aš tai žinokit skaitau ir lygiai taip pat bijau jūsų vietoj su tuo smulkiu tekstu atsidurt
Gadget škias jus neaiškinkit ką kam pirkt ir mes nerodysim kur jum eit (čia nepiktai jei kas, švellniaj)
kapseikai
https://www.ravelry..../bright-sweater
nuotraukos čiupinėjimo jausmo neperduoda
Ingriduk, vairuok saugiai, nerašydama . Ir aš noriu kam nors paaiškinti . Nes niekas neklauso. Vakar po 2 dienų netikrinimo žvilgterėjau į dvynių dienynus, tai oi, oi, kaip teko įjungti pamokslus. Nes pradžioj gavę negerus pažymus net apsiverkdavo. O dabar - pratybų nedaro, kuolą gauna - tylu, ramu, nieko nesako ir nieko toliau nedaro. Pasiautėjau. Tvarka man bus.
Nu man tegu nestoja kol kas niekur, tegu stoja - meta - dzin viskas. Bet nebaigus vidurinės tai bet koks šansas bet kur įstoti užsidaro. Geriau kai savo laiku bent pagrindą ateičiai susikuria, kad paskui verkšlenti nereikėtų. Tai jis mane ramina, kad baigs, bet iš to, kaip ničnieko dėl to nedaro ... ir iš to, kad nei vienas pažadas iki šiol nebuvo ištesėtas... darausi išvadas.... Galų gale, vidurinė buvo jo paties noras, ne mano. Liepiau eit dirbt, jeigu nenori mokytis. Mano interesas grynai egoistinis - noriu, kad turėtų kokių nors žinių ir darbą, kad kuo greičiau pats save išlaikytų. O tai niekur nesimokant iki žalingų įporčių, ypač su kokiais juodadarbiais, irgi visai čia pat... ir ne taip auklėjom, ir ne to norėjom, žodžiu, užsiciklinau, nes ima panika....
Kapseika, čiupinėjimas to siūlo dangiškas .
Kavos negeriu, apie puodelius nepasakosiu, nes dovanot negalima , bet tik didelius, o jokio grožio mano namie palaikyt neįmanoma ir laikyt kur nėra, tai... kaimietė aš. Nors sunkiai save įsivaizduoju net kai namie nebus jokių vaikų sėdinčią preistalo su servetėle . nebent kur svečiuose ar kavinėj man gražu. Not in my house.