Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace - gražus pirkis, norėsis pačiupinėti.

Gadget įsikirtau gal iš trečio karto.  Gražu, kad raudona.  Siūlo švelnumas nerealus, tikiuosi, kad šita ponia gebės nešioti taip atsargiai, kad greit nenusivils to siūlo nusivėlimu, kaip kad mano mažoji damutė sugebėjo nunešiot rožinuką. Buvo mylimiausias megztukas, mezgiau kartu su Drops Lace.

Atsakyti

Mezgiau šitą. Addi ir addi novel virbalais. Novel yra  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  Megztukas yra iš Brushed alpaca silk ir sveria 160 g. Avietinis, nors foto tai skaisčiai raudonos kažkokios.  

Dar yra nenufotytas raudonas, deginto apelsino raudonio, iš  cotton wool.    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 spalio 2019 - 17:38

Nusivelia?

Gaila.

Dar iš po paltuko jis glamžosi, bet greit atsipurto.

Toks visiškai simple, bet labai meilus.

Atsakyti

Gadget viengubą mezgei?

Grazuu net randoona

Atsakyti

Viengubas.

Dvigubas tai nuuuuu vapščie meška​ gautųsi.

Atsakyti

Tai kad man ans tokio plonumo kaip koks silkmoheris atrofo, ar storesnis?o tavo megztelis visai nepersvieciamas 

Atsakyti

140 m/25 g, storesnis.

Įdėsiu foto iš arčiau.

Atsakyti

Mano drakius šiandien mėgino irgi pasipildyt savo guolį. Ne tai dropsu sky, ne tai kokio nors kašmyriuko prašė

Nu kažko švelnaus pukuoto minkšto...

Kol kas užčiaupiau bet klausimas ar ilgsam

Atsakyti

Pamiršau sm slaptažodį, o jo priminimą siunčia į seniai neegzistuojantį paštą...teko naują kurti

Kepurė baigta, bumbulas prisiūtas, reik kaklašildį pradėt :)

Atsakyti

Gadget, labai puikiai mezgi, taip visai mano šios dienos nuotaikai, kai žiauriai norisi spalvų... Iš to norėjom net šalį nusibrūžinau tarp popiečio kavos ir vakarienei keptų blynų 😁ryt gal net spalvą pavyks nupaveiksluoti. O vaikas vis dar be pirštinių🙈

Atsakyti

Ai tiesa, ir Lusasitą giriu už gausą ir dailumą🎈

Atsakyti

Spalvų ir man norisi. Bet... nu neturiu kuom apsirengt... Taip greit nemezgu, deja...

Tiesa, šviečianti Abelaitės šypsena kokia ♥, pūkuotukas, matyt, labai džiugina. Vaizdas pro langą, kaip paveikslėlis. Konferencija kokia nors?

Gadget, nu tu gal stebuklas ir tau nieko labai blogo nepasidarys, ypač, kai ne vieną mėgstamą megztuką turi. Kitos nespėja sunešiot, o aš ar mano mergičkos kai tik ką gaunam naujo, tai ir sunešiojam, naujo nespėju greit numegzt. Jeigu ką, tai vis moheros šukom jį iššukuodavau :)

Katuk, tai siūlai ne kontrabanda, ane? :) Oi, nebe rogutiniai, o kaliningradiniai siūlai bus pas drakalaičius tuoj :). Kokią spalvą radau :DЦвет  болотный.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 spalio 2019 - 19:51