Pradėjo mano dukra lankyti lopšelį, tai arba daug turėsiu laiko mezgimui, arba visai neturėsiu, jei ištisai sirgs...
dontstop turiu tokius virbalus, jie vieni mano mylimiausių kurį laiką buvo, tiesa mezgant ne ratu o kaip nu tai kaip ilgais, man ilgais nepatogu, rankos pavargsta o tokiais pats tas
Donstop, o tai kaip tu ratu megsi, jei ratas nutrūkęs ir užglūšintas
blyn, nervint pradedat jūs su savo tempais ir planais eisiu man rodos į pogrindį
dontstop turiu tokius virbalus, jie vieni mano mylimiausių kurį laiką buvo, tiesa mezgant ne ratu o kaip nu tai kaip ilgais, man ilgais nepatogu, rankos pavargsta o tokiais pats tas
Donstop, o tai kaip tu ratu megsi, jei ratas nutrūkęs ir užglūšintas
blyn, nervint pradedat jūs su savo tempais ir planais eisiu man rodos į pogrindį
Ačiū, tai megsiu paprastai tada O tai apsižioplinau
Tai tu neskaityk, kaip jos greitai mezga tu skaityk kaip aš, pvz, lėtai mezgu
Sausio mėn pradėjau, o tik vakar pečius sukabinau tai dar liko: 1) kaklo apdaila - permezginėsiu mažiausiai du kartus, 2) apačios apdaila - pradėjau ant vąšelio pynutės neklauskit kodėl , 3) rankovės - pirmą tikrai megsiu kokius du kartus - numegzt pirmą rankovę iš pirmo karto prilygsta stebuklui Taip ir sulauksiu rudens, arba žiemos, jei dar kas nors skubiai mezgamo į tarpą įlįs O kur skubėt ?
na va,šiandien buvom kompanija mamų pasikalbėti apie tą bėdą,tai paaiškėjo,kad tam vaikui agresija užeina,kai jis neišgeria kažkokių spec.stiprių vaistų.sukontroliuoti to jo šeimyna negali,nežinai,ateis ramus ar pradės muštis...taigi jei mes norim,kad klasėj būtų saugu,mamoms pačioms ieškoti žmogaus,kuris su juo nuo 8-13 val sėdėtų.čia jau kaip ir mūsų reikalas pasidarė,apmaudu...problema išsispręs,kaip baigsim ketvirtą klasę ir natūraliai kitur išeisim...ai,tiek tos
prodau savo vyruko megztuką.džiaugiasi vaikas apsirengęs,sako koks jaukus ir šiltas tiko vaikui
blūdija blūdija. nestabilus jis tikrai. bet šiaip ramiai jis elgiasi, ragų nerodo. ko dabar sublūdo, tai nesupratau.
o kaip jų galima būtų stabilizuot
Labas. As labai trumpai.
Apie svaigimus trumpai čia
http://www.pasveik.l...vaigimas/65878/
iš to, ką papasakojai, gali būti ir vestibuliarinis neuronitas, ir gal būt dėl per aukšto ar per žemo kraujospūdžio trinkanti galvos sm. kraujotaka, prie kurios tikrai labai prisideda ir kraujo tirštumas ir visokios kliūtys kraujagyslėse (dažniausiai kaklo kraujagyslių spindžio susiaurėjimas dėl įvairių priežasčių).
Gydymas: skysčiai, kraujagysles plečiantys arba kraują paskystinantys (aspirinas tinka bet koks), ar tikrai nėra infekcijos požymių (sloga, ausų skausmas, gerklės skausmas ir pan.), jei aukštas kraujospūdis, vaistai nuo spaudimo (kaptoprilis, nifedipinas kaip pirmo pasirinkimo).
Priėmimo skyrius neurėtų išvyti, net turėtų padaryti tyrimukų, nes staigiai užėjęs ir kelias valandas trunkantis svaigimas su mėtymais į šonus gali būti gyvybei grėsmingos būklės (insulto) simptomas. Taip kad, jei nepraeina, gali važiuot.
Jei kilo daugiau klausimų, tai vėlai vakare galėsiu daugiau parašyt
Labas.
Galvos svaigimus turejau viena karta. Kaklas buvo uzspaustas.
Graziai mezgat vyrukam
Abelo, dėkui tu kaip visad aiškumo įvedi.
Kol kas nėr labai blogai. Tai stebiu. Geriu viską, asporino irgi. Jei bus blogiau, brausiuos kur nors jėga
Šiaip neturėtų būt spaudimo (didelio ar mažo) įtaka, nes su tuo bėdų šiaip nesu turėjys. Aišku, visad gali būt pirmas kartas, bet kol kas tai panašu įjau turėtą atvejįį.
Ai vat vienas klausimas tik kankina. Prieš dieną gana kruopščiai ausis pavaliau. Negalėjau ko nors ten pajudint?
mamai nuo slogos buvo kazkas i ausis pereje. nebepamenu pavadinimo , neuritas gal ojojoi kaip i sonus mete, koridoriuj ligonines nuo sienos prie sienos . ir veme baisiai tada .
Labas vakaras Šiandien bent į vakarinę pamainą spėjau
Iš tiesų tai Nojaus megztukas iš tylos zonos ištraukė Jau kokio dailumo ir kartu toks vyriškai nesaldus. Olaiva, papasakok, kaip tos atnaros megztos Ten išvirkščių akių eilutės ar ripsas? Mezgei visą rankomis ar bruolis padėjo?
Aš irgi pagaliau turiu pabaigtuką Šiaip ne taip prisivrčiau užbaigti malabriginį megztuką. Nežinau, ar jis mane tikrai džiugina, išskalbus vaizdas pagerėjo, prie kūno labai malonus, vyras, kaip nekeista, pagyrė - gal net ir nešiosiu. Bet iš tiesų su tokia siūlų savikaina tai džiuginti turėtų gerokai labiau
Fotosesija tokia šiaip sau, nėra kam manęs pafotografuoti gražiai, Aušra labai jau iš reikalo tai daro ir skuba kuo greičiau pasiplauti.