Na bet, Nite, Natsumio konstrukciją ne ji sugalvojo
Aš tai net ir nelabai žinočiau, kaip ištaisyt tas negeroves
Visos tos diskusijos įvedė tokio neužtikrintumo mano darbe kad jau beveik 100 proc nusiteikusi paardyt
Na bet, Nite, Natsumio konstrukciją ne ji sugalvojo
Aš tai net ir nelabai žinočiau, kaip ištaisyt tas negeroves
Visos tos diskusijos įvedė tokio neužtikrintumo mano darbe kad jau beveik 100 proc nusiteikusi paardyt
Bet mezgė tai ji ir nusifotografavo, ir įdėjo - reiškias norėjo parodyt, kaip numezgė
Nėr čia jokios diskusijos - neįprastas mezgimas, įdomiai atrodo, bet reik padaryt, kad gerai gulėtų ir neatrodytų per didelis O vat kaip aš nežinau, ir sužinot nebandysiu - man nėr tas megztinis pakankamai gražus
Katukai, nepradėk panikuot lygioj vietoj Kiekviena mezgamės sau. Ne kitiem. Ir jei mums pačioms patinka - nematau bėdų.
Aš saviškį visiškai modifikavau- ilgį, plotį, kaklą. Replikų buvo kalnas. Bet aš jį mielai nešioju toliau. Gavosi ilgokas- nedariau apačioj stulpelių, užteko icordo. Bet kai patrumpinus bandžiau vaizdą žiūrėt- mano platūs klubai dėl to išlenkimo paplatėja dar pusmetriu. Tai toks pusiau tunikos variantas gavosi idealus mano figūrai. Ir prie kelnių, ir prie sijono.
ĖĖĖ nu kaip čia pasakius spalvos, jų pasirinkimas, suderinimas nuotraukos vėlgi spalvos, kompozicija, nuotaika visur tobula tiesiog
Obettačiau rankovės ir pažastys kai kur tai išvis Natsumio tame tarpe
Mano mezgėjišką priekabumą matyt ta pateikimo estetika užliūliuoja, tai nematau jokių pažastų ar rankovių einu dar kartą blaivia akim apžiūrėti
Jo, Nitė yra ta garsioji mezginių policija . Bepigu, kai pati protinga visaip kaip konstrukciškai. O aš tai ką - jeigu modelis toks reiškai taip turi būt ir nematau nei savo rankovių raukšlių nei kitų, jeigu jau nerėžia akių ypatingai.
nu kokia aš čia policija nu kaip galima nematyt raukšlės po pažastim akis prasikrapštai ir matai jei nori matyt
nu kokia aš čia policija nu kaip galima nematyt raukšlės po pažastim akis prasikrapštai ir matai jei nori matyt
Vat vat - esminis dalykas yra, matyt, tame, kad matyt nenoriu . Nesu priekabi, gyvenimas ir taip sudėtingas, tai iš hobio noriu daugiau malonumo nei streso .
Oi, Niuma, aš nepanikuoju. Tiesiog kol kas nesuprantu ilgio. Pagal cėmė lyg ir sueina,bet reik matuot nuėmus nuo virbalų. Tai vat dsr biškiuką ir matuosiu. O ten jau gali reikt ir paardyt. Čia ne panika, o sveikas protas kad nesusidurt su mezginių policija
Lace pritariu, kad netiktų tas modelis. Man rodos ne kartą įrodyta.
O Nite dažnai gerų patarimų duoda. Ir tose vietose, kurių mes iš to nenoro nematom
O šiaip pagalvojau, kad man reiktų nuo Restar modelius nusižiūrėt. Geri gaunasi
Nu ir Liniukos kvadratas vilioja
Visai nenori? Ar tik šito modelio nenori?
Jei visai nenori megzt - tai mezginių policija jau ieško preteksto pas tave ateit
O jei tik šito modelio - tai labai pritariu
Dabar galvoju, kaip čia geriau atsakyti jei pasakysiu tiesą, mezginių policijai nebeliks preteksto pas mane ateiti
iš tiesų, megzt labai noriu, tik natsumio nemegsiu
Nite, sugalvok kokį pretekstą
Lace pritariu, kad netiktų tas modelis. Man rodos ne kartą įrodyta.
Oi ne, sau net minties neturėjau. Truputį svarsčiau gal Rūtai tokį numegzti.
Raukšlė priklauso nuo rankovės pločio ir kūno pločio. Aš juos susiaurinus, pas mane nėra raukšlių. Bet ir nedariau tokio plataus, kaip originalas. Siaurinau peties vietoj ir kaklo vietoj daug.
Dar ir nuo siūlo priklauso. Rašau ir žinau, kad keisiu savo žieminės suknelės visą viršų. Gavos tas variantas, kai tiesus mezgimas ir nuleisti vyriški pečiai atrodo labai blogai.