Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ruduo - numezgiau kojines!

Gražumo irgi daug mačiau, ypač apie šeštą išėjus pasivaikščiot - tokio besileidžiančios saulės iššvietimo debesų fone momentų buvo nepaprastai dailių.

Blic turnyras swapui - net keista, kad jau! Išburta, sėdžiu, galvoju mintis nuo 50 iki 1500 m ;) Laukia keturiolikos dovanų gruodis :wub: 

PS addi novel virbalai puikūs! Ačiū užrodžiusiai Ligvitai.

Atsakyti

Taisysiu savo poppy, pergaminsiu rankoves.

Atsakyti

Katuk- nu moteriskai ir as tave suprantu :) nes nu net i prekybcentri kitą nenoriu vaziuot, vien del ti kad reiks ieskot, kad prekes kitokios ir kad neaisku ar isvis bus. O tau cia visos permainos... didelės ir tam reik laiko- apsiprasi ;)

atrasi kažką naujo ;) gal net kažką smagaus :) na pvz kaip ir siūlinę :) :)

linkiu kuo skalndžiau prisijaikinti naują gyvenimą;)

Atsakyti

Katuk- nu moteriskai ir as tave suprantu :) nes nu net i prekybcentri kitą nenoriu vaziuot, vien del ti kad reiks ieskot, kad prekes kitokios ir kad neaisku ar isvis bus. O tau cia visos permainos... didelės ir tam reik laiko- apsiprasi ;)

atrasi kažką naujo ;) gal net kažką smagaus :) na pvz kaip ir siūlinę :) :)

linkiu kuo skalndžiau prisijaikinti naują gyvenimą;)

Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

Kažkaip labai greitai čia swapas prasidėjo  :blink:  Tik op ir makalvimas įvyko.  :oh: Mergaitę gavau, idėjų kol kas lygiai nulis  :unsure: Bet dar daug laiko  :rolleyes: 

Šiandien buvom nulėkę į sodybą, taip rudeniškai gražu  :wub: Ta proga priprašiau Aušros, kad nufotografuotų mane su megztuku. Pradėtas dar pernai vasarą, ilgai gulėjęs pusfabrikačiu, pagaliau rugsėjį pabaigtas  :rolleyes: Tada pasirodė, kad kaklas per daug "išbliautas"  :oh: Dar beveik mėnesį pagulėjo, kol prisiruošiau kaklą nuardyti  ir permegzti  :mirksiukas: Rezultatas toks truputį "motyvacinis" gavosi, mezgiau laisvesnį, bet po skalbimo kažkodėl susitraukė šiek tiek. Siūlai - medvilnė su šilku iš MG.

0901D29D-4556-4653-9F3F-453772BE1D12_med

0EA7AA45-8EF0-4D4F-AD78-EAE5D43284C3_med

766BED33-07EC-474E-B245-58BECC3AF7FE_med

Atsakyti

Ir dar vienas pabaigtukas - šalikas iš gražuolių Vincio siūlų  :wub: 

D0E11B72-3696-465C-9920-E109D600CC3B_med

0D8AB361-9BE9-4343-B690-CA17FBBFE160_med

6E2A3787-BC9E-4988-B908-363BC19B8121_med

Atsakyti

Lace apsimezgus mėlynai iki ausų :).

Kaip pagalvoju, tai visos ir apswapintos iki ausų esam...

Šiandien sode po 3 sav apsilankiau, padirbėjau kaip patrakus, nei pirštinių, nei nieko - susibraižiau rankas, atsižeidžiau prasipjautą pirštą, nugarą skauda. Dar šiek tiek gėrybių parsivežėm. Mezginio akyse nemačiau dar. Vakar sumezgiau pečius, šiandien reikėtų šonus susiūti ir rankoves pradėti. Vogsiu vyro akinius :).

Atsakyti

Lace, kur pažvelgsi-mėlynai mėlyna. Bet preciziškai dailu  :wub:

Anąsyk norėjau Restar parašyt, bet pamiršau, dėl akinių. ..jei tik darbui akinių reikia, o šiaip akys nelabai seniai tikrintos, rimtos patologijos nėra,tai ar būtinai reikalingas okulistas? Būna vaistinėse optometristės,puikiai parenka akinukus , juk dabar aparatūra tas dioptrijas sumatuoja,  neseniai taip akinius dariaus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 05 spalio 2019 - 21:02

Nelabai seniai, prieš kokius gal  2 m. TIkrai nežinau ar man reikia tos gydytojos ar ne. Faktas, kad akys susilpnėję. Ir mane Universiteto optika taip užbūrė/pribūrė, kad laukiu to vizito pas gydytoją kaip išganymo :). Jeigu jau nesulauksiu, tai nueisiu į kitą jų filialą, kur tik ta optometristė. Dabar jau gudri, nes ten mane apšvietė, šiaip būčiau iš tavęs pirmą kartą išgirdus šitą žodį ir nesupratus nieko :)

Atsakyti

Vadinasi, nuėjau į kiną. Dauntono abatija.

Tai dabar ir serialą žiūriu.

Atsakyti

Vadinasi, nuėjau į kiną. Dauntono abatija.

Tai dabar ir serialą žiūriu.

Reik nueit į kiną. Gal ir aš pradėsiu žiūrėt serialą.

Atsakyti

serialą seniai peržiūrėjau, gal nueit į kiną?  :D​ 

Atsakyti