Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aciu Lace, gal ryt eisiu pasityčiot iš saves. džinsu kazkaip visnepasiuna ant manes

Atsakyti

Tomtailoro geri džinsai, tik dydžių ne visur yra. Turi ir apranga ir peek&cloppenburg. Beje, pastarojoj yra ir kitų firmų neblogų

Užrašų nevedu, o bet tačiau būt neblogai.

Ir kažkaip su vyru nusprendėm, kad bliamba, geras gyvenimas, ir už ką mus į tą kurortą ištrėmė. Prie pat namų, parke, tokio gerumo kavinukė  :wub: ir skanu, ir muzika faina,ir vaizdai gražūs. Apie kainą net nekalbu, neapsimoka  visai namie puodus barškint

Atsakyti

Katuk, bet tik dabar pagalvojau, jums visai lafa, net be vaikų, toks a la medaus mėnuo, ar tai metai... 

Šiuo metu, kai pas mus namie užsitęsusi karo zona🙈man toks neišpasakytas liuksusas atrodo😁

Atsakyti

Aš pavasarį pirkau juodus Tom Tailor Alexa ir Levis mėlynus - abu klasikiniai, aukštu liemeniu, patenkinta.

Freke - pas mane kaip niekur nėra tvarkos, taip ir šituos dalykuos :). Ravelry kažką užsirašau, bet nedaug. Kartais pasigailiu, bet ne tiek dažnai, kad kažką pakeisčiau :).

Atsakyti

Kgb.

Ar kataloguojat savo darbus. T.y. kazkur uzsirasot siulu kieki, siula, sudeti, akiu skaiciu, modeli ir t.t. ar tiesiog viskas pagal spargalkes ar kokiam ravelry

Ravelry kazkiek vedu bet be akiu skaiciaus, taip daugmaz kaip iseina

Languotu kelniu ir as noriu

Ir 3 porų batų: ilgų suvarstomų, ilgų plačių ir gal dar batfortų. Teks rinktis kažką vieną ko gero paprastus klasikinius ilgus, nes piniginė visų neišneš (ar tiksliau mano ausys neišneš vyro burbėjimo, nes ans yra išlepintas mano nieko sau nepirkimo, yoač batų. Siūlai nesiskaito)

Atsakyti

Aha, Katuk, čia tau kompensacija už visas blogas nuotaikas LT gal. Nors... pavydžiu :). Ir kurorto, ir bevaikystės, ir kavinukės...
Juodai susinervinus dėl dičkio, nes geriau jau po 10 klasių būtų išėjęs iš mokyklos ir mokęsis kokioj profkėj ar dirbęs, negu porą papildomų metų durnių voliojęs namie ir dar nebaigs vis tiek vidurinės... Norėčiau tikėti, kad bus kitaip, bet dar labiau nenoriu prisikurt iliuzijų, o paskui žiauriai nusivilt... Bais nefaina būti protingo pochuisto mama...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 spalio 2019 - 21:43

Restar kur Levis pirkai?

Atsakyti

Panoramoj. Ten gal jų firminė yra? Ten pat, tik Aprangoj, ir Tom Tailor. Pačioj firminėj nebuvo dydžio, o Aprangoj buvo, keista, kad mažesnio dydžio reikėjo nei įprastai

Atsakyti

Dekui Renatele

Qqte 3 porų naujų batų a pabludai motera?

Kur nuo pernai išaugai?

Atsakyti

Nu ką, prisėdau po darbo. Tiksliau, priguliau. Kryžium. Tvarkymai, valgių darymai.... Kadamegzt?

Papirkau siūlų. Swapui :) pradžia yra. Idėja yra. Svarbu viskas krūvoj derėtų. Nepradėjau.

Atsiėmiau praeitos savaitės pirkį- Siūlų gijos užsidarinėja. Kaip tik tamsiai žalių reikiamas kiekis man skirtas buvo.

Neatsilaikiau spalvos grožiui.

Dar apsidžiaugiau ryte- tilpau į kelnes, kurios 3 metus gulėjo spintoj ir laukė 'geresnių laikų'.

Atsakyti

Ingridėl pernai nepirkau :) nu pavasari pirkau vienus bet trina bjaurybes. Ir siaip negrazus, pirkau nes galvojau patogus, o pasivaiksciojau ir supratau kad ne nu tai jei butu grazus atleisciau as jiem. Negraziem neatleisiu :)

O ir siaip ilgaaulii neturiu.o su kolege nusprendem kad gi bus salta ziema (pagal lasiniu augima kaip kiskiai :) )

Atsakyti

Apie mezgima. Atskyriau rankoves, pasimatavau...isardziau. iki apykakles pradzios

Rankoves tai gerai gula o va kaklo srity ne. As naivuole gi tikejaus kad kazkas pasitaisys ir atkakliai variau toliai

Atsakyti