Restar, tai brūžink kokį spalvotą šalį ir greitai, ir garderobą atgaivins 😉
Aš jau net nepamenu, kada paskutinį kartą ką nors apsirengiamo nusimezgiau 😎
Restar-nu tai renkis nepadorius
Aš praktiškai per šiuos metus gal tik vieną nešiotiną nusimezgiau- nu tą, ripsinį, kur nuo Restar nusižiūrėjau-kaip jis ten vadinasi. Kiti du numegzti dar pavasarį, kol kas nepranešioti net.
Vat gal Natsumis gausis geras. Bet yr visokie ten swapai, besilaukiančios ir laiukiančios pleduko giminaitės...
O ir kam man reik dabar tų mezginių
Kail viena kolegė išeinant iš darbo sakė-dabar tau visokie ten priėmimai.. taigi reik suknelių, ir ne megztų. Nors priėmimas tai gal tik vienas per metus ir bus-vaaario 16
Gadget kuokia spalva tavo megzgelio
labai noreciau kazko is jos
bet tuo tarpu uoginu rankovę ripsinio uogų rankovių megztuko teuputi pamezgiau atgal, bet niekis- pasivysiu liko tik rankobes ir krašto apdaila gal net per šią savaitę įveikiama ir bus jau 2 megzteliai skoloj
Katuk... nenoriu nuvilti, bet man Natsumi gavosi nenešiojamas..... per platus ir per trumpas... noreciau bandyt anteą, bet bijau kad vėl nepaeis...
liniuka gal pasakytu is kokiu siulu mezge kad jai tobulai gavos???
Aš neseniai galvodama kad neturiu kuo rengtis apairengiau i darba savo balta pyniuota suknele nugi nemaža dalis kolegiu alpo, griuvo ir klause kur pirkau
supratau kad su savo megztais rubais beveik nevaikstau i sita darba... o pasiroso kad ne tiek daug as ju ir beturiu... tai dabar bandau reabilituotis ir tureti
Abelo-nu labai fainas mėginukas.
O po tų vaizdų dirbt ar mokytis dar norisi?
Kadangi iš trijų dienų nelijo tik tą vieną pusdienį, tai mokytis dėl oro nesunku teko net auksinį skėtį nusipirkt, dabar bijau pamest kur nors... 15 pinigų
Sunkiau, kad apie visokias naujas technologijas, dirbtinius intelektus, 3D pritaikymą kasdieniam darbe bet nieko, jau po biški įkertu bent jau pradmenis, gaila, kad aparato iš darbo negaliu kartu skraidintis, netelpa rupkė į rankinį bagažą...
Restar, taip, konferencija, keturios dienos 8-19val. su pietų pertrauka. Ryt paskutinė diena