Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labryt, Kokį ten, Qqute, varai pirmyn atgal? O tie Drops sky ar gerai nešiojasi? Čia iš jų tavo gražusis japoniškas megztukas? Ir mano drakius, aišku, nori paklaust, gal kur akciją jiems užmatei?... Žodžiu, nevaldomas, bjaurybė, nors nieko jam nereik...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 spalio 2019 - 06:37

Labas iš ryto,

Iki pietų planas 3 Drops Karisma į kaklašildį Luknei sumegt ir kokius 3 filmus sužiūrėt. O vakare ir ryt pats darbymetis bus, ne mezgimai galvoj

Kaip kvepia šlapi lapai  :wub:​ 

Atsakyti

labas sunkus rytas

aš kaip iš pelėdų giminės (gal reikėtų niką pasikeisti) tai laukiu nesulaukiu rudeninio laiko atsukimo, nes spalis man ypatingai sunkus būna tiek ryte tiek vakare kaip pridaužta vaikštau o atsigulu ir aveles skaičiuoju 23 val...

Labryt, Kokį ten, Qqute, varai pirmyn atgal? O tie Drops sky ar gerai nešiojasi? Čia iš jų tavo gražusis japoniškas megztukas? Ir mano drakius, aišku, nori paklaust, gal kur akciją jiems užmatei?... Žodžiu, nevaldomas, bjaurybė, nors nieko jam nereik...

nu tą a la sukritakaklį iš kašmyro, iš tikro tai ten elementoriškas golfukas su anpečiais ir lygiu raštu bus, niekaip nepataikau žmoniškai kaklo ir pečių juostos padaryt

drops sky akcija pas siūlų damą yra, nešiojasi man puikiai (taip tas junco okamoto megztukas iš jų) kiek ten spėjau pavasarį tampiau ir jau šiuo sezonu vis ranka į jį tiesiasi, bet kaip iš tikro su juo paaiškės manau po šios žiemos nes žadu tąsyt ir toliau

nes laaabai geras jausmas-šiltas, lengvas, minkštas ir nekanda net per pms :)

dabar jau net gailiuosi kad per mažai spalvų nugriebiau :) bet gal dar pavasarį ar kada dropsai alpakai nuolaidžiauja pavyks

Atsakyti

O kokias spalvas ėmei? Ir po kiek kamuoliukų sau? Galėčiau orientuotis, kiek maždaug dukrai reikėtų. Nors tos spalvos, kur gražiausia jai, tai ir nėra...

Atsakyti

aš ėmiau baltą ir plytinę, bet visai neatsisakyčiau šviesios žydros dar :)

dukrai 6 užteks jei nemegsi suknelės, nes mano tas japoniškas tai palapinė kaip reikalas, o sumezgiau nepilnai 7 :)

Atsakyti

Pasicekavyjau kas ten per Sky. O jau kokią gražią spalvą radau. Qqute parodyk dar savo megztuką iš jų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 11 spalio 2019 - 08:17

O aš einu babinaitės pasiimt. Nes liko nebedaugggggg

nebedaugggg

Priedas  Screenshot_20191011-095056__01.jpg   200,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 spalio 2019 - 08:51

Sumegzta kokie 90 g

Atsakyti

Restar, paskaičiau tavo smulkų tekstą. Imk  :4u:  Tikiu, kad ties 18 ar 19 galima ir nepadaryt viso gyvenimo pasirinkimų.

Nepirkit to SKY :angel2: 

Vartokit atsakingai.

Atsakyti

Gadget, tai tu apssipręsk - ar nepirkit, ar vartokit?  :lol:  Nepirksiu. Kol kas :). Korepetitorei taupysiu. Jeigu 1 užteks... Man šiuo metu tai šviečiasi taip - kad jeigu dabar bent kaip baigs mokyklą, tai baigs, jeigu ne, tai su jo noru mokytis, greičiausiai niekada nieko nebaigs... O kai be žaidimų neturi ir kitų pomėgių, tai... Nu negražiai galvoju, vis nervai nelaiko...

Tavo megztukas labai toks "prie visko" tinkantis bus, jeigu apačioj ko neprimarginsi :D.

Atsakyti

Nemarginsiu.

Jis laaaabai subtiliai blizzzzzg :wub:  :wub:  :angel2:​ 

Atsakyti

Restar- gal tave paguos, bet mano viena dukra nori mesti mokslus. Ką veiktų, nežino. Gal tas ir stabdo :D 

Iš kitos pusės, ar tu pergyvensi, ar ne, bus taip, kaip turi būt. Galų gale, reik ir eilinių darbininkų. O nusibos būt eiliniu, pabaigs ir mokslus. Žinau ne vieną atvejį.

Tik galvoju, kad pokalbiai bet kokiu atveju paliktų šiokį tokį abejonės grūdą. Bet normalūs suaugėliški pokalbiai. Nors tu ir taip tą žinai.

Daug blogesnis atvejis būtų kokie nors žalingi įpročiai. 

mezgimo fronte-numezgiau, ką buvau išardžius Natsumyje. Dabar jau abejoju, ar ne per ilgas :D 

Ir planuoju pas juodą triušiuką nukulniuot.  Idėjų pasidėliojau, žiūrėsim, ar atsiras materiolo tinkamo. Dar ir drakoša kartu veržiasi su nutysusiom seilėm, sakė šio bei to norėtų ir sau

Ir senoji geroji siūlinė Valentina (turkai etc.) pasidaugino :D  t.y. atsidarė antra. Bet nežinau, ar drakius išpuiko, ar pasirinkimas per didelis, akys apraibsta tik nuo gausos ir nieko gero nemato :D​ 

Atsakyti