Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka echh tai kur tu vakar su tais batais bufai...guodziuos tuo kad uzsimaunami be uztrauktuko ir kad spalvos per sviesios nu ir kad kulnas man per aukstas...

Nu ir kad dvejus uzsisakiau bet jei netiks nei vieni meginsiu dar situos jei bus

Atsakyti

Mezgu, tingiu is namu pajudet..o pastomate siulu damos siunta laukia...

Atsakyti

Prasivaikščiok, oras puikus! Su paltuku lengvu ir po skėčiu.

Atsakyti

Aš tai įkritau į eilinį Jo Nesbo detektyvą. Visą dieną :B​ 

Atsakyti

Aš pasivaikščiojau. Tikrai pro langą baisiau atrodo. Kad ir lyja, bet nuotaikos nesugadino. O dar tokio skanaus deserto gavau :wub: pistacijų morengo vyniotinis. sveiki, kilogramai.

Ir o maigat, gal kokius metus nebuvau aukštakulnių išsitraukus. Net ir tie 8 cm biškį iššūkus buvo. Jaučiu, kad iš šono labai matės, kaip bandau išlaikyt eleganciją ir stypčiot natūraliai.  :D nu jau grįžtant lyg ir atstačiau įgūdžius, bet blauzdikes jaučiu.

Taigi, batų ieškau žemais kulnais.

Paltai mano paskutiniai rusų gamybos, vienas Montono. Bet man reik kokių nors nestandartinių, su klasika nelabai sekas. Jau žiemai gal norėčiau ir naujo, reiks žiūrėt, ką pasiūlys man vietiniai butikai. Šiaip gražų mačiau peek&cloppenburg, bet pasimatavus netiko fasoniukas.

Mezgu su teliku.

Atsakyti

Lietinga diena visada pro langą baisiau atrodo, Man dažnai net nuotaika pakyla per eitų pasivaikščiojus. Nebent jau kokia liūtis su vėju ar lietus ant sniego, kai visur pliurzė ir vanduo, tada jau blogai.  Aišku šiandien nebuvau niekur, nes niekas neprivertė.

Liniuka, kurį skaitai?

KODĖL NEUŽPILDOT KLAUSIMYNO? Žvilgtelėjau šiandien, tai atrodo, kad tik mes 4 dalyvaujam swape. :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 spalio 2019 - 16:30

Kerpena, Tarakonus. 

Atsakyti

Iš nestandartų mano šitas, kurį gražinau ir mažesnį parsisiunčiau. Rankovės nuo vidurio megztos, turbbūt matyt. Viršui dar viena saga yra, tai atvirumą reguliuotis galima.  

Priedas  received_398134437780508.jpeg   133,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 12 spalio 2019 - 16:43

Kerpens kiek pamenu siemet be pageidavimų koncerto tai ka ten pildyt?

Atsakyti

Batai sakot. Šiemet pirmąkart nusipirkau kerzus, labai tinkami tokiu oru. Paskutiniu metu aukštakulniai guli ramiai sau spintoj. Bėgimui per kasdienybę kažkaip nepatogu :) 

šiandien spontaniškai maximoj ale džinsus nukoviau už skėčio kainą :D ne puikūs, bet geresni nei visi turimi. Puikiųjų reik išsiruošt paieškot sąžiningiau. 

Paltukas jau keli metai klasikinis pilkutis, tiesutis. Kol kas geresnio neradau, o ir poreikio nėra. Ir taip manau, kad per daug daigtų turiu.... bet tas nesustabdė nuo sijono ir bliuskutės pirkimo internetu...  :D​ 

Anketoj swapo duomenis apie adresą reik atnaujint dalyvėms. Manau, tai aktualiausia. 

Atsakyti

Nu iki adreso poreikio tai daa toli

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 spalio 2019 - 19:21

bet dar ir spalvas palikom, rankų, kojų dydžius,

Kaip mane nervuoja nauja skalbimo mašina. Senoji tai būdavo išskalbia ir dega lemputė, kol jos pats neišjungi. Būdavo užeini į vonią ir iškarto matai, kad skalbiniai neišimti. O ši baigia, supypsi ir po to viską išjungia. Tai jei neprisimeni, kad skalbiniai skalbėsi, niekas neprimena. Iki šiol dar vis kažkaip sekėsi nepamiršti. O šiandien gerai, kad sugalvojau vieną daiktą išgręžti. Atidarau - žiūriu skalbiniai ir net neprisimenu, kada čia juos sudėjau. Buvau rami, kad viskas išdžiauta.  Paskui atgaminau, kad vakar iš darbo parėjus vienus skalbinius išėmiau, kitus sudėjau. Tai po paros stovėjimo  išėmiau tokius padususius, Jei būčiau išsigręžus rankomis, tai galėjo dar kelios dienos praeit, kol būčiau atidarius, :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 spalio 2019 - 20:22