Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas :)

pirkau siūlų :)

Labas rytas :)

Siūlų nepirkau :)

:D Paskaičiavau, kad Viliui striukės labaiu reikia, nei man siūlų. O suma ta pati. 

Drabe ir pas mus visokios permainos. Ne į gera. Pagyvensim pamatysim, kaip toliau bus. 

Atsakyti

Skiepų bijote? O ligų ir jų pasekmių nebijote?

Nors jeigu gerai suprantu, apie ką kalbat, tai ir aš abejočiau. Mano dukros ne tuo laiku gimę :D 

Man primygtinai siūlė prieš kelis metus skiepą nuo pneumokoko. Nes gydytojos užklausiau apie gripo skiepus. Tai atseit šitas virusas pavojingesnis. O dar dukros neišnešiotos gimę, plaučiai silpni. Tuo metu suabejojau, o daugiau ir nesiūlė...skiepo kaina apie pora šimtų buvo.

Jau kaip mezgiau vakar su vėju :D  bet sąžinė sako, kad jau reiktų swapą pajudint, siūlų nusipirkt bent jau :D​ 

Atsakyti

Aš labai dėl to ŽPV skiepo abejoju, kur nuo 11 metų mergaites skiepija.kitus privalomus tai ji gavus,bet va šitas su dideliu klaustuku...

Atsakyti

apie skiepus kalbant tai nebent nuo meningokoko norėčiau vaiką skiepyt

ale bet tačiau bijau ir skiepo

tai va

reiks neurologės kitą kartą užklaust ką mąsto, nes dabar kiekvieną kartą pakilus temperatūrai puolu paranojiškai tikrint ar nėr išbėrimų, ačiū Dievui itin retas svečias temperatūra pas mumis

o nuo pneumokoko skiepytas kai gal 4 metų buvo ir taip sakyčiau visai be reikalo, tada daktarė primygtinai įsiūlė, nes aš buvau linkus suabejot kad bus naudos-nes gi sirgdavo tik sloga pagrinde, tai apšaukė maždaug kad nieko aš nesuprantu

katuk ale pneumokokas tai bakterija ne virusas :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 spalio 2019 - 09:18

Nu bakterija tai bakterija. Svarbu pavadinimą pataikiau :D​ 

Atsakyti

Darbe siūlo skiepą nuo gripo. Tai abejoju. Kažkada senai, senai skiepijaus, taip pat darbe, tai sirgau tais metais kaip niekad. Bet gal tiesiog sutapimas😏

Atsakyti

Darbe siūlo skiepą nuo gripo. Tai abejoju. Kažkada senai, senai skiepijaus, taip pat darbe, tai sirgau tais metais kaip niekad. Bet gal tiesiog sutapimas😏

Pažįstamas irgi nuo dūšios atsirgo,kai pasiskiepijo :)

Atsakyti

jo esu girdėjus ir aš

pusseserė kai pasiskiepyjo (nors juos darbe tai kasmet skiepyja) tai šaltu plaučių uždegimu prasirgo..o dar sako nuo komplikacijų saugo...

Atsakyti

man mažiau abejonių gal būtų,bet mano Luknės pirmos paros skiepas 1 metus laiko pūliavo...užsideda šašiukas,maudant atmirksta,o po juo duobutė ant rankos ir viduj pūliai.išvalius vėl ta pati ceremonija.rankytė paraudusi,karšta net buvo.o po kitų skiepų visad organizmas audringai sureaguodavo,temperatūra būdavo.šiandien parsinešiu knygą, apie imunitetą ir skiepus,bus įdomu paskaitinėti

gaminu befstrogeną,o jau namai kvepia  :wub:​ 

Atsakyti

Jau daugiau nei 24 valandas nemezgiau beigi siūlų nepirkau. Jaučiu lengvas lomkes.

Atsakyti

O man lomkės dėl swapo.

100gr. 

Tai arba viskas simply arba negražu. Arba kojinės. Nu. 

Turėjau lyg ir net dvi idėjas

Šiandien man  jos pobaisės. Atmečiau

Nu ne mano diena :B​ 

Atsakyti

aš tai dar labai negalvojau apie swapą, nu kaip studentė kokia

o jei rimtai tai biškį galvojau, bet man ko gero sugalvot sunkiau nei pagamint ir dažniausia susigalvoja savaime :)

o Katuks vėl bišk trydalioji ar kaip?

Atsakyti