Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Filmai.in veikia. Reikia pasikeisti kompe kažkokius nustatymus.

Gal galima plačiau? Man kažkokią teismo nutartį rodo ;)

Atsakyti

Labas rytas, 

Šitą pažiūrėjau per ziurim.lt. Filmux.org irgi nepanaikintas ir panašūs. Legaliai zmonescinema.lt. j o man tas 

man tas ziurim. lt neaatsidaro... :huh2: 

paskaičiau  vakar , nusistebėjau apie persekiojančias reklamas.nežnau, ką sūnus kompe įdiegęs, bet nei viena reklma nelenda, o  telefone  po vasaros atostogų įkyriai lenda tik keltų į Skandinaviją reklama :) :)

Atsakyti

Aš apie tuos ilgus batus vat kažko tokio norėčiau

https://www.eavalyne...-021-juoda.html

Nu ir oras..... tai šiandien pas triušį nenušokuosiu

Tvarkysiuos ir megsiu. Pietums vakar sužvejotas šamas. Atrodo tai kaip kalakutas koks :D 

Atsakyti

Massimo dar yra žiauriai gražus karamelinis švarkas. Tik kainai reikia padibrandint :)

Nu va Ingriduska, nepasisakėm iš anksto apie vyrus skraidūnus :)

Pagrėbiau lapus, kol nelyja. Reikėtų iki pardžių pavažiuot, M. batų reikia. Ale taip tingisi... 

M. gimtadienis artėja. Sugalvojo, kad švęs su draugėm pirty :D​ 

Atsakyti

Anam darbe valgykloj žiauriai skanus šamas būdavo :wub:​ Keptas orkaitėj su teriaki padažu. 

Atsakyti

Nemoku foto ikelt

Vet po Liniuko paaiskinimo supratau, kad tiesiog ilgi batai.

Dzinsus nusipirkau. Feee atrodo, bet reik. Lapkricio 1oji kapines su sijonais šalta

Liniuk as va Akropoly dar nedaug zminiu. 

Tai pakenciama

Atsakyti

Tai į pardes reik varyt iš ryto, kol dar visi miega :D tokie kaip aš.

Ingriduska, tiko 42 dydis?  Vien dėl to.galima būt patenkintai. Ku pirkai?

Man dažniausiai tas elastano kiekis sugadina visą vaizdą.

O iki.lapkričio 1 dar ištisos trys savaitės :hmm:​ 

Atsakyti

Klausimaa čia man toks iškilo dėl swapo. O šitą...visokie ten papuošimai į svorį skaičiuojama ar ne? Pvz tokie pompončikai :D

Priedas  IMG_1824_medium2.JPG.jpg   201,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, va iš karto va maaaatosi, kad yrrrra šiek tiek patirties viešuosiuose pirkimuose.

Atsakyti

Vo, spešl fo jū radau blogerę virš40 (kg taip pat)

Priedas  Screenshot_20191012-124201__01.jpg   295,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ingriduk oj laukiam vaizdu. Bent fb ikrlk jei cia nemoki. Ir as nauju dzinsu noo, nes maniskiai kur guli idealiai tai su siuvinėta blizgancia plunksna ant uzupakalio :) kazkaip nesolidziai gal :)

Bet luktelsiu batu. Nes uzsisakiau 2 poras ir jei abi tiks tai abejus pasiliksiu.tada dzinsu teks palaukt. Ir dar svarko noriu...languoto oversaizo biski...nu visko as noriu. Ir kasmyrinio golfuko sviesaus..ta nusimegsiu tik siulu reik

Atsakyti

Gadget alia ajkt tu ta blogere jei ne 40  tai gal 50 sveria. Nu arba 60 su kokiais 175 ugio...

Atsakyti