Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ieškok nežinomose!

Atsakyti

Siūti?

Atsakyti

Siūti?

Tris karus bandžiau kažką siūtis pas siuvėjas (visos skirtingos, visos su puikiom draugių rekomendacijom) ir visi trys kartai patyrė fiasko. Daugiau bandyti nebenoriu.

Atsakyti

Ieškok nežinomose!

Kaip ieškoti to, ko nežinai? Apie tai ir klausimas

Atsakyti

Laba :4u:

Man filmai.in veikia be jokiu pakeitimu, bet matau, kad raudonai raso pagrindianiame saito puslapyje, jei neveikia, visa info kaip atblokuoti svetaineje www atblokuoti lt.
Lace, pabandyk ten ilist, gal pati susitvarkysi, nereikes nei kompiuteristo.

Darbas trukdo megzti..

Botfordai grazu.. bet turbut ne ant manes.. sprindis nuo zemes su siais batais turbut nekaip atrodytu :D

Planšetėje pavyko, ačiū :4u: bet aš mezgu prie teliko, o kaip ten tuos nustatymus pasikeisti?  :hmm: 

Atsakyti

Inavati buvai? 

Atsakyti

Tris karus bandžiau kažką siūtis pas siuvėjas (visos skirtingos, visos su puikiom draugių rekomendacijom) ir visi trys kartai patyrė fiasko. Daugiau bandyti nebenoriu.

O kas nepavyksta? T.y. kas nepatinka? Ir ko ieškai?

Atsakyti

Lace, acha kokio reik Ka reik rasti?

Atsakyti

Botfordai grazu.. bet turbut ne ant manes.. sprindis nuo zemes su siais batais turbut nekaip atrodytu :D

Ūgis absoliučiai jokios reikšmės nevaidna (nufotografavus žmogų vienspalviam fone neįmanoma pasakyti, koks yra jo ūgis). Dėmesį reikia kreipti į proporcijas, t.y atrasti savo pločius ir ilgius.  :4u: 

Nemezgiminės dienos. KaČmyro papildymas burbuliukams dar neatkeliavo (nusprendžiau, kad iš vieno siūlo megzti nenoriu), tai eisiu kilnot, purtyt ir rūšiuot nuo anos žiemos suslėptus megztukus. Reikia rasti kuo atsikratyti, nes va taip visai netikėtai du kašmyriniai ir vizkozinis+moheris mano spintoj nutūpė. Vietos trūkumas bado akis. 

Atsakyti

Lace,dar ryt Kaune Rinkis prekę lietuvišką paroda vyks, tikrai daug paltų yra ;) pavargsi besimatuodama :)

Atsakyti

Inavati buvai? 

Nebuvau, googlo paklausiau, sako Kalvarijų gatvėje, ane?

Atsakyti

Stiliausidejose internetu pirkus du puspalčius. Vienas tiko idealiai. Vieną keičiau į mažesnį. Abu nešioju. Žieminį pirkus Lelijoj. 

Atsakyti