Restar Ingriduška va va tuos batus ir reik nešiot taip kad sijonas ar kokios plačkelnės pridengtų. Atradau tokią fainą stilistę. Teta Olga parekomendavo. Elena Galant vadinasi. Ukrainietė gal. Nu bais charizmatiška mano akim. Ir gerų video prirengus. Tai va jinai sako kad visi ilgi batai paslėpti po sijono ar kelnių plačių kraštu gelbėja nuo baisių pėdkelnių rodymo
Rekomenduoju :
Ačiū už rekomendaciją, užsisaugau, šiandien jau kažkokį pažiūrėjau
beje, filmai.in prikirpo, taip suprantu jau ant visai.
Liko Netflixas, bet aš ten nemoku filmų susirasti, nebent konkrečiai žinau, ko ieškau. Ir dar gal kas žinot, ar galima kažkaip atsifiltruoti ten filmus su rusišku įgarsinimu? Man mezgimui angliškas garsas maišo, ne viską iš klausos pagaunu, tada pradedu subtitrus skaityti ir baigiasi mezg8mas.
Beje, skaitymo akinius ji turi ;)
Ai, tik nereikia manęs tokiais dalykai chalenginti nebuvau madistė nei 20, nei 30 metų, vargu ar ja patapsiu baigdama penktą dešimtį man patinka saugus konservatyvus klasikinis stilius. Ir tikrai neketinu per save lipti, kad kam nors ką nors įrodyti.
o beje, pridėk tai fotomoteriai su skaitymo akiniais kokius 50kg ir pasakyk, ar jai vis dar tinka tie batai
Lace nereik nė 50 pridėt
Pamėgink įsivaizduot kad aš su savo 59 kg šiuo metu
Pakankamai proporcinga figūra ir tikrai neblogom kojom savo supratimu (nesu nesavikritikška savimyla, matau nemenkas liaškas ir užupakalį, mažą ūgį, nu bet vistiek gi viskas normos ir s-m dydžių ribose.)neradau nei vienų normalių ilgų batų kuriuos galėčiau užsisegt. Jau apie botfortus nekslbu, bijojau suplėšyt ir nesimieravau net
O visai neseniai buvo laikai, kai siauresnei kojai negalėjai rast neplaukiojančio aulo
Buvo paminėti skaitymo akiniai, t.y. AMŽIUS. Aš iš principo oponavau ámžiniam drabužių/batų tikimo klausimo pastatymui.
JLO , sakyčiau, nedžiūsna (bent per užpakalį), ir amžius skaitymo akinių ;) O ilgesni batai jai tinka. Ir labai.
Filmas skanus ♥, net su mezginiais. Tai vat tokius angliškus labai mėgstu. Net pora aktorių iš Dauntouno abatijos.
Lace, aš tai kai išgirstu apie kokį filmą, kurį noriu pažiūrėti (seku kažkokais filmų grupes FB ir išsisaugau postus, kur yra kokios rekomendacijos man patinkančiais kriterijais), tada tiesiog ieškau to filmo per google kad būtų online. Dažnai randu. Šitą pažiūrėjau per ziurim.lt. Filmux.org irgi nepanaikintas ir panašūs. Legaliai zmonescinema.lt. Man tas pats su angliškais filmais. Bet rusiškų tieisog nenoriu visai, net negaliu paaiškint kodėl. Gal kad įgarsinimas yra buvęs bjaurus, tai nenoriu net pagalvoti.
Apie madas mano filosofija irgi kaip Lace. Nebuvo galimybių būt madiste, tai ir neišsivystė ne poreikis, nei suopratis. Saugiau kažkokia a la klasika.
Nors šiaip smalsu, kokia čia ta mada ir spalvos, kas Ingriduškai patiko?
Man bando kartais įpirši kažkokius mandresnius reikalus pardavėjos. Nu, ant durniaus kartais pasimatuoju, jeigu yra laiko ir nuotaika tokia, kad būtinai ketinu kažką nusipirkt. Per šitą apsipirkimą bandė man kažkokį keista sarafaną įkalbėt - gal madingas, bet klaikus jausmas, kai nesi savo kailyje. dar kelnes gražiais langeliais, bet su užtrautkukais ir rožinėm siūlėm keistose vietose matavausi per Sostinės dienas iš lietuvių dizainerių. Nu gaila buvo sugadintos gražios medžiagos. Ir kas, kad sako, jog tinka, jeig žinau, kad jaučiuosi keistai ir blogai...
Filmai.in veikia. Reikia pasikeisti kompe kažkokius nustatymus.
Gadget, prašom kilstelt sijoną ir parodyt, kiek cm virš kelių tamstos batai. Nes botfortai, tai koks sprindis virš kelių, visa kita tik gražūs ilgaauliai
Restar, pabandyk dar kada su rusišku įgarsinimu pažiūrėt. Manau, pataikei daugiau ant išimties, nei ant taisyklės. Aš dažniausiai rusišku įgarsinimu žaviuosi, nes daug balsų ir su visom emocijom. Ne taip kaip lietuviški vienu abejingu balsu.
Aš tai visai patenkinta internetine tv. Belia kiek filmų ir serialų kanalų, gali rinktis angliškai ar rusiškai, atsisukinėt. Iš tiek visada randi ką pažiūrėt. Arba ne
Vyras išvaręs į Charkovą žiūrėt futbolo, tai M. įsiprašė pas mane miegot. OMG Kuičiasi ištisai, kaldrą tampo. Atsikėliau pikts kekss
Apie madas tai as irgi nemadiste, bet labiau del figuros, nes ta vidine motera su polekiu.
Rubai labai mano skonio, nes pagaliau vel su forma. Su paliemenavimu, klasika su modernumu.
Spalvos nuo baltos, grietineles iki cinamino, kavos su pienu, sokolado, pilka, pelenu roze ir garstyciu man labai.
Golfai trumpi arba ilgi megztiniai bet su atnarom.
Zodziu yra kalnai slamsto, bet yra kalnai perliuku. Net vilnoniu ir kasmyriniu.
As vyra vakar zvejot isleidau
Liniuk kaip cia taip tyliai mudvi prabuvom, galejo istikti vakariene.
Dar siandien vaziuosiu i Akropoli, vienus dzinsus internete uzmaciau, Zaroj yra tik 42, mazi bet paziuresiu kas per paukstis ir jei puse bedos internetu uzsisakysiu
Kilnojate sijonus nuo pat ryto, išdykėlės?
Man laaabai ingriduskos spalvų šis:
Screenshot_20191011-194104__01.jpg 258,26KB 0 Parsiųsta kartų
Mano santykis su mada epizodinis, bet apsirengti mėgstu. Zara, kai nenuvilia kokybe, yra smagi parduotuvė.
Acha Gadgetai tikrai labai derinys
Dar Massimo buvo tokio grožio paltas kad griuk negyvas