Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u:

Swapui minčių neturiu kol kas.  :unsure: Gal tik spalvą  :unsure: Bet neprievartauju savęs kol kas, manau, kad natūraliai pareis kažkas.  :)

Gavau švogerkos užsakymą numegzti ratuką  :unsure: Dabar iššūkis - siūlus surasti  :oh:

Mezgimo fronte - mezgu pirštines savo amžinai šaltų rankų savininkei Aušrai. Tam reikalui pirkau neverptos islandiškos vilnos. Bandžiau megzti iš jos vienos, tai vargas  :oh: Labai jinai nestabili, trūksta nuo menkiausio įtempimo. O mano mintis buvo ją kuo tankiau mezginyje "sukalti". Tai nusipirkau pridėjimui šilkmocherio. Atnarą 1,5-kais variau, toliau 2-kus pasiėmiau. Dar ir vidinę pirštinę galvoju numegzti  :ax:  Kad jau tikrai tikrai nesušaltų.  :D Toks nelabai motyvuojantis mezginys  :rolleyes:  Tai pasimotyvavimui Vincio dažytą mėlyną sruogą pasiėmiau ir sau brangiausiai kojinę mezgu. :wub:

Priedas  IMG_3473.jpg   403,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš tuo abejoju :rolleyes: Galima? :D 

aišku galima :)

o jei rimtai aš ko gero nesikasau ir rankų nekėlinėju bet man niekas niekur kitaip nei visi kiti megztukai nesikelia,

nu aš tiesa ilginau jį bet prieky vistiek vos diržą dengia

nešioju ne ant marškinukų bet ir ne ant nuogo kūno, nemalonus man megztinio jausmas ant plikos bambos tai visad maikę rengiuos po apačia :)

Atsakyti

Kazkodel neveikia mano kablio nuoroda, tai imetu fotke  :) 

4d04f1f713a4.png[/URL]

Lace, man net per nuotrauka kanda  :D 

Atsakyti

aha tiksliai man irgi vien vaizdas pirštinės nemalonius pojūčius sukėlė :D kasytis norisi :)

Atsakyti

Jautruolės  :hihihi:​ 

Atsakyti

Rasyt, prie kavos jungiuos, bet tavo kablio man kažko tai neatidaro. 

Aš irgi namie - mini atostogai😁, kad galėčiau susiplanuoti, kitas mini atostogas. minčių, ką nuveikt su šeimyna per 4 dienas, kol kas didelis nulis. 

Atsakyti

Dėl šilumos labai pasiteisina vidun įsiūti medvilninio trikotažo vidinę pirštinę. Matyt audinys vėją sulaiko. Taip darydavau savo dar  nedideliems vaikams, kai lauke daugiau sėdi vežime, nei eina patys, tai amžinai rankos šaltos būdavo. Ir neduria. :)

Nors man rankoms dūrimas nieko, va jei prie veido ar kaklo, tai jau blogai būtų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 spalio 2019 - 09:07

Kablys tai kablys, bet ardau :B​ trumpa

Atsakyti

Raudoni batai :D Aha kur gi ne :D

Man tai mohera ir pirštinės nesiderina. Nors ir kokia šalčmirė vis tiek rankos kartais suprakaituoja ir limpa tie plaukai. Arba nuo sniego sasulkos atsiras. 

Atsakyti

Raudoni batai :D Aha kur gi ne :D

Man tai mohera ir pirštinės nesiderina. Nors ir kokia šalčmirė vis tiek rankos kartais suprakaituoja ir limpa tie plaukai. Arba nuo sniego sasulkos atsiras. 

Žinok, tas plaukas tai ne mocheros - islandiška vilna tokia plaukuota  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Turiu raudonus batus. Einu megzt kojinių!!!!!

Ausies kasymo galimybių diskusija  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Nors prietrumpius mėgstu. Retsykiais.

Atsakyti

Koooks oras gražus :wub: Saulė šviečia, medžiai šviečia  :wub:  Tik nėr laiko po miškus pasibastyt..

Atsakyti