią mano kūno vietą.  :unsure:  Palto tokio turbūt nesu matavusis, bet su panašaus silueto suknelėmis atrodau kaip balionas su dviem degtukais  :B  Pati sau tyliai klasikinio stiliaus palto vaizdelį kuriu. Bet tiesa yra ta, kad reikia imti ir matuoti viską iš eilės - kartais taip gali padaryti netikėtų aradimų.  :) 

paltas su raudona paslaptim?  :hmm: teko ilgokai pagalvoti apie kokį tu čia. Jis man jau kokius 5-6 metus per mažas, reiktų gal surasti ir kam nors atiduoti.

apie nežinomas parduotuves ir aš rimtai  :B mielai po tokias prasieičiau, tik neįsivaizduoju kur jų ieškoti  :unsure: Va Liniuka inavanti “prirodė”, bandysiu ieškoti, Soli rekomendacijom pasinaudosiu.  :rolleyes: 

Ai dar supratau, kad mane stilistės-blogerės erzina beveik taip pat stipriai kaip lyderystės motyvatoriai ir “pakeisk savo gyvenimą” įkvėpėjai. :D 

Atsakyti

Oj, vat Lace paskutinis sakinys labai tiksliai apibūdina ir mano nuostatas. Tik niekaip negalėjau to suformuluot :D 

Bet už pažintį su paltų stiliais-dėkui.

Kokonas ir man nelabai tinka. Nors ir plačioji vieta kitur nei pas Lace. Klasika gal labiausiai tinka, bet vat kad mano akys ir rankos tiesiasi kitur :D dėl to matyt ir nerandu nieko. 

Mezgimo fronte nieko naujo. Paspoksojau vakar matytą, bet labai jautrų filmą-Marsietis. Nu ir pamezgiau nuo dūšios-atskyriau kaklą ir pamezgėjau jo kelis cm.

Reiktų jau swapą pradėt, bet kad idėja nesusitupi. 

Atsakyti

Man nereikia daug daiktų. Kaip paprastai 1-2 rankinukų užtenka,  1-2 batų sezonui, taip ir striukės 1 šiltam,  1 vėsiame ir 1 šaltam orui. Nei namai, nei piniginė ne guminiai. Aš radau save prieš tai straipsnelyje iš Insta, kur Gadget Katukui paskaityt įkėlė, ir ramu paliko :).

Aš irgi galvoju, kad man nereikia daug daiktų :rolleyes: bet ... paltus turiu penkis  :hmm: nu man normaliai  :D vieną turiu gal 20 metų - ilgas juodas, sumokėjau tiems laikams nepadoriai daug, atrodo nerealiai, bet kai pradėjau vairuot - taip ir kaba spintoj, apsivelku tik pagrabiniams - vestuviniams atvejams. O naujausias kokonas  :mirksiukas: užkabino tai audinys - pražilus bukle  :wub: 

Atsakyti

Kokonas ir man nelabai tinka. Nors ir plačioji vieta kitur nei pas Lace.

O man tinka :D jų būna normaliai laisvi pečiai ir šiek tiek siaurinta apačia :rolleyes:

Atsakyti

Nite, man tai patogu, bet figūrą visai pradangina. Arba gali būt neteisingo ilgio matavaus. Arba neteisingos apykaklės

Žodžiu, išvada-reik matuotis. Dažnai tikrai nustembi, kai ant pakabos neišvaizdus daiktas iš tavęs padaro gražuolę.

Vat kas man gal iš dalies patinka rusų parduotuvėse. Pardavėjos nėra įkyrios, bet jei parodai susidomėjimą, tai būna labai paslaugios ir mandagiai pasiūlo įvairių variantų, kurių pats nesugalvoji. Ir net nepastebi, kaip išeini pvz su dviem paltais ir dar šaliku papildomai :D 

Atsakyti

Nite, man tai patogu, bet figūrą visai pradangina. Arba gali būt neteisingo ilgio matavaus. Arba neteisingos apykaklės

Žodžiu, išvada-reik matuotis. Dažnai tikrai nustembi, kai ant pakabos neišvaizdus daiktas iš tavęs padaro gražuolę.

Vat kas man gal iš dalies patinka rusų parduotuvėse. Pardavėjos nėra įkyrios, bet jei parodai susidomėjimą, tai būna labai paslaugios ir mandagiai pasiūlo įvairių variantų, kurių pats nesugalvoji. Ir net nepastebi, kaip išeini pvz su dviem paltais ir dar šaliku papildomai :D

Tai kad aš kažkokios tos figūros labai nepasigendu :rolleyes: kokia yr - tokia  :D

Svarbu, kad neatrodyčiau kaip svetimą apsivilkus :lol:

Nu vat iš kai kurių stilisčių paskaitymo išmokau dvi taisykles - velnias slypi detalėse ir matuotis, matuotis ir dar kartą matuotis - iš esmės viską į ką gali įtilpt :mirksiukas:

O gal galima grąžint antrą paltą? Nu, kai jau namie prablaivėji :lol: ir tą šaliką  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 13 spalio 2019 - 11:01

Nite, tu mane nustebinai :). Aš tai galvojau, kad paltas reikalingiausias prie sijonų/ suknelių :). O stilistės nei vienos neskaičius ir noras nekyla. Su Lace mes irgi čia sutampam, ta pati nuomonė kaip ir apie daugumą gyvenimo mokytojų :D. Pirkom dukrai batus  :karsta: . Apėjom visą Outlet parką. Ir nors neketinau pirkt tokių brangių, finale apėję visą ratą, grįžom į pirmą vietą, pirkau tuos brangius jai labiausiai patikusius, kad tik greičiau išeitume...Jau ir kaina buvo nebesvarbu... Tai matytumėt, kokių apniukusiu veidu išspaudė, kad patenkinta... Oi, ta paauglystė...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 spalio 2019 - 11:28

Ne nu jus manpasakykit o tai katuks lace nite ir as apsivilkusios kokonus kazkap skirtingai atrodysim neskaitant ugiu skirtumo?gi igausim ta pacia kokono forma tik klausimas ar paltas liemeni ar dar kokius ten figuros pranasumus pabrezt turi?

Zodziu ko gero viskas cia nuo poziurio priklauso, as turiu  ilga striuke kokono formos nu tokio nedidelio kokoniuko

Nu nesimato tenai kad yra pasmane ir talija ir klubai..nu ir kas?

Atsakyti