Labas
Gal galima plačiau? Man kažkokią teismo nutartį rodo ;)Reikia pasikeisti DNS nustatymus kompe. Man keitė tai negaliu pasakyti kaip tą padaryti. Kompiuteristo reikia.
Laba
Man filmai.in veikia be jokiu pakeitimu, bet matau, kad raudonai raso pagrindianiame saito puslapyje, jei neveikia, visa info kaip atblokuoti svetaineje www atblokuoti lt.
Lace, pabandyk ten ilist, gal pati susitvarkysi, nereikes nei kompiuteristo.
Darbas trukdo megzti..
Botfordai grazu.. bet turbut ne ant manes.. sprindis nuo zemes su siais batais turbut nekaip atrodytu
Nu džinsai man su elastanu irgi nepatinka.
Taip atsitupt, pasilenkt gali, o elastanas kiekvieną celiulito duobutę išryškina.
Grįš vyras nufotkins pasirodysiu.
Dydis 42, bet elastanins
Pirkau ne tuos dėl kurių važiavau, nes realybėj jie buvo KATASTROFA
Dabar jau batai netink nei vieni. Džinsai pasiūti siaurėjantys ir dar vos iki kauliukų.
Džinsų nėr tokių kokius aš matau ir kokių reik.
Aš kepiau cukinijų kugelį su sojos faršu, privalgiau su raug.kopustais
Neatsivalgau as kopustu. Uzpilu linu semenu aliejaus cibuliu uzvarau ir chavalinu kaip nezinia kiek nevalgius.
Džinsus man siuva Takko. Kaina maža. Forma ideali (kai siauresnis liemuo, o klubai platesni. Pas draugę atvirkščiai, jai ten pasiuvimai netinka). Elastanas man būtinas, nes kojų apimtis skiriasi. Siūtos kelnes beveik jokios netinka. Dar Peeke esu pirkus.
Vakar Vilius striukę žieminę išsirinko- ramu. Sekantys pirkiniai bus žieminiai vaikų batai.
Susitvarkiau dėžę EINAMŲ mezginių- 5 ant virbalų. Vadinasi bent pusmečiui drakiui apynasris uždėtas. Griežtai. Pagal savo mezgimo tempus matau.
Joooo, kopūstų ir aš neatrandu skanių.... Rusai labai mėgsta cukraus visur privaryt.
visokios ten blogerės manęs nežavi. Ir vien dėl to, kad jos kažkokias atvirutes kelia, kurios visai netinka eilinėms moterims, daug vaikštančiom ir dar su pirkinų maišais, ar vaikų palydom. Ir dar oro sąlygom. Vat su kuriuo iš parodytų autfitų ji išeitų šiandien į lauką. Mano teritorijoj. Ir kiek minučių ji išliktų tokia žavi ir švytinti. Gal kokias penkias.
Geriau papasakotų, kaip su zomšiniais batais išlikti sausom kojom arba kaip suvaldytoli tą besiplaikstančią suknią, kad ji nepriliptų prie pėdkelnių. Arba kur rast tinkamus džinsus ne kokie tau tinka, o kur tokius parduoda. Žodžiu, gyvenimas visai kitoks nei vaizduoja tos blogerės. Pažiūrėt gražu, spalvas paderinti gal, bet aklai sekti -no.
Katuk, neziezėk. Pieno trūkumas?
Tut pochitaj. https://www.instagra...id=wcjwx04p6xjh
Ja ta počitala.
Viskas ok.
Bet visų pirma-rusės moterys kitokios. Visame kame. Aprangoj bei suvokime, dėl ko tai. Kaip ir italės, ispanės ar amerikietės.
Visų antra-noriu tą ir pasakyt, kad man dzin kokius batus nešioja blogerės, nesvarbu kiek joms metų.
Aš žinau (dažniausiai) ko noriu ( apie aprangą). Tik sunku tai rasti. Ir kartais vaizdas veidrody su žinojimu prasilemkia. Dėl to ir nepatenkinta. Kaip aš bandau tą pasitenkinimą atrasti-mano reikalas. Net jei nebandau-irgi mano reikalas.
O vat paverkti, pasriūbaut, pasiguost ar pabubėrt-nu tai čia jau lai visi žino😁 įsivaizduoju, kad tai taip moteriška