Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš tai svaigstu :D

žiema? kur žiema?

vakar vakare tai koks fenomenas buvo gamtoj....

važiuoju namo, už miesto toks keistas vaizdas; medžia tolumoj tokie lyg balstelėję, lyg būtų apšarmoję, bet kad lynoja, vėjas, tirkai neišsilaikytų. kuo toliau nuo miesto, tuo labiau. akurat. aplyti ir pašalę varvekliais :blink:  o kieme tai išvis kaip iš siaubo filmo. kadangi vėjas tuos apšalusius medžius judina, tai garsas toks.... bauginantis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 07 kovo 2017 - 14:29

Labas :4u:

Ačiū už mano mažyčio darbuko pastebėjimus :)

QQčiuk, gražus vyriškas megztukas, man patinka tokie paprasti modeliukai, bet ne prasti :wub: Ir vyras išdidžiai pozuoja :wub:

Katuk, vasarą vieną kartą man sukosi galva, bet nesupratau, ar persinervavau, ar nuo sėmkių, žinau, kad rytojaus dieną ruošėmės visi į Palangą prie jūros važiuot, ir iš vakaro su vyru sėmkes gliaudėm kiną žiūrėdami, jau taip vėlokai. Tai ryte nekilau iš lovos, bandžiau sėstis, tai taip visa žemė užjudėjo, akys lakstyt pradėjo, kad nori nenori atgal guliausi, net gulinčiai akys sukosi...Tada pamenu kelias dienas pragulėjau, kol atsigavau, bet jausmas brrrrrrrrrrrrrrrrr....ir pykino

Aš tai net studentės vakar į Kauną neišleidau, pas mus eismas tai nenusakomas, net fūros ir kitos ant vietos buksavo, kaip karvės ant ledo...tai šį rytą anksti kėlės ir išdūmė, šian jau neslidūs keliai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 07 kovo 2017 - 14:36

Antra diena žiema  :blink:

Miegat?

sukneles perkam :D

Priedas  l012-navy-1_z1.jpg   49,55KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  ryza.jpg   80,58KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mezgu :D

Tai čia tipo dirbi :D ar sau mezgi?

Atsakyti

O sėmkės kuo su galvos sukimusi susiję :huh2:

Atsakyti

man tai niekuo. nes semkes gliaudau jau kokius 2 metus beveik kasdien :D

Atsakyti

Pas mus tai jokia žiema nekvepia, vis lyja ir lyja.

Mano inspirinio man labai graži ir išvirkščia pusė, megzdama galvojau, kad gal abi puses bus galima nešiot, net po pažastimi akis atviromis uždėjau, kad rumbelio nebūtų, bet pražioplinau, kad siūlas pertemptas matosi eilės pradžioje :)

P1180146.JPG

P1180145_medium2.JPG

O čia man ombre bandinukas :)Priedas  P1180149.JPG   305,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 kovo 2017 - 14:55

Tai čia tipo dirbi :D ar sau mezgi?

"Tipo" dirbu :D

Priedas  006.JPG   208,84KB   0 Parsiųsta kartų

žiūrėsiu kas čia gero gausis :rolleyes:

Atsakyti

O klausyk labai neblogai tas ombre gaunasi kaip tu čia darei?

Atsakyti

Ristina, kokia spalva, ir kokie ruožiukai :wub:

Išleido iš darbo anksčiau ligonį, eisiu gult. Jei miegas neužlauš, gal lovoje pamegsiu, bet gali būti kad nieko neišeis.

qqute, čia mūsų pirktas siūlas, Nites pirktas siūlas ir po to tas turkis-neturkis, vis po vieną siūlą keičiant  pereina, 5 siūlai sudėti. Jau turkio nebepriėjau iki visų 5 siūlų, svarbu buvo pamatyt perėjimo pradžią.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 kovo 2017 - 15:00

Patinka man Kerpenos ombre ir Ristinos kampukai  :wub: 

Gal man su galva negerai, bet  pasirašiau kišt vieną koją į pinigų ir skaičių pasaulį..... :huh2: 

Atsakyti

O sėmkės kuo su galvos sukimusi susiję :huh2:

Kadangi aš jų nevalgau, o tada tą vakarą prieš miegą net sakyčiau daugokai jų prisirijau, tai pilnumoje gali nuo skrandžio galva suktis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 07 kovo 2017 - 15:10