Jis labiau kaip švarkelis, o ne kaip megztukas tinka kuo puikiausiai o sprendžiant iš šypsenos tai ir patinka
Lace, jei nežinočiau, kad jis žalias, tai sakyčiau, kad pilkas - visiškai pilką ekranas rodo . O šiaip dailus rūbas ir kai su tokiu siūlų trūkumu sakyčiau nemažas išėjo
Olaiva, labai dailiai papuošei sūnų. O jau kaip reglanas gražiai sugula. Kokiu tu santykiu dalini akis rankovėms ir kūnui pradžioje. Apdaila labai puiki.Tie rumbeliai man patinka.
Aš irgi pagaliau turiu pabaigtuką Šiaip ne taip prisivrčiau užbaigti malabriginį megztuką. Nežinau, ar jis mane tikrai džiugina, išskalbus vaizdas pagerėjo, prie kūno labai malonus, vyras, kaip nekeista, pagyrė - gal net ir nešiosiu. Bet iš tiesų su tokia siūlų savikaina tai džiuginti turėtų gerokai labiau
Fotosesija tokia šiaip sau, nėra kam manęs pafotografuoti gražiai, Aušra labai jau iš reikalo tai daro ir skuba kuo greičiau pasiplauti.
Nu Lace . SUUUUUPERRRRRRRRRR . Rimtai. Tau modelis neišpasakytai tinka. Man ko gera tai yra labiausiai patinkantis tavo megztukas.
dėkui ;)
iki pažastų mašina mezgiau,po to apvaliai.reglano takeliai ties detalių jungimu,nieko ypatingo.pažastyse iš kūno ir rankovių dalių nuimu po 10 akių ir tada kylu aukštyn.kas antroj eilėj sumezgu takelio šonuos po 2 akis
o atnaros man irgi šitos patinka.susirenku kūno akis,ir 2g2b akių stulpelius mezgu įreminus į dviejųų išvirkščių akių eiles.ir užbaigiu 2 akių icordu
paskutinę gaudyklę neriu,tyt parodysiu,kuom mugėj kaziuko targavos vaikai
Lace, jei nežinočiau, kad jis žalias, tai sakyčiau, kad pilkas - visiškai pilką ekranas rodo . O šiaip dailus rūbas ir kai su tokiu siūlų trūkumu sakyčiau nemažas išėjo
Tai kad siūlų tai daugokai suėjo - sumezgiau 600g prabangybės.
Ačiū už pagyrimus, gal visai reabilituosit tą megztinį mano akyse... gi gulėjo beveik baigtas kokius 5 mėnesius... ir baigiau tik todėl, kad nervavo ir tuo tarpo neturėjau kito mezginio.
Olaiva, negaliu atsižiūrėti į Nojaus megztinį Kokia spalva, kokia tobula apdaila, atnaros Labai gražus rezultatas gavosi, labai
Lace, tikrai modeliukas labai tinkantis, atlikimas kaip visada nepriekaištingas, siūlai tie tikrai prabangybiniai (ar čia tie patys kur kartu užsakinėjom?), tikrai nešiok, labai tau tinka
Rašiau rašiau ir kompas išsijunge laikas miegot matyt
katuk, jei ausų būgenliai sveiki, nepratrūkę, tai nieko ten prikrapštyt negalėjai ;) nu, nebent su dratiniu šepečiu šiūruoji
o jau sektos vyrams kad sekas! labai dailiai mezgat...
Lace, mano akim, tai irgi tau labai tinkantis modelis. Spalvos pilkos, aišku, mano ekrane
Primenu, kas ketvirtadieni pas mane atviru duru diena nuo 9 iki 21 vilnietes ir kitos prijauciancios - taip pat laukiamos. Su mezginiais. Virbalais. Siulais. Siaip naujienom. Su vaikais. Be augintiniu 2 vnt pati turiu. Su vaikais geriau ryte, kol mano 2 mokykloj.
Kam reikia adreso ar telefono, rasykit a.z.
Labas rytas
Olaiva, kokios įdomios smulkios apdailos detalės
Lace, net tamsioj nuotraukoj matosi, kad prabangūs siūlai, realybėje turbūt išvis wow
Labas rytas
Tai kad siūlų tai daugokai suėjo - sumezgiau 600g prabangybės.
Bet per sriubą sakei, kad ir su papildomai nusipirktu kiekiu tau mažoka, tai net nustebau, kad toks ilgas rūbas gavosi
Bet tai dar iš ryto šviežesne galva apžiūrėjau - kaip tobulai viskas guli - rankovės dailiai, jokių raukšlių pažastyse, net su normaliai nuleistom rankom. Kadangi mūsų sudėjimas panašus, tai žinau, kaip nelengva tai pasiekti. Man vis neišeina.
Gal gali pasidalinti kokiu santykiu rankovių ir kūno akys prie kaklo pas tave pasidalinusios? Platinimas rankovėse ir kūne reglano linijose vienodas, ar skiriasi?
Labas rytas darbe kažko kompas streikuoja, negaliu iš karto prie darbų pulti
Lace, tikrai modeliukas labai tinkantis, atlikimas kaip visada nepriekaištingas, siūlai tie tikrai prabangybiniai (ar čia tie patys kur kartu užsakinėjom?), tikrai nešiok, labai tau tinka
Šitus siūlus aš anksčiau užsakinėjau ;) paskui dar vieną sruogą papildomai pirkau.
Labas rytas
Bet per sriubą sakei, kad ir su papildomai nusipirktu kiekiu tau mažoka, tai net nustebau, kad toks ilgas rūbas gavosi
Bet tai dar iš ryto šviežesne galva apžiūrėjau - kaip tobulai viskas guli - rankovės dailiai, jokių raukšlių pažastyse, net su normaliai nuleistom rankom. Kadangi mūsų sudėjimas panašus, tai žinau, kaip nelengva tai pasiekti. Man vis neišeina.
Gal gali pasidalinti kokiu santykiu rankovių ir kūno akys prie kaklo pas tave pasidalinusios? Platinimas rankovėse ir kūne reglano linijose vienodas, ar skiriasi?
Taip ir sakiau Į tuos 600g vos vos tilpau, sumezgiau iki paskutinio siūlo galo...
mezgiau aš jį pagal aprašymą, nuo savęs tik krūtinės "įsiuvą" pridėjau, visi paskaičiavimai iš aprašymo. Galėsiu pasidalinti. ;)
o šiaip tai dar kartą įsitikinau, kad man vis tik gražiausiai atrodo lygios spalvos mezginiai, tas dažymo margumas vis tikne mano...