Mano biškį plonesnis.
Biškį skaičiavau, bet toliau patingėjau, tai bandymo būdu darau
Ilgiui iš esmės ėmiau vieną iš siūlomų, o pločius reguliuosiu.
Man nemodifikuotas Natsumi gavosi iš Drops šilkalpakės. Gal tik ilgiui šiek tiek pridėjau akių. O iš storesnio vernito jau trumpinau petį ir iškirptę. Jaučiu gerai gautųsi ir iš dvigubo cotton woolo.
Beje tas mano dryžius paskutinis žiauriai fainas, jau pranešiojau, tai tikrai tikrai dar vieną megsiu. Nerealiai smagus rūbelis
Man pačiai keista, bet iš cotton cotton wool viengubo nemegzčiau. Nematau dar ardymo krypties tam megztukui. Pasidėjau. Mezgu visai ploniuką, viskozę su moherio plaukiuku, sidabrinę ir plonutę
Screenshot_20191008-160748__01.jpg 315,72KB 1 Parsiųsta kartų
nu va iš panašaus storumo kaip cotton wool, nors aišku čia kits tos firmos
nu va iš panašaus storumo kaip cotton wool, nors aišku čia kits tos firmos
Pas šitą mezgėją negražių mezginių nebūna
Olaiva, ką megzi broche'iško? Faktas,kad nesimato storumo, bet vat mano mezginys received_511574273009208.jpeg 360,83KB 0 Parsiųsta kartų
Spalva nuryškinta pažydrinta
Gadget,
Man pačiai keista, bet iš cotton cotton wool viengubo nemegzčiau. Nematau dar ardymo krypties tam megztukui. Pasidėjau. Mezgu visai ploniuką, viskozę su moherio plaukiuku, sidabrinę ir plonutę
Būtent Natsumi iš viengubo nemegztum ar būtent to siūlo? Panos, kurios matė mano megztinį, negalėjo patikėti, kad viengubas siūlas. Jis papuro kažkiek, visai neatrodo plonas.
Katuk, man matosi storumas . Tai ir mano panašus būtų storis, ale spalva tavo tikrai žydra .
Kol niekas rimtai nedega, tai poliklinikoj nusprendžiau megzti, o ne kompą tampytis ir dirbti.