Mokinau Gytį, kaip megzt...
Mokinau Vilių, KAIRE ranka, kaip megzt.
Abu nusprendė, kad per sunku ir paliko tą brudną reikalą man.
Restar-o pasidalint receptais?
Mano virtuvinė fantazija kažkur išsivalkiojus toli toli. Net pusryčius šiandien vyrs gamino
Man su pupelėm-čili. Daugiau nieks galvon nelenda
Bet tai tas bernas jau visai sveikas sakyčiau jei gastrolės.
Kažko ryte nubudau ne visai geros sveikatos. Ir nesuprantu, ar čia kaltas įjungtas šildymas, nes miegamasis ir taip šiltas, ar vis tik zarazą kokią iš turgaus parsitempiau. Jaučiu apsunkintą kvėpavimą, nebūdingą kūno šilumą irgalvos skausmą. Pagyernsim pamatysim. Bet sirgt visai nenoriu
Dėl swapo-aš tai nei crazy nei su fantazija gausit iš manęs ką nors elementoriško. Dalelę širdies pažadu
Tfu..sakiau eisiu tvarkytis nagu plauku dazytis ir likusia dienos dali megsiu
Ir taip nejučia nejučia pradėjau nuo indų sudėjimo į indaplovę, kas netilpo išplovimo, atsipeikėjau kad jau kombainą šveičiu
Nu tai prie progos dar vonią išploviau ir kad jau tvarkos norisi eisiupati namų siurbt (paprastai vaikas arba vyras tą daro) kai tik dulkes nuvalysiu
Nes vyras verkia kad oj oj kaip greit kaupiasi, jis gi prieš savaitę (arba dvi) tą dare
Koks nustebimas kai pasakiau kad kas 2 dienas bent jau dulkes valyt reiktų
Aš tai siūlyčiau iš tos lentelės ištrint visus stulpelius, išskyrus adreso. Jei jau be pageidavimų koncerto O spalvas ir mėgstamus dalykus ir taip viena kitos žinom. O jei kurios nežinom, tai pati kalta, kad per mažai sektoj lankėsi
Galvos apimtis ir kojų dydžius galima palikt
Pageidavimų koncerto nereikia.
Tas pats. Nu kad iškart po reabilitacijos draugai iš kiemo pasiėmė. Nereikėjo vaikščioti net laiptais. Mašinos irgi nestūmė. Bet, jo, teisinu ir gailiu. Kas daugiau, jeigu ne aš... Tėvas irgi net karštos arbatos nuvežė.
Katuk, tau iš knygos receptų pafotkint? Pupelės kol kas tik Verdi, nežinau dar kas bus. Kepu orkaitėje paprikas ir baklažanus, kažkokie daržovių ikrai bus. Bet atsiųsiu tau per messengerį, ką vakar skaniai gaminau, nes net kolegei vegetarai siunčiau. Labai patiko.
Liniuka, rizikuoji gauti kokias nors geltonas pirštines
Nes aš tai tikrai nekonspektavau spalvų, žinau tik savo ir Lace. Ai, dar anų swapų saviškių.Kitų galiu nuspėt nebent. Bet man rodos ne spalvose esmė. Nes nu, kartais pats gali nustebt, kaip tau tinka ta, kurios nenorėjai
Nebent reiktų nurodyt, kokios teisiog pakęst negali
Bet kol kas, kol nepradėjau realzuoti idėjų, esu rami kaip.belgas. ir laiko dar yra, net sakyčiau, keliems variantams