Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu gerai.Bet tik darbe uzpildyt galiu...tai pirmadienį

Jei fėjai labai nekantraujasi iki pirmadienio tai koja 36 dydžio

Riešo apimtis 15 cm

Ilgis nuo riešo iki vidurinio piršto galo apimtis per delną be nykščio 18 :)

Galvos apimtis 56

Spalvos visos išskyrus mėlyną ir juodą

Atsakyti

100g,mocheros, tai beveik megztukas😍

Atsakyti

ingriduska, 12 Spa 2019 - 21:52, parašė: 100g,mocheros, tai beveik megztukas😍
100 g moherio su viskoze tai va tiek megztuko

Priedas  Screenshot_20191012-215657.jpg   126,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Buvau su paltuku ir skėčiu ir dukra pakvėpuot rudenio lapais šlapiais.

12.000 žingsnių ir ramen sriuba  :wub:​ 

Atsakyti

Viskozė sunki.

O kiek g Liniuka Žuviuko bliuskikei sumezgė?

Aš tai patirtį kažkur pateriojau, todėl labai rimtai klausiau, kas išeina iš 100g be kojinių. Nu kad nesigautų, kaip  Olaiva sakė, sumezgus 100 gr nutraukti siūlą vidury motyvo. O gavau per nosį, kad trydalioju. 

Ir apie pompončikus rimtai klausiau. Nu nes susitarimai turi būt priimti vienbalsiai, ar ne?

Pvz. riešinėse karoliukus į svorį įskaičiuojam? Kokioj nors kepurėj pamušalą? Skaroje segtuką? Krepšelyje pakabuką? Šarangės krepšeliukas su tokiu fainu katinu :wub: kad nenuimu jau tris metus.

Aišku, kad jau gal biškį vėlu, nu bet padiskutuot galima? Ar ne?

Atsakyti

Niekas nepasakė, kad 150 g negalima  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuk nemanau kad jei sumegsi daugiau tai tave kas nors nubaus

Esmė kad nemezgam sukneliu ir megztiniu ir tiek

Atsakyti

Labas, šimtgramistės!

Apie paltus permesiu straipsnį prof.stilistės. Apžvalga su pavadinimų kilme ir pavyzdukais. Man Lace kokono stiliaus palte dailiai atrodytų. Gal net nemėlynam, o mėlynumus pabrėžiančiam. O tas paltas su raudona paslaptim jau nebegeras, ar reik naujo?

Apie nežinomas parduotuves aš rimtai - nes įprastose būna įprasti daiktai, o nuėjus į naujas tikrai gali rast kitokio stiliaus. 

Atsakyti

Labas rytas,

Prišnekėsit ir man apie paltus kada nors :). Kaip kažkada buvau atsisakius sijonų ir suknelių "amžiams", o jie grįžo, panašu, kad Ingridushkos dėka, taip ir paltų atsisakyta, belikę striukės dėl praktiškumo. Bet su vaikais po lauką nebereikia vaikščiot, mažu ir koks paltelis kada sugrįš, nors kai niekada į juos nežiūrėjau, tai neįsivaizduoju nei kas tiktų ar patiktų, nei kur jų ieškoti.

Pirmą atsikėliau ir galvoju, ar megzti, ar kokį obuolių pyragą iškepti...prisiminiau, kad faršas šaldytuve netvarkytas...tai ir po mezgimo :).

Atsakyti

https://www.shopping...lnie-palto.html

Straipsnis.

Atsakyti
Aš paltus perku dar nuo studentavimo laikų. Ir striukes. Ir nešioju pagal poreikį. Su vaikais - striukes. Į darbą ar prie suknelių - paltus. Striukes pailgintas irgi naudoju.
Atsakyti

Man nereikia daug daiktų. Kaip paprastai 1-2 rankinukų užtenka,  1-2 batų sezonui, taip ir striukės 1 šiltam,  1 vėsiame ir 1 šaltam orui. Nei namai, nei piniginė ne guminiai. Aš radau save prieš tai straipsnelyje iš Insta, kur Gadget Katukui paskaityt įkėlė, ir ramu paliko :).

Atsakyti