Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš netyčia irgi bisus namus iškuopiau. Kol vyras pietus sumedzios reik gal vonioj pamedituot :) o tada!!!! Eisiu kažką kurti :) mezgamo arba siuvamo :) kartu su savo nauju serialu- kabliu.

Neseniai savo rankdarbiu kambariuką iš sandėliuko atverčiau į jaukų kampelį iš kurio nesinori vakarais išeiti :) taip kad mūzos ten dabar gyvena ištisus metus belieka rasti laiko iki jo ižlipti. :) trūksta keleto detaliu iki visiško užbaigtumo, bet jų nebuvimas netrukdo

swapas- tai ženklas kad iki kaledu liko labai nedaug!!!! O kaledos be abejones kad labai smagus laikotarpis :)

Atsakyti

Laba :4u:

Smagu skaityt jusu kvykesius ir nerimus :rolleyes:

Nu tai būten tų lt nepardavinėja, būten tie ko gero yr pačių wooly suvyniojimo, nes mėgsta jie vietoj pamiksuot

Tu sakai kad kalbėjom apie Lt pardes tai aš tau jas ir suminėjau

Gal man alzhaimeris, bet tikrai galvojau, kad pamenu jog buvo mineta, kad kazkuri pardavineja tokius pacius siulus is latviuku, tai norejau pracekinti. O tas parduotuves as zinau :)

:) kartu su savo nauju serialu- kabliu.

Kas per kablys? Man irgi reikia kokio kablio :D

Atsakyti

Aš tai net savo spalvų nežinau :). Bet Lace, jo, žinau :).

Atsakyti

Ko čia taip visos Lace spalvas žino, kai Šarangė jai tris metus iš eilės daro dovanas?

Atsakyti

Aš du metus Lace dariau :) O žino visos, nes toks pastovumas spalvų klausimu turbūt tik pas ją vieną.

Aš tai šiandien laukiu svečių su nakvyne, tai tupinėju apie puodus. 

Atsakyti

Aš laukiu svečių. Be nakvynės :D Ir pasisėdėjimas suneštinis, - t.y. apsieisiu be didelio tupinėjimo. Bet vis tiek apsikuopt reik. 

Ai, man dabar spalvotas periodas. Visko noriu, tik ne vėliavinės raudonos. 

Atsakyti

Rasyt tai ko gero kasiulus tada turėjai omeny

Bent as buvau ta pati nanuk atradusi

Bet jei ka pas woolyy pigiau

Atsakyti

Po miestą šiandien malamės - spalvas gaudom. Restar, per tavo langus matosi rudeninio miesto grožis ar nelabai?

Atsakyti

Jurgitak, per langus reikia specialiai ateiti, kad pažiūrėčiau :). Šiaip matosi, bet išėjus į kiemą sustingstu pakerėta... Išsitraukiu telefoną, o jis niekaip to nerealaus grožio nepagauna....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 spalio 2019 - 18:15

Aš šiandien belakstydama po miestą su mašiniuku visgi sau pripažinau kad ruduo savo spalvomis visgi mane bisad pakeri ir gauna mylimiausio sezono titula :)

išsiblizginaj mašiniuką, nukoviau 2 kambarinws gėles aplipusias žiedais :) ir net pamegzt su filmu spejau :)

Rasyte, žiūriu The good doctor.

galvoju kad šeimyna abuoliu krepšeliais reikia pradziuginti :)

Atsakyti

As rudeni myliu irgi. Labai :)

Iki siol  nepamezgiau nu. Bet jau griebsiu

Atsakyti

Nusipirkau svarstykles :D 

Šiaip kitiem reikalam, bet pravers ir swapui.

Nu ir kaip mane nervina vietinės parduotuvės. Nu nieko nerandu, prie ko įpratus. Pvz.cukinijų. Reik aišku į turgų eit, bet biškį ne tam gale buvau. Arba pelėsinio sūrio-norėjau makaronų pagamint. O vietoj rizoto ryžių pasiėmiau jasmin, kurie taip smirdi. Bo nes vienodose pakuotėse šalia gulėjo....

Arba elementariai, užsukamų stiklainių. Nes atsivežiau neprinokusių pomidorų kalną, norėjau sudorot kokiai mišrainei...

Ir dar nepamezgiau šiandien :B​ nu vat pikta...

Atsakyti