Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai žinokit galiu drąsiai tuos Dopplerius parekomenduot. Maniškis jau gal kokius 8 metus tąsomas, jau audinys visas purvinas, sunešiotas, dėl to teks naują pirkt. Bet vat mechanizmaa tai superinis. Virbų galai kažkokie ten plastikiniai, tai nuo vėjo nelūžta. 

Gal yra ir geresnių-bet jau seniai visa šeima su šitais vaikšto

Žuviuk-ai, bus kaip bus, kol kas mezgasi labai smagiai. O su dydžiais tai jo-ten biškį reik pasukt galvą, bet jo modelis toks ir yr-trumpas ir platus

Atsakyti

Katuk ačiū už rekomendacijas, ieškosiu

Dėl Natsumio tai bent jau aš abu kartus kai mezgiau ilgiui uždėjau daugiau nu ir plotį man regis pati susireguliavau, ypač tos vidurinės dalies kur iškirptė, tą siaurinau

Atsakyti

Labas rytas

Natsumi  ilginau ir  siek tiek mazinau peties dali taip pat ir kaklo isemimo.

Atsakyti

https://www.instagra...id=yt5og1dg8ogk

Labukai

Blizgučiai galų gale ant virbalų!!!!!! Laiminga.

Atsakyti

Ai, beje mano siūlų pardė yra ir internete! Taigi welcome, aš jūsų paslaugoms :4u:

https://black-rabbit.shop

Завиииииислаааааааа

4 megztukai nuo šiandien, ir draugausiu su katinu rusiškai babinyyyytei!!!

Atsakyti

vuh..drakius jautrus kažko paskutiniu metu

gal kad atšalo, pajautė kad metas pūkus augintis (bet nu aš siūlų turiu kokiem 5 metam jei tik megzčiau ir darban neičiau)

tokių grožių toj Katuko pardėj prisižiūrėjau vai vai

nu ir aišku prasideda visokie įkalbinėjimai kad gi reikia reikia, ne sau gi vaikui..nu arba vyrui :D aha o spalvas tai ne vyriškas žiūri

Atsakyti

Aš tai nelabai kažką pamačiau ten, ko norėčiau čia ir dabar. Išrankus padaras :). Gal kad visko turi :).

Katuk, tu Natsumį megzk, o aš pažiūrėsiu, ar man verta. Nes yra jam paskirti siūlai, bet jau abejoju dėl modelio, ar tiks/patiks ar išvis aš jo noriu :). Kiek iūriu realizacijas, tai suprantu, kad labai slidi riba tarp gražių ir jau nelabai. Nežinau ar noriu rizikuoti, kai visko tiksliai neskaičiuoju (nemoku :)).

Aš tai konkretų pūką mezgu, mėgaujuosi, bet faktas, kad siūlo nepakaks. Ir ardyt nebenoriu... Brūkštelėsiu į narplioju.lt, gal netyčia tuoj turės dar to siūlo, o moheros žinau kur nusipirkt dar. Jeigu ne... nenoriu marginti, bet kažką gali tekti kombinuoti...

Mano va beveik tokia spalva, dydis kaklo irgi gražiai gana atrodo, bet tas gerąsias akis negi ji persuktas mezgė? Nes kažkaip keistai atrodo...

Natsumi1_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 spalio 2019 - 09:19

nu jo arba čia siūlas toks garbanotas arba akys persuktos

Atsakyti

Katukai, laiku apie lietsargius užkalbėjai. Vyrui nusiunčiau nuorodą, kad išrinktų dovanų, nes vaikas aną savaitę sugebėjo nusinešęs į mokyklą mano ilgametį sulaužyt. Irgi kokius 8 metus ar dar ilgiau turėjau.

Atsakyti

Mano irgi tokia spalva :D arba panaši. Negali žinot su tais ekranais. Irgi siūlas paskirtas prieš n metų. Daba net galvoju :hmm: gal kažkurioj pirty, nes Anykščių merinas. Tikrai ne paskutinėj.bet lyg ir ne toj, kur babinos ant palangės. Bet daugiau lyg ir nebuvau? Aaaa, dar gali būt cepelinai. Tep ir bus. Trys, keturi metai?

Mezgu ploną-kažin, nepasigailėsiu?

Atsakyti

Plonas man labiau patiktų, bet tai reikia skaičiuoti.... nebent tu esi apsiskaičiavus ir man gali padėti su formulėm :).

Atsakyti

tai kad originalas irgi iš plono atrodo

Atsakyti