Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tai brūžink kokį spalvotą šalį ir greitai, ir garderobą atgaivins 😉

Aš jau net nepamenu, kada paskutinį kartą ką nors apsirengiamo nusimezgiau 😎

Atsakyti

Ai, šaliai nebūtų bėda, turiu jų, nors ir ne ryškių. Neturiu pagrindinių rūbų padorių :).

Atsakyti

Restar-nu tai renkis nepadorius :D 

Aš praktiškai per šiuos metus gal tik vieną nešiotiną nusimezgiau- nu tą, ripsinį, kur nuo Restar nusižiūrėjau-kaip jis ten vadinasi. Kiti du numegzti dar pavasarį, kol kas nepranešioti net.

Vat gal Natsumis gausis geras. Bet yr visokie ten swapai, besilaukiančios ir laiukiančios pleduko giminaitės...

O ir kam man reik dabar tų mezginių :D 

Kail viena kolegė išeinant iš darbo sakė-dabar tau visokie ten priėmimai.. :D taigi reik suknelių, ir ne megztų. Nors priėmimas tai gal tik vienas per metus ir bus-vaaario 16 :D​ 

Atsakyti

Gadget kuokia spalva tavo megzgelio  :wub: 

labai noreciau kazko is jos :)

bet tuo tarpu uoginu rankovę ripsinio uogų rankovių megztuko :) teuputi pamezgiau atgal, bet niekis- pasivysiu :) liko tik rankobes ir krašto apdaila :) gal net per šią savaitę įveikiama :) ir bus jau 2 megzteliai skoloj :)

Katuk... nenoriu nuvilti, bet man Natsumi gavosi nenešiojamas..... :( per platus ir per trumpas... noreciau bandyt anteą, bet bijau kad vėl nepaeis...

liniuka gal pasakytu is kokiu siulu mezge kad jai tobulai gavos???

Atsakyti

Šiandien mano vaikiui statom spintą, nes nu pasirodo išaugo pirmąją per 1,5 metų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 07 spalio 2019 - 21:00

Aš neseniai galvodama kad neturiu kuo rengtis apairengiau i darba savo balta pyniuota suknele :) nugi nemaža dalis kolegiu alpo, griuvo ir klause kur pirkau :)

supratau kad su savo megztais rubais beveik nevaikstau i sita darba... o pasiroso kad ne tiek daug as ju ir beturiu... tai dabar bandau reabilituotis ir tureti :)

Atsakyti

Abelo-nu labai fainas mėginukas.

O po tų vaizdų dirbt ar mokytis dar norisi? :D​ 

Kadangi iš trijų dienų nelijo tik tą vieną pusdienį, tai mokytis dėl oro nesunku :) teko net auksinį skėtį nusipirkt, dabar bijau pamest kur nors... 15 pinigų :blink: :blink: 

Sunkiau, kad apie visokias naujas technologijas, dirbtinius intelektus, 3D pritaikymą kasdieniam darbe  :blink: bet nieko, jau po biški įkertu bent jau pradmenis, gaila, kad aparato iš darbo negaliu kartu skraidintis, netelpa rupkė į rankinį bagažą...  :oh:  :lol: 

Restar, taip, konferencija, keturios dienos 8-19val. su pietų pertrauka. Ryt paskutinė diena :)

Atsakyti

O tai kiek LT skėčiai kainuoja kad už 15 auksinis  :hmm: 

Atsakyti

Žuviuk o aš aną vakarą apie pirtį svajodama atsiminiau tavo vištą :) koks anos likimas?

Atsakyti

LT nežinau, manau panašiai kaip ir čia-pirkau amą savaitę-30 pinigų. Jis toks kiek didesnis, bet esu ištikima Doppler. Mažesni nedaug pigesni

Atsakyti

Geras klausimas, nežinau, seniai labai pirkau tokį daigtą, užtenka namie turimų :) gal tada normali ta kaina  :hmm: bet kaip už mažiuliuką sulankstomą tikėjaus iki 10€ susisukt.... :)

Atsakyti

Tai va aš irgi senokai pirkau, kaip ir laikas atsinaujint bet vis pažiūriu ir atrodo silpni visi pūstels vejas ir suluš. Nė nebežinau kokia ta kaina turi būt kad laikytų, nes jau geriau daugiau sumokėt bet tvirtą papirkt

Atsakyti