Dar nepradėjau megzt, tai šį tai tą, daugiausia virtuvėj, gal per x faktorių pamegsiu..
Help help!
Tikrai turėjau, bet tokia netvarka pas mane, kad nerandu. Natsumi. Gi turite kažkas, pasidalinkite prašau prašau prašau...
Nes nu susiuvau savo mezginio nugarą su priekiu ir nebenoriu. Visiškai. Nežinau kas kliūna. Tiesiog didelis beformis daiktas su spuogais...
Mezginius mačiau. Lace graži moteris ir pastovi ištikima ir stiliui ir spalvai ir atlikimui.
Serialų nežiūriu šiuo metu.
Pa ga liau pritūpiau prie mezginio.Reik Luknės kepurę užbaigti ir kokį filmą pažiūrėti
Aš savo mezginio šonus susiuvau nelabai sąžiningai ir mečiau.
Pradėjau debesėlį debesuot. Galvoju, gal ardyti, kol perdaug neprimezgiau, nes platesnio norėtųsi. Tik vat ar siūlo gerokai platesniam užteks, kai tik 4 matkiai moheros.
Nušvilpiau vyro akinius , šiandien vos susilaikiau Tigery laikinų akinių nenusipirkus.
Jau išardžiau....
Numezgiau iki pažastų burbuliukus ir pasvėrus supratau, kad sumezgiau 1/3 siūlo. Kaip manot, rizikuot kad užteks sumezgant iki paskutinio metro, ar ardyt ir pradėt iš naujo viengubu siūlu?
Terezza, o čia nuo apačios, ar nuo viršaus iki pažastų?
nu taigi klausė kur reglano liniją daryt nuo viršaus mezgant
nežinau ar rizikuočiau, paskutinį kartą kai taip dėl paskutinio metro drebėjau megztuko vistiek nenešiojau, nesmagus kažkoks biznas gavosi, geriau apsidraust ir ramiai megzt be nervo
labas rytas
O kokio ilgio suplanuotas mezginys? Ir nepamirštam, kad reglanas, reiškia dalis rankovių jau yra. Aš megzčiau toliau, bet tiesiog man būtų kančia iš naujo pradėt, perskaičiuot ir pan
Nemegzčiau burbuliukų toliau
"Valgus" raštas. Ir išskalbus paplatėja bei pasiaurėja.
Tad apgaulinga, kol neskalbta.
Laba diena
sunkus pirmadienis - noriu namo, susisupti į dekutį ir pasiimti mezginį...
Restar, aš savo pirmus skaitymo akinius pirkau pasitikrinusi regėjimą optikoje. Jau kurį laiką jaučiau, kad juos "išaugau", norėjosi ryškesnio vaizdelio. Gavosi taip, kad paskutinės kelionės į Švediją metu užmačiau skaitymo akinių stendą oro uosto parduotuvėje - pasimatavau, patiko ir nusipirkau. Kol kas patenkinta
Šiandien vėl pirkau siūlų