Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na bet, Nite, Natsumio konstrukciją ne ji sugalvojo

Aš tai net ir nelabai žinočiau, kaip ištaisyt tas negeroves

Visos tos diskusijos įvedė tokio neužtikrintumo mano darbe :D kad jau beveik 100 proc nusiteikusi paardyt

Atsakyti

Na bet, Nite, Natsumio konstrukciją ne ji sugalvojo

Aš tai net ir nelabai žinočiau, kaip ištaisyt tas negeroves

Visos tos diskusijos įvedė tokio neužtikrintumo mano darbe :D kad jau beveik 100 proc nusiteikusi paardyt

Bet mezgė tai ji :D ir nusifotografavo, ir įdėjo - reiškias norėjo parodyt, kaip numezgė  :rolleyes:

Nėr čia jokios diskusijos - neįprastas mezgimas, įdomiai atrodo, bet reik padaryt, kad gerai gulėtų ir neatrodytų per didelis :unsure:  O vat kaip  :hmm: aš nežinau, ir sužinot nebandysiu - man nėr tas megztinis pakankamai gražus  :D 

Atsakyti

Katukai, nepradėk panikuot lygioj vietoj :) Kiekviena mezgamės sau. Ne kitiem. Ir jei mums pačioms patinka - nematau bėdų.

Aš saviškį visiškai modifikavau- ilgį, plotį, kaklą. Replikų buvo kalnas. Bet aš jį mielai nešioju toliau. Gavosi ilgokas- nedariau apačioj stulpelių, užteko icordo.  Bet kai patrumpinus bandžiau vaizdą žiūrėt- mano platūs klubai dėl to išlenkimo paplatėja dar pusmetriu. Tai toks pusiau tunikos variantas gavosi idealus mano figūrai. Ir prie kelnių, ir prie sijono. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 08 spalio 2019 - 17:13

Jo, Nitė yra ta garsioji mezginių policija :). Bepigu, kai pati protinga visaip kaip konstrukciškai. O aš tai ką - jeigu modelis toks reiškai taip turi būt ir nematau nei savo rankovių raukšlių nei kitų, jeigu jau nerėžia akių ypatingai.

Atsakyti

ĖĖĖ :hmm: nu kaip čia pasakius  :rolleyes: spalvos, jų pasirinkimas, suderinimas  :wub: nuotraukos  :wub: vėlgi spalvos, kompozicija, nuotaika visur tobula tiesiog  :wub:

Obettačiau rankovės ir pažastys :unsure:  kai kur tai išvis :cry2: Natsumio tame tarpe  :rolleyes: 

Mano mezgėjišką priekabumą matyt ta pateikimo estetika užliūliuoja, tai nematau jokių pažastų ar rankovių  :P  einu dar kartą blaivia akim apžiūrėti  :unsure: 

Atsakyti

Pažiūrėjau dar kartą, dar daugiau išpildymų susiradau.  :unsure: Toks ne iki galo pragalvotas modelis, pas visas pažastyts daugiau ar mažiau negražios. Gosiko variantas dar iš tų mažiau negražių.  :D užtai padėjo man galutinai nuspręsti, kad aš megzti tikrai nenoriu.  :rolleyes: 

Atsakyti

Jo, Nitė yra ta garsioji mezginių policija :). Bepigu, kai pati protinga visaip kaip konstrukciškai. O aš tai ką - jeigu modelis toks reiškai taip turi būt ir nematau nei savo rankovių raukšlių nei kitų, jeigu jau nerėžia akių ypatingai.

nu kokia aš čia policija :rolleyes: nu kaip galima nematyt raukšlės po pažastim  :huh2:  akis prasikrapštai ir matai :D jei nori matyt  :P 

Atsakyti

:D užtai padėjo man galutinai nuspręsti, kad aš megzti tikrai nenoriu.  :rolleyes:

Visai nenori? Ar tik šito modelio nenori?

Jei visai nenori megzt - tai mezginių policija jau ieško preteksto pas tave ateit :lol:

O jei tik šito modelio - tai labai pritariu :D 

Atsakyti

nu kokia aš čia policija :rolleyes: nu kaip galima nematyt raukšlės po pažastim  :huh2:  akis prasikrapštai ir matai :D jei nori matyt  :P 

Vat vat - esminis dalykas yra, matyt, tame, kad matyt nenoriu :). Nesu priekabi, gyvenimas ir taip sudėtingas, tai iš hobio noriu daugiau malonumo nei streso :)

Atsakyti

Oi, Niuma, aš nepanikuoju. Tiesiog kol kas nesuprantu ilgio. Pagal cėmė lyg ir sueina,bet reik matuot nuėmus nuo virbalų. Tai vat dsr biškiuką ir matuosiu. O ten jau gali reikt ir paardyt. Čia ne panika, o sveikas protas :D kad nesusidurt su mezginių policija 

Lace pritariu, kad netiktų tas modelis. Man rodos ne kartą įrodyta.

O Nite dažnai gerų patarimų duoda. Ir tose vietose, kurių mes iš to nenoro nematom

O šiaip pagalvojau, kad man reiktų nuo Restar modelius nusižiūrėt. Geri gaunasi :D 

Nu ir Liniukos kvadratas vilioja

Atsakyti

Visai nenori? Ar tik šito modelio nenori?

Jei visai nenori megzt - tai mezginių policija jau ieško preteksto pas tave ateit :lol:

O jei tik šito modelio - tai labai pritariu :D 

Dabar galvoju, kaip čia geriau atsakyti  :rolleyes: jei pasakysiu tiesą, mezginių policijai nebeliks preteksto pas mane ateiti  :B

iš tiesų, megzt labai noriu, tik natsumio nemegsiu

Nite, sugalvok kokį pretekstą :mirksiukas:  

Lace pritariu, kad netiktų tas modelis. Man rodos ne kartą įrodyta.

Oi ne, sau net minties neturėjau. Truputį svarsčiau gal Rūtai tokį numegzti.  :unsure: 

Atsakyti

Raukšlė priklauso nuo rankovės pločio ir kūno pločio. Aš juos susiaurinus, pas mane nėra raukšlių. Bet ir nedariau tokio plataus, kaip originalas. Siaurinau peties vietoj ir kaklo vietoj daug. 

Dar ir nuo siūlo priklauso. Rašau ir žinau, kad keisiu savo žieminės suknelės visą viršų. Gavos tas variantas, kai tiesus mezgimas ir nuleisti vyriški pečiai atrodo labai blogai. 

Atsakyti