labas rytas
pirkau siūlų
Labas rytas
Siūlų nepirkau
Paskaičiavau, kad Viliui striukės labaiu reikia, nei man siūlų. O suma ta pati.
Drabe ir pas mus visokios permainos. Ne į gera. Pagyvensim pamatysim, kaip toliau bus.
Skiepų bijote? O ligų ir jų pasekmių nebijote?
Nors jeigu gerai suprantu, apie ką kalbat, tai ir aš abejočiau. Mano dukros ne tuo laiku gimę
Man primygtinai siūlė prieš kelis metus skiepą nuo pneumokoko. Nes gydytojos užklausiau apie gripo skiepus. Tai atseit šitas virusas pavojingesnis. O dar dukros neišnešiotos gimę, plaučiai silpni. Tuo metu suabejojau, o daugiau ir nesiūlė...skiepo kaina apie pora šimtų buvo.
Jau kaip mezgiau vakar su vėju bet sąžinė sako, kad jau reiktų swapą pajudint, siūlų nusipirkt bent jau
apie skiepus kalbant tai nebent nuo meningokoko norėčiau vaiką skiepyt
ale bet tačiau bijau ir skiepo
tai va
reiks neurologės kitą kartą užklaust ką mąsto, nes dabar kiekvieną kartą pakilus temperatūrai puolu paranojiškai tikrint ar nėr išbėrimų, ačiū Dievui itin retas svečias temperatūra pas mumis
o nuo pneumokoko skiepytas kai gal 4 metų buvo ir taip sakyčiau visai be reikalo, tada daktarė primygtinai įsiūlė, nes aš buvau linkus suabejot kad bus naudos-nes gi sirgdavo tik sloga pagrinde, tai apšaukė maždaug kad nieko aš nesuprantu
katuk ale pneumokokas tai bakterija ne virusas
man mažiau abejonių gal būtų,bet mano Luknės pirmos paros skiepas 1 metus laiko pūliavo...užsideda šašiukas,maudant atmirksta,o po juo duobutė ant rankos ir viduj pūliai.išvalius vėl ta pati ceremonija.rankytė paraudusi,karšta net buvo.o po kitų skiepų visad organizmas audringai sureaguodavo,temperatūra būdavo.šiandien parsinešiu knygą, apie imunitetą ir skiepus,bus įdomu paskaitinėti
gaminu befstrogeną,o jau namai kvepia