Filmai.in veikia. Reikia pasikeisti kompe kažkokius nustatymus.
Gal galima plačiau? Man kažkokią teismo nutartį rodo ;)
Labas rytas,
Šitą pažiūrėjau per ziurim.lt. Filmux.org irgi nepanaikintas ir panašūs. Legaliai zmonescinema.lt. j o man tas
man tas ziurim. lt neaatsidaro...
paskaičiau vakar , nusistebėjau apie persekiojančias reklamas.nežnau, ką sūnus kompe įdiegęs, bet nei viena reklma nelenda, o telefone po vasaros atostogų įkyriai lenda tik keltų į Skandinaviją reklama
Aš apie tuos ilgus batus vat kažko tokio norėčiau
https://www.eavalyne...-021-juoda.html
Nu ir oras..... tai šiandien pas triušį nenušokuosiu
Tvarkysiuos ir megsiu. Pietums vakar sužvejotas šamas. Atrodo tai kaip kalakutas koks
Massimo dar yra žiauriai gražus karamelinis švarkas. Tik kainai reikia padibrandint
Nu va Ingriduska, nepasisakėm iš anksto apie vyrus skraidūnus
Pagrėbiau lapus, kol nelyja. Reikėtų iki pardžių pavažiuot, M. batų reikia. Ale taip tingisi...
M. gimtadienis artėja. Sugalvojo, kad švęs su draugėm pirty
Klausimaa čia man toks iškilo dėl swapo. O šitą...visokie ten papuošimai į svorį skaičiuojama ar ne? Pvz tokie pompončikai
IMG_1824_medium2.JPG.jpg 201,21KB 0 Parsiųsta kartų
Vo, spešl fo jū radau blogerę virš40 (kg taip pat)
Screenshot_20191012-124201__01.jpg 295,7KB 0 Parsiųsta kartų
Ingriduk oj laukiam vaizdu. Bent fb ikrlk jei cia nemoki. Ir as nauju dzinsu noo, nes maniskiai kur guli idealiai tai su siuvinėta blizgancia plunksna ant uzupakalio kazkaip nesolidziai gal
Bet luktelsiu batu. Nes uzsisakiau 2 poras ir jei abi tiks tai abejus pasiliksiu.tada dzinsu teks palaukt. Ir dar svarko noriu...languoto oversaizo biski...nu visko as noriu. Ir kasmyrinio golfuko sviesaus..ta nusimegsiu tik siulu reik