Man tai grazus tos blogeres batai tie ilgieji. As norejau kazkokiu tokiu. Bet parduotuvese tokiu nėra. Visai. Nei vienu nei zomsiniu nei odiniu. Jokiu.
O kas nepavyksta? T.y. kas nepatinka? Ir ko ieškai?
Sunku pasakyti net - neatitaiko man lekalų gal, gal konstrukcinių žinių trūksta. Pasiuva ir tada ant manęs atsistojusios taiso/taiko, kol stoviu tiesinkaip styga prieš veidrodį, atrodo viskas gerai, o realiai nešiojant judant tai raukšles kažkur meta, tai tempia/veržia, tai dar kažkas. Dar turbūt ir toks dalykas “groja” - aš turiu savo norą viziją, bet ne visada esu tikra, kad toks modelis mano figūrai tiks, o siuvėja irgi nepaprotina. Rezultate - nusivylimas.
su gatavais drabužiais paprasčiau - nusivylimo ir praregėjimo stadija ateina anksčiau nei pinigus išleidi
palto ieškau klasikinio, tiesaus bet nelabai ilgo, ir rankovės turi būti kažkaip minkščiau įstatytos, gal net truputį nuleisti pečiai. Ir viena iš didžiausių bėdų, kad dydžio man kokio 46 reikia.
Ingriduska aciu pameginsiu iki paieskot kopustu
Nebuvau, googlo paklausiau, sako Kalvarijų gatvėje, ane?
Aha. Bet surast nelabai lengva, nes jie vidiniuose kiemuose prie kuro aparatūros. Na bet kai nori, randi:) Turiu jų paltuką, labai patenkinta. Nedidelė dalis jų asortimento yra aprangoj. Bet firminėj žymiai daugiau.
Lace, pernai mano 46 buvo. Nešiojau. Per krūtinę pas mane mažiau, bet turiu kitą problemą- rankų apimtis. Jei ir tinka paltas, tai vos ne ant maikės galiu nešiot, kad patogiai jausčiausi.
Qqtei. Ir dydis kaip tik 36. Ir nuolaida. [url="http://www.stiliausidejos.lt/drabuziai/avalyne/batai-bz205-r.html?options=cart"]http://www.stiliausidejos.lt/drabuziai/avalyne/batai-bz205-r.html?options=cart[/url]
IMG_20191012_152501.jpg 195,79KB 0 Parsiųsta kartų
Į pirkinių temą - pirkau kelnes ir marškinius Mosaic su - 25 proc nuolaida. Prisiminiau dabar jo dar nepaieškojsu - plonų susagstomų megztelių... Tai visai turėčiau kuom apsirengti kurį laiką. Dabar ne iki galo dar.
Oras nors atrodo gal negražiai, bet pas mus tikrai šiltas/minkštas, man labai malonus. Dar po turgų pasimaliau, ėdesio pripirkau...
Restar, HM turi medvilninių megztelių. Spalvų belia kiek už 10 pinigų. Turiu 4:)
Liniuka kazko neatidaro nuorodos
Labos
Ieškot puoštis norit aš irgi tadu sėdu ant to pačio suoliuko, naujos rankinės reik.
Lace, žiūrint kiek pasiruošus esi mokėt už paltą, aš žvalgyčiaus Marella, MaxMaroj, Unlabel, Ivo Nikolo, gal da Masimo Duti. Pati turiu Julijos Janus alia over size jau keleta metu kas dien žiemą nešioju, neatsidžiaugiu, R.P. išeigai irgi pirkau prieš kelis metus, labai patenkinta. Modeliai ir po kelių metų neatrodo bobutiški ar išėję iš mados. Abi su dukra Merelos ir MaxMaros gerbejos esam, išleisti pinigai tikrai atsiperka, gera kokybė, gaila tik ka nešiot atsibosta . Didelių dydžių tikrai būna, ten daaaaug gražių rūbų kam virš 40 kaštonų .
Liniuka, tu tik džiaukis ka dukra į lovą prašos . Aš savų ne tik kad pas save tiesiog pagulėt neprisiprašau, jie net per atostogas kai imam du atskirus kambarius paklausus gal kas su manim pagyvent norėtų toooo jau nebenori. Sako su tavim kalbėt visada reik, tau klausimų milijonas , o man pačiai atrodo kad aš tik tyliu tyliu ir tyliu .
Perskaičiau knygą angliškai. Jaučiusi kaip žygdarbį atlikus.
Paskutiniu metu vis užeina nesveiki skaitymo priepuoliai, tai sugalvojau pabandyti taip kalbą patobulint. Prieš kelis metus taip prasilaužiau rusų kalboj. Aišku rusų kalbos supratimas nepalyginamai didesnis nei anglų.
O atsitiko tai visai atsitiktinai. Kažkada buvau skaičius vieną tos autorės knygą ir dabar kažkokiam kontekste prisiminiau jos epizodą. Iš pradžių neprisiminiau, kokia ten knyga buvo, bet paskui susiadau tarp savo turimų pdf. Tada paguglinau iš vis, ką dar ta autorė parašius. Tai lietuviškai nelabai kas daugiau ir yra, o netyčia užtikau angliškai sukeltų knygų ir galvoju - o gal paimti tą perskaitytą ir pabandyti angliškai? Pabandžiau ir pamačiau, kad nieko gero. Tiesiog stumiu pastraipas, nes prisimenu apie ką ten, ir tingiu suprasti visą tekstą. Tada paskaičiau kitų knygų aprašymus, kad yra sukurta dar pora tos knygos tęsinių. Kaip būna tokios serijos - vienoje knygoje vieni veikėjai pagrindiniai, bet yra ten kažkokie šalutiniai, paskui apie tuos šalutinius kita knyga, bet šiek tiek pamatai, kaip tie pirmieji herojai gyvena toliau. Tai va čia ir užsikabinau. Aišku skaičiau kokius šešis kartus ilgiau, nei būčiau lietuviškai perskaičius. Ir popierinės knygos turbūt nebūčiau turėjus kantrybės įveikti. O kompe labai paprasta greit žodį išsiverst ar net frazę. Nes kartais būna, kad žodžiai kaip ir aiškūs, bet frazės vis tiek nesuprantu, o guglo vertėjas ima ir visai normaliai išverčia, pasirodo, ten kažkoks posakis, ar žodžių junginys kažką reiškiantis.
Ir dar pradėjau swapint.
Bet namai verkia netvarkyti.