Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes su drauge nuėjom, apie 1927 m kostiumų ir interjerų atkūrimus tame filme prisiskaičiusios. Aš dar buvau 5 min. intro internete paveizėjus ;) 

Persižegnoju ir einu pūkus siūti. Jei išplovus vėl kas subliukš, pradėsiu nervintis.

Mintis fėjiškas mislinu. Drakius kelia galvą, kad nei vieno šimtgramio namue tinkamo nėrrrrrr.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 06 spalio 2019 - 08:42

Lace apsimezgus mėlynai iki ausų :).

Ot kaip tiksliai pasakei :D  :D 

Daug mezginių, mėlynumo, rudeniškos saulės  :wub:  Gera nuotaika nuotraukose.

Megztukas vienu rakursu, kur pasuktas šonu ir matosi apdaila šoninė, gražus, bet anfasu tai labai be komplimentų nešiotojai.

O spalva nereali. Kaip tik tokios man trūksta prie šokoladinio odinio sejuono :)

Atsakyti

Aš turiu planą chuliganą  su dukra šiandien tą filmą pažiūrėti. Serialas abiejų sužiūrėtas skaniausiai :).

Atsakyti

Aš tą filmą irgi turiu minty, nes serialas man šitas pats geriausias iš matytų. Bet galvojau, kad jau pavėlavau, nes kažkada mačiau, kad pradeda rodyt, atrodo jau seniai buvo.

Atsakyti

Lace, dailu dailu. Labai šalikas įstrigo- teaukia akį spalvos grožis ir raštų sudėliojimas :)

Atsakyti

Šitas serialas mano sąraše, kuriuos reik pabandyt pažiūrėt! Gal irgi užkabliuos :)

Atsakyti

Kerpena, dar rodo. Mudvi "Pasakoj" žiūrėjimo, bet ir Forum cinemas dar rodo.

Atsakyti

Laba, 

Tai gal nemačiusios visuotinai einam? :D

Lace, šalikas ypatingai gražus😍 Megztukas tai toks visiškai taviškas :4u: 

Atsakyti

Sveikos, Lace šaliką ir aš akimis nuglosčiau. Megztukas dailiai numegztas, gražu.

Dėkui, del pirštinių raštavimo pasisakiusioms. Neardžiau. Savininkė sakė, tinka. Antrąją mezgu, kas tris akis keitaliodama. Ką gi, yra dar kur tobulėti, tikrai yra... 

O dabar lekiam su dviračiais prasilėkti. 

Atsakyti

Limit o ką idėja vietoj sriubos i kina. Eičiau

Atsakyti

Žiūrėčiau ir žiūrėčiau, ech, vaizdai, muzika, pašnekesiai, santykiai... Labai teigiamai veikia mane šis filmas, ko gero, reiks iš naujo serialą pažiūrėt :).

Kadangi vakar nei kiek nepamezgiau, reiks atsigriebti šiandien.

Atsakyti

O as ne kazin kiek pamezgiau uztat paardziau nuo dusios kelis kartus...vel per nauja bandau

Atsakyti