Raudonų batų neturiu, bet vakar nusipirkau maximoj tokias storas bordines pėdkelnes ir šiandien apsimoviau. Maunantis toks geras jausmas, taip slidžiai lengvai apsimauna, gerai priglunda, bet tas slidumas toks keistas, kad batai einant smukinėja. Pirmą kartą tokia patirtis su pėdkelnėm.
Šiaip tai susiduriu su tokiu pastebėjimu, kad daugelis moteriškių nemėgsta pėdkelnių, o man kaip tik su pėdkelnėm smagiau Va, tas slidumo pojūtis. O ir šiaip kojos gražesnės
Noriu ir aš spalvotų pėdkelnių. O tai persikrausčiau pėdkelnių stalčių, viena juoduma..
Pazvelgiu pro viena langa, ten tamsu, pro kita dangus zydras. Taip ir vaikstau i viena puse ziuredama😂
Prisidirbau kaip reikiant.... prikultivavo zemes man, tai dabar kaip beprote... reiks is kaimynes avieciu sodintis, braskes perkelt, kol siluma zada, dar siaudais uzklot. Nu neturejo boba darbo....
Ir swapui mintis gime, bet dar blaskaus del spalvu... ir vel velnias ant peties, o gal dar akcenteli pridek... o ant kito peties, nedek, gi netilpsi i simtgrami. Gerai kad pirmoji ideja yra ir jos kol kas laikausi😊
Pazvelgiu pro viena langa, ten tamsu, pro kita dangus zydras. Taip ir vaikstau i viena puse ziuredama😂
Prisidirbau kaip reikiant.... prikultivavo zemes man, tai dabar kaip beprote... reiks is kaimynes avieciu sodintis, braskes perkelt, kol siluma zada, dar siaudais uzklot. Nu neturejo boba darbo....
Ir swapui mintis gime, bet dar blaskaus del spalvu... ir vel velnias ant peties, o gal dar akcenteli pridek... o ant kito peties, nedek, gi netilpsi i simtgrami. Gerai kad pirmoji ideja yra ir jos kol kas laikausi😊
O aš turbūt naikinsiu daržus,liks tik levandos ir avietės po spygliais.na kokia man iš jų nauda,kad einant ravėt prieš valandą turiu zyrteką įkalt...
Va anyta šiemet daug morkų ir burokėlių užaugino,tai kitas savaitgalis bus uošvijoj, konservuosim.man reiks tik receptų nusivežt
Kablys tai kablys, bet ardau trumpa
Net ir įvertinus būsimą atnarą trumpoka?
Noriu namo megzt. Dar gal siūlų nusipirkt. Nors nei man jų reikia, nei ką- 4 mezginiai ant virbalų ir swapui dar reik penktus paimt. O po darbo į mokyklos susirinkimą. Fui.
aš irgi bais megzt noriu
nu bet jau trečią kartą mezgu iš naujo viršų megztuko, gerai kad siūlai kantrūs nepablogėjo vaizdas nuo ardymo dar kaip tik paminkštėjo daugiau pūko paleido
Aš ir mano siūlų sandėlio personifikacija nusipirkommmmmm pilko siūlo ir dar šiobeito. Ir draugėms pasiūlėm
Netikėta pauzė tarp pranešimų ir vajarinės dalies. Kų daryt?
Mezginio neturiu.
Galima megzt virtualiai
Pasinaudojau geru oru ir biškį prasimankštinau. Nedaug, tik kokius 8 km
Niuma, netgi įvertinus atnarą siekia tik džinsų diržą. Aš norėsiu kasytis ausis
O aš turbūt naikinsiu daržus,liks tik levandos ir avietės po spygliais.na kokia man iš jų nauda,kad einant ravėt prieš valandą turiu zyrteką įkalt...
Tada nekažką.... aišku geriau be daržų ir alergijų būt.
Einu knygą skaityt. Gal neužmigsiu kaip vakar. Mašinoj😂😂😂😂
Ommm, mano mezgimo laiką surijo atostogų krypties paieškos, linkstu link artimojo užsienio-Olandija, Belgija... Gal kuri buvus, turi kokių pastebėjimų, patarimų ar atkalbėjimų😁?
Iš susirinkimo. Stipriai nenuskausmino pinigine prasme. Pasidžiaugė, kad klasė žymiai drausmingesnė ir draugiškesnė.
Iškepiau vaikams blynų, bet kažkokia be jėgų šnd.