Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Visada būna pirmų kartų ;)

Tai esu gi ir iš storų siūlų mezgusi - ne mano tai reikalai  :mmm: 

Atsakyti

Mano augintinio pasiautėjimo įrodymas :oh:

Priedas  1B414F1A-0700-4FB0-B33C-186AE85D7F0C.jpeg   263,83KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokie mėlynumai😍🤩

Atsakyti

nu gražu, kad net mėlyna :) :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 10 spalio 2019 - 18:55

Kad aš cykiai ciklameno kojinėms nusipirkau, CYLIU

Atsakyti

Lace, kada tu spėjai šiandien???? Nepavydžiu tavo swapo mergaitei, nes turi visus įmanomus mėlynumus :). Dėkui už komplimentą, man ta suknelė irgi labai graži ir net pati sau graži buvau, kol neapsilašinau raudonu vaisiniu kokteiliu :). Tas kuriam laikui sugadino nuotaiką. Paskui pamiršau :). Dabar suknelė džiūsta. Bijau, kad spalva iš tų nenufotografuojamų. Net nežinočiau kaip ją pavadint: nei žalia, nei mėlyna. Turbūt bus ta vadinama teal spalva šviesinta. Aš irgi nemezgiau ilgai, net ilgiau nei 24 val. Ir siūlų nepirkau. Bet dar sau malonumo Kvapų namuose papirkau - man labai tinka jų veido aliejus brandžiai odai, na, ir gyvenimo džiaugsmui padidinti - levandinų hidrolato. Katukas klausė vakar gal, tai apsipirkinėjau CUP' e: viena suknia Elvazijoj, kita Marli woman, iš ten ir kelnės su langučiais :). Kapseika, smagu skaityt apie jaunystės nuotykius ir būsimas atostogas. Bus taip, kaip nusiteiksi! O atostogos visada puiku. Neatsisakyčiau vėl :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 spalio 2019 - 20:19

Oj mergytes paskaičiau kažkiek dienų, nuo spalio.

Nerodė paveiksliukų.

Reziume kad jum lomkės dieną nemezgus, o man jokių😂

Labai laukiu pirtikės.

Restar kaip faina dėl pirkiniukų.

Aš siūt nunešiau suknytę. Laukiu rezultato.

Katuk, aš noriu klasikinių džinsų, aukštu liemeniu, tiesių, neplėšytų.

Kur pirkti neišmanau

Galiu įsivaikint nenorinčias gamint, man nesunku. Sąrašas ką gamint ilgesnis už dienas, žodžiu receptai stov eilej lauk savo gimimo😂😋😎

Pasiilgau jusu😍😍😍😍

Nemoku grįžti į vietą kur skaičiau🙄

Atsakyti

Niu gal pavyko kazkaip telefone ikona ìšsaugiti ir galesiu jungtis be sudetingu vingiu.

Dabar eidavau i FB, surasdavau Restar posta, tada prisijungdavau ir versdavau versdavau puslapius

Atsakyti

Dar mano mocherines suknios sugedo.

I man šalt i anas nešiočiau, bet pažastys išdilo🙄🙄🙄

Atsakyti

Ingriduska, kai paspaudi širdelę( telefone -žmogeliuką)-mėgiamą temą-, tai tada ties ta mėgiama tema dešiniame kampelyje yra ženkliukai  šiukšiadėžė ir rodyklė žemyn , spaudi tą rodyklę, ir tada galėsi skaityti nuo tos vietos, kur paskutinį kartą pabaigei...

Atsakyti

Lace, kada tu spėjai šiandien???? Nepavydžiu tavo swapo mergaitei, nes turi visus įmanomus mėlynumus

Šiandien spėjau tikbiš paštomatomato pasiimti - čia mano praeitos savaitės wooly pirkis ;)

Katuk, aš noriu klasikinių džinsų, aukštu liemeniu, tiesių, neplėšytų.

Kur pirkti neišmanau

Tom Tailor pamėgink  :4u: 

Atsakyti

Kgb.

Ar kataloguojat savo darbus. T.y. kazkur uzsirasot siulu kieki, siula, sudeti, akiu skaiciu, modeli ir t.t. ar tiesiog viskas pagal spargalkes ar kokiam ravelry

Atsakyti