ai, paltuko sudetis ir storis viena gija setlando vilnos is anyksciu. dvi tokio pat storio gijos pusalpakes, ir vienas plonytis plaukas "zolytes". tai kailiniai kaip reikiant
Aha, Lusasita, vis driokstelna protarpiais . A tai tą gauruotį atimčiau. Čia tie siūlai kaip žolytė kudloti poliamidiniai? dar kažką pridėjai? Ripsu mezgei ar man vaidenasi? Tas rugiagėlinis būtų fainas gal, bet to išplatėjimo ant pilvo kažkiek nesuprantu .
restar aga, cia "zolyte" tas poliamidas plonytis . klausiau gi , ar nesivelia po sklabimo.taves. sakei is storojo tu dukrai mezgei . sudeti parasiau auksciau. ripsinau as ji nuo kaklo .
Kol aš paklausiau, tu ir parašius .
Tu dabar man pasakyk, ar veliasi? Nes plonyčiai irgi turiu 3 spalvų. Gerai, kad pirminei .
Pamačiau Fb kažkokioj mezginių temoj klausimą: kokią rekomenduotumėt moherą retai bliuzelei, kad netįstų. Na, kažkas panašaus. Vos susilaikiau nuo komentaro.... Paskui pagalvojau, kad galiu būt ir neteisi. O galvoju, kad retai megztas daiktas turbūt iš bet kokių siūlų turi potenciją išsitampyt. Ar klystu? Žinau tik vieną vaistą - skalbti bus mezgimo eigoje. Ir ką gali patarti tokių klausimu išvis ?
Gal pilnatis, kad norisi kabinėtis .
Lace, tik dabar perskaičiau, kad siūlų pirkai. O kokių? Ir kam ?
Sveikos gyvos
pagaliau supratau, kaip telefone foto į sm įkelt! Jei tik nebus per didelės...
Čia mano paskutinis mezginukas, turėjęs būt mėginukas megztinio dabar užsakymas žalią debesį nuraityt, bet kad mama pasiplovė į kalnus be siūlų....
Vaizdelis pro mano langą rytais geriant arbatą
Lace, tik dabar perskaičiau, kad siūlų pirkai. O kokių? Ir kam ?
Oi, tu manęs neklausk, kam aš siūlus perku. tiesiog - nes gražūs, nes turi savyje kokią nors mezgiminę svajonę, kuri visai nebūtinai bus įgyvendinta. nors šį kartą turėjau šiokią tokią viziją - noriu Vaivai kepurę ir šaliką numegzt prie žieminės striukės.
Abelo, per tą mielą šypseną jokio mezginio nesimato
Vaizdai pavydą keliantys
Lusi
Aš tai tik dieną atnešiojus giriuosi ;)
Toks rimtas geros sudėties 160 g sveriantis oversaizas ;) Brushed alpaca silk. Rankos tiesiasi pirkt daaaar, nes skalsutis siūlas, o pūkas neįkyriai gaubia, nemoheriškai Šiuos pirkau pernai rudenį. Būčiau viską mezgus naujaisiais virbalais, būtų per savaitę baigtas buvęs.
Screenshot_20191007-174035__01.jpg 275,52KB 0 Parsiųsta kartų
Abelo klientē kooookia patenkinta!!!
Vaizdai irgi geruliai, arbatos
Mano smegenys pamažu atrofuojasi matyt dirbant namų šeimininke
Ką čia Gadget parašė? Siūlus ar megztinį nori pirkt? Su kuo mezgė ką mezgė? Šitas raudonas tai tas apie ką rašo?, ar čia ką tik baigtas mezginys?
Bet kokiu atveju gražiai tai poniai tinka
Abelo-nu labai fainas mėginukas.
O po tų vaizdų dirbt ar mokytis dar norisi?
Ai, beje mano siūlų pardė yra ir internete! Taigi welcome, aš jūsų paslaugoms