Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano biškį plonesnis.

Biškį skaičiavau, bet toliau patingėjau, tai bandymo būdu darau :D 

Ilgiui iš esmės ėmiau vieną iš siūlomų, o pločius reguliuosiu.

Atsakyti

Nu aš gauge išgavau iš gana storo siūlo....

Atsakyti

savaitgalį man buvo beveik Kalėdos,kai pačtinykė atvežė knygas  :wub: 

71644083_2788062121212201_63340341368140

baigiu šiandien braižymus,išsiunčiu ir turėsiu truputuką laiko mezgimui, kibsiu į tą brioche  :wub: nagai niežti net :)

Atsakyti

Man nemodifikuotas Natsumi gavosi iš Drops šilkalpakės. Gal tik ilgiui šiek tiek pridėjau akių. O iš storesnio vernito jau trumpinau petį ir iškirptę. Jaučiu gerai gautųsi ir iš dvigubo cotton woolo. 

Beje tas mano dryžius paskutinis žiauriai fainas, jau pranešiojau, tai tikrai tikrai dar vieną megsiu. Nerealiai smagus rūbelis :wub:​ 

Atsakyti

Kavos?

Atsakyti

Aš planavau Cotton wool su šilkkašmyriu iš Wooly sudrauginti.   Abu ploni lyg, bet kartu storokai gaunasi. Gražiau man iš viengubo  coton wool būtų - smulkiau.

Atsakyti

Man pačiai keista, bet iš cotton cotton wool viengubo nemegzčiau. Nematau dar ardymo krypties tam megztukui. Pasidėjau. Mezgu visai ploniuką, viskozę su moherio plaukiuku, sidabrinę ir plonutę  :wub:​ 

Priedas  Screenshot_20191008-160748__01.jpg   315,72KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 spalio 2019 - 15:09

nu va iš panašaus storumo kaip cotton wool, nors aišku čia kits tos firmos

https://www.ravelry....s/gosik/natsumi

Atsakyti

nu va iš panašaus storumo kaip cotton wool, nors aišku čia kits tos firmos

https://www.ravelry....s/gosik/natsumi

Pas šitą mezgėją negražių mezginių nebūna :)

Atsakyti

Olaiva, ką megzi broche'iško? Faktas,kad nesimato storumo, bet vat mano mezginys Priedas  received_511574273009208.jpeg   360,83KB   0 Parsiųsta kartų

Spalva nuryškinta pažydrinta

Atsakyti

Gadget, 

Man pačiai keista, bet iš cotton cotton wool viengubo nemegzčiau. Nematau dar ardymo krypties tam megztukui. Pasidėjau. Mezgu visai ploniuką, viskozę su moherio plaukiuku, sidabrinę ir plonutę  :wub:​ 

attachicon.gifScreenshot_20191008-160748__01.jpg

Būtent Natsumi iš viengubo nemegztum ar būtent to siūlo?  Panos, kurios matė mano megztinį, negalėjo patikėti, kad viengubas siūlas. Jis papuro kažkiek, visai neatrodo plonas.

Katuk, man matosi storumas :). Tai ir mano panašus būtų storis, ale spalva tavo tikrai žydra :).

Kol niekas rimtai nedega, tai poliklinikoj nusprendžiau megzti, o ne kompą tampytis ir dirbti.

Atsakyti

Pas šitą mezgėją negražių mezginių nebūna :)

ĖĖĖ :hmm: nu kaip čia pasakius  :rolleyes: spalvos, jų pasirinkimas, suderinimas  :wub: nuotraukos  :wub: vėlgi spalvos, kompozicija, nuotaika visur tobula tiesiog  :wub:

Obettačiau rankovės ir pažastys :unsure:  kai kur tai išvis :cry2: Natsumio tame tarpe  :rolleyes: 

Atsakyti