Tokie visokie reklaminiai dalykai yra vadinami dirbtiniu intelektu. Dabartiniam darbe apie tokius dalykus visokių įdomybių sužinau. Ir viskas skirta daugiau parduot, tai užtat mezginių iš pinteresto ir nereklamuoja Nu o siūlų pardavėjos į reklamą neinvestuoja
Uoj...
Batų neperku. Mano storai blauzdai ilgų - nesiuva o ir nenoriu, nes po džinsasi tai nemanau, kad ilgi reikalingi.
Džinsų turiu
Šeimos maitinimas - mūšio laukas. Kai kada nusileidžiu, kai kada parėkauju
Sau gaminuos atskirai
As darrr neradau batu. Pasirodo blauzda pasportavo mano nes anskciau visi laisvi budavo dabar i didziaja dauguma neikisau kojos. Apie botfortus galiu nesvajot.radau vienus svajoniu batus tokius grubius suvarstomus nu visai kerzus bet maziausias dydis 39. Kiti suvarstomi per blauzda suejo bet per ciurna laisvoki ir peda makaluojasi. Dar vieni geri bet per ciurna tik tik o per blauzda labai platus. Nu kaip su piltuvėliu koja.pardavėja pareiskė kad cia labai storai kojai.
Dar vaziuoja. I viena parde ir ten jei netiks pirksiu internete arba turguj
Labas vakaras tokį pagerintą penktadienį darbe apturėjau, su kovom, pykčiais ir aršiom diskusijom. šliaušiu prie TV pamegzti ir kokį neįpareigojantį filmą pažiūrėsiu.
Šiandien praturtinau savo žodyną botfottų sąvoka. ir sutinku su Liniuka - kažkaip man visai nesiporuoja skaitymo akiniai ir botfortai
Restar, sunkus atvejis pas tave. pabandžiau mintyse pasimatuoti tavo batus ir supratau, kad neįsivaizduoju kaip elgčiausi tokioje situacijoje. Greičiausiai imčiau į nagą ir per pykčius bandyčiau priversti (aš kontrolierė). o gal ir ne. labai viliuosi, kad nereikės to bandyti praktikoje. Laikykis nelabai čia kas patars
Nezinau ar cia as jau botfortus turiu ar tik ilgus batus bet nedioju, patink. Tiesa viso ilgio ne nedimato as sijonus aplink kelius velkuosi.
Yra žmonių nepakontroliuojamų. Bet koks spaudimas tik blogina ne tik situaciją, bet ir santykius. Kaip paspausti 18, 5 m 196 cm žmogų? Kuris į visus klausimus atsako " nežinau" arba visai nieko. Pašnekėjau vėl mašinoje, susinervinu papildomai ir.... grįžus namo palindau po kaldra, užsikišau ausis ir migtelėjau beveik 2 vsl. Vadinasi, ant visų supykau ir paskelbiau bado streiką. Ar mėnulis koks pablogintas, ar PMS nežinau kada patirtas. Valgiau šiandien perlinių kruopų apie 13.30 ir paskui dar obuolį. Gal rimtai pabadaut, nors planetos sukasi ir pilvo vietoj skylės jausmas .
Pikta ant visų šeimoj...
Labas
padėkliukų po puodukais ieškau šiuo metu. Patinka pasidėti.
ilga kažkokia savaitė buvo......
Labas vakaras tokį pagerintą penktadienį darbe apturėjau, su kovom, pykčiais ir aršiom diskusijom. šliaušiu prie TV pamegzti ir kokį neįpareigojantį filmą pažiūrėsiu.
Šiandien praturtinau savo žodyną botfottų sąvoka. ir sutinku su Liniuka - kažkaip man visai nesiporuoja skaitymo akiniai ir botfortai
Restar, sunkus atvejis pas tave. pabandžiau mintyse pasimatuoti tavo batus ir supratau, kad neįsivaizduoju kaip elgčiausi tokioje situacijoje. Greičiausiai imčiau į nagą ir per pykčius bandyčiau priversti (aš kontrolierė). o gal ir ne. labai viliuosi, kad nereikės to bandyti praktikoje. Laikykis nelabai čia kas patars
Rekomenduoju :
~Olaiva~, 11 Spa 2019 - 20:43, parašė: Rekomenduoju : [url="https://www.imdb.com/title/tt1289403/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1"]https://www.imdb.com/title/tt1289403/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1[/url]Knygą turiu
Beje, skaitymo akinius ji turi ;)
Screenshot_20191011-194741__01.jpg 309,29KB 12 Parsiųsta kartų
Restar, protarpinis badavimas, sako,visai į naudą.
O dėl pašnekėjimo oj kaip tave suprantu.... mano viena dukra tokia pat. Tyli arba nežino. Jojo ta pati, dėl kurios mes mėsos nevalgom. Ir pykdavau ir verkdavau ir šaukdavau. O dabar kažkaip pašneku monologu ir tiek. Ta prasme, nelaukiu kažkokių atsakynų ar aiškinimų. Ir kartais žinok, po kiek laiko situacija pasikeičia. Nu nes vat tas tavo vaikas su tokiu charakteriu. Kaip ir bet kuris kitas žmogus. O dar kai padirbo viešbučio administrore, kai tenka pabendraut su visokio plauko žmonėm ir negali savo kaprizų rodyt, išvis kažkaip pagerėjo reikalai.
O dėl maisto, tai paskutiniu metu kažkaip nebežinau, ko noriu valgyti. Niekas neskanu, o po kelių kąsnių net kažkaip nebegera pasidaro. Bet nu nors koks kilas nukristų...ir tikiuosi, kad čia tik nervinis maisto netoleravimas, o ne kokia liga.
Ai ne, aš gal tokių batų kojinių nenoriu. Būna ir tokių batiškų variantų, gal greičiau tada jojikų batai ten kokie nors nu žodžiu, kad kelienius kažkiek pridengtų
Pažiūrėsiu Olaivos filmą, gal praeis ir ryt būsiu kaip agurkėlis .