Aš vakar konferencinausi Prie chebros
Mintis svapui kol kas viena. Bet įtariu nepaskutinė.
Dar pagalvojau, bet juk to Natsumio pati konstrukcija ir yra- kaip ir oversizinių - ne idealiai prigludusi, o laisva. Kaip ir summerio. Jie tokie laisvi balachoniukai, kur biškį šen, biškį ten platumo yra. Tuomet ir tų raukšlių yra. Ale treningų, chalatų smagumo mezginiai
Bet kam tie variantai netinka- visada yra klasikiniai statytų rankovių įliemenuoti mezginiai.
Dar pagalvojau, bet juk to Natsumio pati konstrukcija ir yra- kaip ir oversizinių - ne idealiai prigludusi, o laisva. Kaip ir summerio. Jie tokie laisvi balachoniukai, kur biškį šen, biškį ten platumo yra. Tuomet ir tų raukšlių yra. Ale treningų, chalatų smagumo mezginiai
Bet kam tie variantai netinka- visada yra klasikiniai statytų rankovių įliemenuoti mezginiai.
Nu tu man pirštu parodyk, kur čia oversize požymiai? Trumpas, striukas, tikrai neplatus, nu tik kad neįliemenuotas...
Kame čia jo smagumas? Jeigu ji pakels ranką norėdama ausį pasikasyt, kur atsidurs to megztnio apačia?
labas rytas
aš šiandien išsitraukiau savo žakardinį kur per pečius nesmagus ir supratau kad noriu šią žiemą dar vieną a la lopapeisą nusimegzti
bet kaip žinot kad vėl nebus toks pats receptas, arba mano numezgimas neteisingas, kad per kaklą platu per pečius siaura
paprastą apvaliu viršum tai pati susiskaičiuoju ir viskas gerai gaunasi o va su žakardais nenoriu skaičiuotis dar bent kelis pagal receptą numegzt reiktų
kita problema kad neturiu jam siūlų
Labas rytas,
Kaip tik Liniuką sapnavau šiąnakt su labai gražiais raudonais batais, tokiais ilgesniais ir iš jų išlindusiom raudonom raštuotom kojinėm Nu taip gražu man buvo
Namo grįžtu beveik be jėgelės, tik valgyt ir sėdėt galiu Tik tą pavalgymą dar pasidaryt reik..
Vakar avinžirnių troškinio prigaminau, galvojau, bus dviem dienom, bet vaikai apsisukdami beveik nepaliko.
Vyras šią ir kt savaitę iškomandiruotas, tai sukamės visi.
Vakar svarsčiau, kokias idėjas galiu panaudor swapui, tai tik viena tokia lyg tinkama liko Dar guodžiuos, kad yra laiko ir išgimdysiu ką nors įdomesnio.
Vakar grįžo iš mokyklos vidurinis vaikas, nusprendė, kad bus Sumo imtynininkas Buvo atvažiavę pravest paskaitą iš Japonijos, tai taip uždegė vaikus, kad maniškis jau Japonų kalbą lankyt pradės (mokykloj būrelis)
A jinai galvą palenks ir pasikasys su priešingos pusės ranka. Nieko nereiks kelt.
Moterys tokios išradingos patampa dėl grožio...
Šiaip buvau pamiršusi, kaip RF moterims svarbu gražiai atrodyt... yra visokių aišku, ypač turguj bet vien grožio salonų kiekis išmuša iš vežių. Rūbelių asortimentas kitoks.
Ir dar įdomybė-per teliką reklamos vien apie vaistus. Šiuo metu aktualu peršalimai ir slogos. Dar vitaminai. Ir telefono ryšys
Turiu tokį kablį, kad net pabudus pirma mintis eiti pamegzti.
Ir sapnavau qqtę kažkokią ekskursiją po savo kaimo laikus vedė
Labas rytas
Antra diena priverstinai namie, mazoji susirgo, o bet taciau.. du kabliai nugaroj vienas Zuviuko uzroodytas..Geras Daktaras ir kitas vakar surastas modeliukas raverly https://www.ravelry.com/projects/StixChix/carbeth-2 Jau ir siulus susiorganizavau, vyksta mezgimas Tik kai paziurejau kitus ispildymus..tai vaje vaje.. gal man taip baisiai nesigaus
Einam kavos
Nu tu man pirštu parodyk, kur čia oversize požymiai? Trumpas, striukas, tikrai neplatus, nu tik kad neįliemenuotas...
Kame čia jo smagumas? Jeigu ji pakels ranką norėdama ausį pasikasyt, kur atsidurs to megztnio apačia?
Aš pirštu galiu rodyt tik į originalą O interpretacijos- kiekvienos reikalas. Originalas - taip, irgi striukas ir platus. Bet ir dėvimas ant marškinukų pagal idėją.
Mano interpretacija- ilgas ir siauras. Nes man bambos rodymas jau nebegalimas O kokios Lace dukros ir dar vasarą- prašom, gražu. Šnd kaip tik išsitraukiau iš spintos.