Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano bernam labai patiko Belgija, sakė, gražesnio miesto už Briuselį dar nematė :D  o šiaip kažkokiam kaimely gyveno, kur sūrisis apsirijo :D

Net nustebau, kad apskritai įvertino 🙂 Tai jau tikrai, matyt, patiko. 

Nors šiaip nedaug kur buvę, tai nelabai ir palygins dar su kažkuo. 

Olandijoj aš tik mažoj daly buvau, bet man laaaabai patiko  :wub: Tie mažiukai miestukai, kanalai, laivai, malūnai. O jei dar per tulpių žydėjimą, iš vis fantastika :wub: 

Džiovinu svarainius. Namai kvepia  :wub: 

Atsakyti

Kapseika, net neabejok, bus faina, kur bekeliautum!

Nuotaika mano kažkokia nuostabi - puiki diena su daug mielų susitikimų, be galo daug šypsenų. O baigėsi ... irgi Kalėdoms kaip Olaivai :D. Pirkau 2 sukneles, kelnes, porą pėdkelnių, porą priemonių plaukams ir vakarinį kremą.... Ir dar norėjau, bet pristabdžiau arklius. Nieko, ryt irgi pro ten eisiu. Dar labai marškinukai rūpi... Dar kokio geltono megztinio norėčiau. Arba žalio :). Tai vadinasi, moteris be mašinos ir neskuba namo, nes vakariene rūpinasi vyras. Tai maždaug kartą metuose ir tebūna toks sutapimas :D.

Atsakyti

Restar, smagiai tu čia, :wub:

Atsakyti

Kur čia tokios kalėdos randasi? :D 

Aš šiandien daug matavaus, bet kažkokius neteisingus rūbus. Suknelė buvo graži, bet apačia gera, o viršus per platus. Džinsai gero fasono ir ilgio, bet paplėšyti, kiti netinkamo pasiuvimo, kelnės lievos spalvos, kitos ne mano figūrai, marškiniai trumpi....

Grįžau su sinupretu ir nosinių paku :D 

Kapseika, man su geografija prastokai, bet kiek žinau, Briusely tai nėr ką žiūrėt, dukra buvo Hagoj,bet jai labiau patiko Roterdamas. Tai tiek :D​ 

Atsakyti

Aš vakar grįžau su nauja suknele  :wub: 

Skaitinėju apie skiepus, Luknę nedrįstu skiepyti...

Atsakyti

Sveikos.

Natsumi ir ausų kasymas pramušė :) jau vos krizent nepradejau :)

kerpena... aš irgi grįžtu - serialas ir mano mezginys... bet kaip Lace laukiu naturalaus apsireiškimo :) turi kokiu pora savaičių laiko jis mane surasti :)

Kepiau šiandien plikytis pyragėlius...

skaitau jus ir gavoju kaip iki jų nuėjus tyliai, kad nesigirdėtų šeimynai kaip mama lieknėja :) 

ryt bus damiškas kinas... lauuuukiu :)

darbe bręsta permainos. Gausiu tai apie ką visad svajojau. Tik kad baisiai patriZniuot norisi ar sugebėsiu... ta proga laukia daug mokinimosi..... daaaauuuug. ... kažkur turės tilpti ir swapas :)

Atsakyti

darbe bręsta permainos. Gausiu tai apie ką visad svajojau. Tik kad baisiai patriZniuot norisi ar sugebėsiu... ta proga laukia daug mokinimosi..... daaaauuuug. ... kažkur turės tilpti ir swapas :)

Tai aišku sugebėsi. O mokytis visada smagu. Aš irgi dideliais kiekiais jūsų itišnikų paukščių kalbą mokausi kasdien:) Nu ir dėliojasi debesys į lentynėles:) 

Atsakyti

Olaiva, neskiepijus visai? Aš su Saule taip. Ir sveikiausias vaikas buvo. Kai kažkada gydytojai pasakiau, kad bijau skiepyti, ji pasakė: " aš jūsų vietoj irgi bijočiau'. Bet jau pradėjau rugpjūčio pabaigoje. Jokios reakcijos, kiti spalio pabaigoj. Žiūrint, kur skaitai - tokią ir info rasi...

Atsakyti

labas rytas :)

pirkau siūlų :)

kiekvieną kartą kai apsivelku megztuką iš drops sky užsimanau dar jų..nu tai šiandien ir neatlaikiau

o dar vaikis baltų kojinių prašo, tai Nord išmėginsiu ta proga

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 spalio 2019 - 07:49

Aš manau Olaiva kitus skiepus turi galvoj. Aš visgi nusprendžiau neskiepyt M. Trūksta viso šito reikalo patikimumo ir ilgalaikių rezultatų... 

Atsakyti

Sveikos,  dėkui už pagalbą, taip sakant, formuojant nuomonę 😁 nugalėjo Olandija, bazuosimės prie Šiaurinės jūros, bet ir Amsterdamas bus ranka pasiekiamas... Tiesa, prieš 18 metų esu tranzavusi per Olandiją su kuprine ir dviviete palapine, tik ta šalis tokia - migloje, galvoje likusios tik ekstremalios nakvynės krūmuose, lėktuvo pakilimo tako gale, miesto parke, ar miškelyje tarp autostradų, net du  pasivėžinimai su policininkais, nes tranzavome draustinose vietose, atsiprausimai ir geriamo vandens pasipildymai viešuose tuoletuose ir panašiai😎😁et laikai buvo... Dabar gi renkantis labai svarbu buvo, kad name turėtume sauną, kad židinys būtų ir pan. IŠPINDĖJIMAS. Bet reikia ir to... bus šioks toks Déjà-vu... Einu į rūsį ieškoti guminių, nusiteikusi išbraidyti visus atoslūgius😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 10 spalio 2019 - 08:03

Labas rytas,

Aš Rusnę paskiepijau. Pasitikiu savo gydytoja, jos patirtim, nors ėjau apsisprendus priešingai.

Atsakyti