Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O jums labai svarbu kaip geriat kava? Ar gali but paprastas stalas ir paprastas puodelis, ar labiau dziaugiates kai pasidedat grazu puodeli, staltiesele, serveteles ir t.t. 

Man grazu, bet dabartiniam gyvenimo etape..... 🙊🙈

Atsakyti

aš tai žinokit skaitau ir lygiai taip pat bijau jūsų vietoj su tuo smulkiu tekstu atsidurt

Gadget škias jus neaiškinkit ką kam pirkt ir mes nerodysim kur jum eit :D (čia nepiktai jei kas, švellniaj)

kapseikai

https://www.ravelry..../bright-sweater

nuotraukos čiupinėjimo jausmo neperduoda

Atsakyti

O tai kas gi jumej paaiškins, jeigu visos neaiškins, ypač aš.

Irrrrgi nepiktai.

Bet surūšiavau turimas juodas kelnes, pasidauginusias po auajaaaai neturiu juodų kelnių periodo, ir pagalvojau... Kad galima ir mažiau pirkt. Juodą a la odinį sejuoną išmečiau. Turiu šokoladinį  :wub:​  šviesaus nepeeeeeerkuuuunepeeeeeerkuuuuuu 

Atsakyti

Freke jei čia apklausa swapui ar KGB klausimas tai atsakau

kavą geriu savo būdu (iš didelio grubaus puodo užplikintą tiesiai į puodą ir be jokių ten staltiesėlių servetėliu)

darbe kavą geriu prie kompo iš didelio puodo be servetėlių

bet turiu mažą silpnybę dideliems puodams :)

Atsakyti

gadget3 nūū konkrečiai aš tai turiu bent kokius 4 aiškintojus kuriuos labai dažnai norisi pasiųst kuo toliau, bet nesu tikra ar aniem geografijos žinių užtenka :)

o kodėl išmetei sijoną?gal kam būtų tikęs? ar jau susidėvėjo?

ale siūlai gi į per daug kategoriją nepapuola :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 spalio 2019 - 09:54

Ta ekooda nuo daug dėvėjimo...

A, supratau. Aš aiškintojus retsykiais išklausau. Arba pasiunčiu. 

Kaip pasakė mano supersesė, man gi ne 19, kad daryčiau tai, ko nenoriu.

Atsakyti

Kaip pasakė mano supersesė, man gi ne 19, kad daryčiau tai, ko nenoriu.

Jaaavaaazauuu :blink: nu devyniolikos nieks nebūtų manęs privertęs  daryt ko aš nenoriu :lol:

O dabar tenka :mad2: kur ir kada aš tą žodį "reikia" išmokau  :unsure: 

Atsakyti

kavą geriu savo būdu (iš didelio grubaus puodo užplikintą tiesiai į puodą ir be jokių ten staltiesėlių servetėliu)

darbe kavą geriu prie kompo iš didelio puodo be servetėlių

bet turiu mažą silpnybę dideliems puodams :)

O mano silpnybė dideliems puodams dyydelė :D visai pagal mane  :D 

Bet darbe stengiuos iš mažesnių gert :rolleyes:

Atsakyti

Frekės klausimukai :D 

Nesureikšminu kavos gėrimo ritualo.

Bet

Abelo swapines servetėles labai sėkmingai naudojam. Nes šiaip stalo gaila svetainėj, o šeimynykščiai mėgsta ddelius puodus karštos arbatos.

O šitam kurorte nusipirkau nerealius puodelius :wub:  jokios romantikos, simply vanilės spalvos, bet su lėkštutėm. Nu jausmas daug geresnis, net pradėjau arbatas gert.

Ir laukiu kada buto šeimininkė nupirks kavos staliuką į svetainę, nes dabar tai su padėklu keliauju ir dažnai ant žemės dedu

Tai jei kalba apie staltieses ir servetėles, tai nenusaldintos welcome.

Iš rūbų noriu visko iš naujo. Bo nes nieks prie nieko nesiderina :B o ilgų batų a la botfortų noriu nuo pernai. Gal RF kiniečiai man pagamino :D 

Atsakyti

Jaaavaaazauuu :blink: nu devyniolikos nieks nebūtų manęs privertęs  daryt ko aš nenoriu :lol:

O dabar tenka :mad2: kur ir kada aš tą žodį "reikia" išmokau  :unsure: 

nu matai čia ko gero visai skirtingus dalykus turim omeny

daryt iš pareigos dėl vaikų dėl šeimos ar dėl ateities yra viena

o daryt nes kažkas nusprendė kad aš turiu taip daryt (be jokio pagrindo nes vat nusprendėjui taip atrodo) tai jau visai kitas reikalas

nu pvz jei tu pradėtum man aiškint ką aš turiu pirkt, ką valgyt ar kur eit savaitgalį o aš visai nenorėčiau to pirkt valgyt ar eit tai sakyčiau kaip gadget, per sena elgtis kaip nenoriu

o jei šefas lieps ataskaitą parašyt nu nesiųsiu aš jo

o va 19 dariau daug dalykų kad įtikčiau kitiems, kad atrodyčiau gera miela maloni, paklusni duktė ar gera draugė

užtatai mano vyras sako kad aš su amžium labai pabjaurėjau iš charakterio (nu tikra ragana, neklausau vyro kad nepirkčiau batų ar švarko ir dar pasakau kad neaiškintų, nes aš galiu tai sau leist, šeima nebadaus dėl to -neperku batų už visą algą ir net ne už pusę jos)

Atsakyti

o daryt nes kažkas nusprendė kad aš turiu taip daryt (be jokio pagrindo nes vat nusprendėjui taip atrodo) tai jau visai kitas reikalas

nu pvz jei tu pradėtum man aiškint ką aš turiu pirkt, ką valgyt ar kur eit savaitgalį o aš visai nenorėčiau to pirkt valgyt ar eit tai sakyčiau kaip gadget, per sena jauna ir protinga elgtis kaip nenoriu

o jei šefas lieps ataskaitą parašyt nu nesiųsiu aš jo

o va 19 dariau daug dalykų kad įtikčiau kitiems, kad atrodyčiau gera miela maloni, paklusni duktė ar gera draugė

Su korekcijomis, totaliai protingai pasakei

Atsakyti

Damos, man tai rodos, kad botfortai nebe mums :B

Frekei atsakymas - turiu swapines Ingriduskos dovanotas, naudoju ir pilnai man jų užtenka:) 

Atsakyti