Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

gadget3 nu bajsu....kaip tu ir ištveri?

aš tai pusę dienos "mezgiau" ravelry iš naujų siūlų

ir užsikabinau už paprastainio modelio seniems :) bet kažkaip reikėjimų daug

iš kitos pusės mezgam gi ne dėl to kad reikia ane?kam save varžyt

Atsakyti

Laba dieną  :4u: 

vakar truputį mezgiau  :wub: 

šiandien truputį siūlų pirkau  :rolleyes: 

swapui kol kas idėjų neatsirado  :unsure: 

Aušrą nuo ŽVP skiepijau - gaila tik kad per vėlai su Abelo pasikonsultavau, būčiau mokamą skiepą dariusi, kompensuojamas mažiau atmainų dengia.  :huh2: Vaivą irgi skiepysiu. 

Atsakyti

gadget3 nu bajsu....kaip tu ir ištveri?

aš tai pusę dienos "mezgiau" ravelry iš naujų siūlų

ir užsikabinau už paprastainio modelio seniems :) bet kažkaip reikėjimų daug

iš kitos pusės mezgam gi ne dėl to kad reikia ane?kam save varžyt

Sunkeeeejjjj

Atsakyti

Lace, šilkas su medvilne, ir dar tokios teisingos spalvos, ką???

Priedas  Screenshot_20191010-171521__01.jpg   250,02KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

:) o Katuks vėl bišk trydalioji ar kaip?

O tai tipo dabar jau nė vieno žodžio apie swapą negalima? Pasiguost ne?

Dar dafiga laiko, į trydas nepanašu. 

Ir kažin kaip atrodytų;

O, kaip faina, nieko nerandu tinkamo swapui. Nu ir kas, kad gausis ne kas, visai neįdomu. Čia toks paprastas ir nereikšmingas dalykas, bus gerai ir taip. Esu laiminga kaip niekad.

Atsakyti

Ai, dar šiandien Restar visą gražią ir šviečiančią su nauja nuostabios spalvos suknele mačiau  :wub: kaip faina, kad kartais mums moterims iki laimės trūksta tik naujos suknelės  :wub: 

Atsakyti

O man kaip ir viskas aisku. Ideja savaime issikristalizavo. Dabar del spalvu svarstau. Ar klasika ar modernas 😊😂

Atsakyti

Restar, suknele bitte ant podiumo!!!😁

Atsakyti

Lace, šilkas su medvilne, ir dar tokios teisingos spalvos, ką???

attachicon.gifScreenshot_20191010-171521__01.jpg

Spalva ir sudėtis teisingos, bet storis tai nelaciškas  :mirksiukas: 

Atsakyti

Spalva ir sudėtis teisingos, bet storis tai nelaciškas  :mirksiukas:

Visada būna pirmų kartų ;)

Atsakyti

Ai, dar šiandien Restar visą gražią ir šviečiančią su nauja nuostabios spalvos suknele mačiau  :wub: kaip faina, kad kartais mums moterims iki laimės trūksta tik naujos suknelės  :wub:

o jei sukneles nelabai  dziugina bendrai paemus, tai  palengvejus kirpykloje kokiu pora simtu gramu ( tiek   kasu palikus )  irgi visai faina :D

Atsakyti

ir skiepyt baisu, ir neskiepyt nejauku  :blink: 

mano tėvai buvo pradėję skiepytis nuo gripo, tai kokiais antrais metais mama taip prasirgo, kad gyvenime nebuvo sirgus, o vienos pažįstamos gydytojos vyras Kauno klinikų kardiologinaiam atsidūrė su komplikacijom po to, kai susirgo gripu po skiepo... Anąsyk per radiją girdėjau, saugo iki 40 proc...Pati nuo gripo niekad nesiskiepijau, nors buvo ir nemokami skiepai.

su tom vakcinom, tai man atrodo nemaža dalis ir biznio suveikia. Tikrai ne visi gydytojai tokie žingeidūs, kaip mūsų Abelo, jiems kažkas pasakė, konferencijoje skiepus platinanti kompanija pvz, vieni patiki, kiti ne, bet tik nedidelė dalis gilinasi į gautą informaciją...Deja...

Įvedinėjo vieną iš pneumo vakcinų, tai, kai paskaitą skaitančio vieno garsiausių Lietuvos pulmonologų gydytojas  paklausė, ar verta skiepytis ta vakcina , tas žymus pulmonologas pasakė, kad vertė maža, nes skiepas nors ir yra nuo kelių pneumonijos sukėlėjų, bet lieka dar keiasdešimt sukėlėjų, galinčių sukelt tą pneumoniją. Žinoma , tai labai nepatiko skiepo atstovams, ir, kiek žinau, tas žmogus daugiau nebuvo kviečiamas skaityti paskaitų...

Yra tokių skiepų, kuriais nė neabejoju, kuriais skiepijau ir skiepyčiau, bet yra ir tokių, dėl kurių labai abejoju...PVZ, naujagimių skiepas nuo hepatito. Ar ne paprasčiau ištirti mamą? Juk oro- lašeliniu būdu tas susirgimas neperduodamas, jei tėvai tvarkingi, ne narkomanai, kam visus naujagimius skiepyti ??

Farmacija , kaip bebūtų gaila, vis gi yra didelis biznis. Bet be jos  irgi neišgyventume... :) 

Atsakyti