Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

He..pažastys yra toks dalyks kad ten šiaip ar taip yra raukšlės, galima mėgint jas slėpt drabužiais užmaskuot mėgint o galima dėmesio nekreipt ir nekompleksuot. Aš nekompleksuoju, man Natsumio raukšlės akių nebado ir net jaučiuos graźi su juo. 

Bet kai ant paprastų reglaninių rankovių atsiranda raukšlės kažkur žemiau dėl per plačių rankovių ir per siauro kūno tada tokios raukšlės jau net man akis bado. O dar baisiau kai statytos rankovės pasipuošia raukšlėmis kažkokiu būdu

O nuleistos ar kimono nu jos tokios yra.

Atsakyti

Nite, sugalvok kokį pretekstą :mirksiukas:  

Kažkokiam chaose aš dabar gyvenu - sunkiai pasiduoda planavimui. Bet gal koks ekspromtas kada pavyks  :D​ 

Atsakyti

Vat vat - esminis dalykas yra, matyt, tame, kad matyt nenoriu :). Nesu priekabi, gyvenimas ir taip sudėtingas, tai iš hobio noriu daugiau malonumo nei streso :)

Aš malonumą patiriu nuo rezultato, kuris man patinka.

Ir taip, aš esu priekabi  :B prie žmonių stengiuosi nesikabinėt, bet prie viešai parodyt rezultato... Kodėl ne  :rolleyes: 

Atsakyti

He..pažastys yra toks dalyks kad ten šiaip ar taip yra raukšlės, .

Ten nuo peties link talijos gali būti vertikalios arba šiek tiek įstrižos klostės, bet ne horizontalios raukšlės, "išlendančios" tiesiai iš pažasties. 

Atsakyti

Nite, tu kabinėkis, kabinėkis, žinau, kad esi perdaug protinga ir durniem arba perdaug jautirem nieko nesakai, nors ir turėtum ką visada :). Šiaip visada netikėta būna "praregėt" tavo dėka, o ką jau su tuo paskui daryt - na, daugmaž pasakiau savo filosofiją :). Bet naujų techninių detalių, kur mano protas dar išneša, smagu išmokt. Šiaip rezultatas ir man teikia malonumą. Bet aš pasidžiaugiu ir netobulu rezultatu :).

O šiaip, negaliu patikėt - turiu swapui idėją! Na, ne 100 proc, bet ganėtinai konrkečią, keletas variantų dar makaluojasi, bet daugiau mažiau apie tą pačią temą. Reikia dar rasti tobuliausius siūlus (kažką gal net turi drakius sandėliuky, bet kažin ar atsisakysiu malonumo naujais siūlais pasidžiaugti), ale panašu, kad į 100 g pavyks sutilpti. O čia turėtų būti verkiamoji dalis -  (.... neįsivaizduoju, kaip tą idėją įgyvendint....), bet kadangi uždrausta, tai tiek to :). Kartais avantiūrizmas padeda :).

Atsakyti

Olaiva, ką megzi broche'iško? 

Kažką ant kaklo.arba ant galvos :)

Atsakyti

Gadget, 

Būtent Natsumi iš viengubo nemegztum ar būtent to siūlo?  Panos, kurios matė mano megztinį, negalėjo patikėti, kad viengubas siūlas. Jis papuro kažkiek, visai neatrodo plonas.

Natsumis manęs nekabina.

Cotton woolas mano labai agresyviai gal dažytas, nes laukto papurimo taip ir nesulaukiau. Toks... Nedžiuginantis.

Atsakyti

Kaip smagu, kad tema atgijusi. Ačiū mezginių policijai. :hihihi:

Aš tai swapui  kokias keturias idėjas turiu. Vieną, kuri dominuoja jau kelintas vakaras ruošiuosi pradėt parėjus iš darbo, bet kažkodėl pasiimu savo mezginį ir įsijungiu serialą.  Visiškas chaosas manyje... :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 spalio 2019 - 21:34

Supratau. Jau pastebėta, kad tas pats siūlas skirtingos spalvos gali net nemalonus būti. Manoji Dove spalvelė gal visai nedažyta arba labai mažai, tai tikrai džiugina. Juoda su mėlyna irgi kol kas :). Porcelain "suvalgo" moheris, geltonos tas pats likimas laukia, o Nimbus spalva su kašmyru beigi šilku poruosis :)

Einu miegot. 2 dienas konferencinsiuosi. Nežinau, kaip pasidaryt galvoj vietos, kad dar kas nors įtilptų ten. Vyras perims reabilituojamojo pavėžėjimo paslaugas :), reiškia ir mezginys verks be manęs... 

Lace, gal susimatysim?

Atsakyti

Aš irgi 2 dienas konferencinsiuosi ;)

Atsakyti

Aš dvi dienas susirinkimausiu. Ir darbe, ir dar ryt mokykloj teks.

Atsakyti

Lace, gal susimatysim?

Rytoj po pietų būsiu 

Atsakyti