Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena aš galvoju arba nuo apsukų priklauso arba nuo skalbiklio gal

Atsakyti

Supratau, tai jeigu kančia bus vertis karoliukus, tai tiek tų riešinių ir bemegsiu. Vakar broliui dvyniui baigiau bepirštes. Sako: Mama, kaip man patinka, kai man ką nors numezgi". Spėkit, kam daugiausiai mezgu :). Nes taip moka pasidžiaugti, įvertinti, jam reikia tų mano mezginių. Šiandien liko vienas namie, nes pilvą skauda...

Kai prabudau prieš 4, tai ir nebeužmigau, milijonas minčių kamavo. O dar laukia pusė milijono darbų ir Kaunas šiandien. Turėjau nuojautą, kad geros naujienos kitą dieną bus paneigtos, tai jo, "gydytoja pakomentavo ne pagal savo kompetenciją". Bet sparnų iš manęs niekas nebeatims. Perkėlė į skyrių vakar, po savo sparnu. Gydytojas pinigus paėmė, reiškia, gyvens (šypsenėlė su juodais akiniais). Bandysiu prišaukinėt į samoningą gyvenimą. Gal bus paprasčiau palatoje, nei kokių 13 ligonių, kelių lankytojų ir keliolikos gydytojų/sesučių akivaizdoje (iki tol reanimaciją įsivaizdavau kiek kitaip...).

Olaiva - sveikit visi ir tu išlik stipri.

Atsakyti

Tokia mirgu marga, bet labai gražiai spalvinga skara  :wub: 

Sagitta3_medium2.jpgIMG_20161002_180139_medium2.jpgSagitta_13_medium2.jpgIMG_20160919_064406016_HDR_medium2.jpgIMG_2490_medium2.jpegIMG17632_medium2.jpgWool-Studio-0153_500px_medium.jpgWool-Studio-0090_500px_medium.jpgimage_medium2.jpgthumb_DSC_0430_1024_medium2.jpg

Atsakyti

Restar, taip ir bus, kaip tu jauti/žinai  :4u:  :4u:  :4u: 

Vakar kaip tik pradėjau skaityt to jaunojo mediko knygą "Pragaro ambulatorija" labai man patinka, tokia su jumoru ir apie visą tvarką ir apie ligonių tipažus, ir apie medikus, dar nesugadinto jauno mediko akimis :) Restar, tau tiktų gal dabar paskaityt traukiny, o gal kaip tik ne laikas, galėsiu paskolint, kai perskaitysiu, jei tik norėsi :)

Atsakyti

Šarange, dėkui, galėsi paskolinti, jeigu gerą nuotaiką teikia. Slogių ar visai ciniškų, tai nereik :). Man šiuo metu labai neskaitymo etapas. Kaip tik reikia tokių užkabinančių knygų. Nes kokia nors labai gera (kaip Didi drąsa), tai reikalauja nenuvargusio dėmesio, koncentracijos, kokia ne itin užkabinanti, rizikuoja būt numesta, o tokios gyvenimiškos istorijos kaip tik.

Atsakyti

Gadget, ot tu ekonomiška motera, dar net liemenę išspaudei, sau? Kada parodysi?

IMG_0351_medium2.JPGIMG_0473_edited_medium2.jpgIMG_7013_medium2.JPGimage_medium2.jpegimage_medium2.jpg

:wub: laurel_back_option_b_medium2.jpglaurel_mood_detail_medium2.jpg

KnitScene-Winter-2016-0702_medium2.jpg

IMG_1613_edited_edited_medium2.jpg

Atsakyti

labas dienas

kažkokios depresuotos tos mano dienos...

aplinka neprisideda prie to. nuolat jaučiuos pavargus, nieko nenoriu daryt, o reikia, akys kaip smėlio pripiltos, kažkokia užtinus nuolat. vitaminus geriu, bet toks vaizdas kad iškart juos išsisioju :D

dar negana tokių individualių jausenų, vakar namuose radom potvynį :frusty: kažkokiu būdu laša pro II aukšto lubas. kad būtų stogas kiauras nepanašu, greičiau kondensatas kažkur buvo prisikaupęs, užšalęs ir dabar atšilus ištirpęs bei radęs takelį išvarvėt. nu bet kad jo taip nemažai sakyčiau :hmm:  tai nieko nesuprantu, lubose šlapia skylė, grindys išbrinko, o problemos net negal iišspręst, nes neaiški nei pati problema nei jos vieta. odar ir pati lokacija tokai nepatogi, tiesiai virš laiptų pradžios, tai nei kopėčių nėra kaip pasidėt, kad užlipt pasidairyt.

tai va, pasiguodžiau

kap nors, išgyvensiu, svarbu sveikata nesušlubuotų rimčiau.

tema pokalbiui :D  kokia galėtų būt kostrukciaj šito daikto :hmm:

laurel_back_option_b_medium2.jpg

Atsakyti

Laba :4u:

Restar, džiaugiuosi naujienomis, taip ir toliau, stiprėkit ir būkit laimingi :wub:

Visoms, kam reikia :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

Mane vakar norėjo aprėkti l.e. direktoriaus pareigas blondinė, nepasidaviau, mat poniai labai nepatiko, jog per mokinių atostogas penktadienį neatėjau į darbą, bet kad niekas nėjo, tai to nematė, ant manęs norėjo tulžį išpilt, nepavyko, nors jau senai ant manęs akies neturi, bet dabar dar storesnę odą užsiauginsiu, nes MB jau senai sakė, jei ką, varyk lauk iš to darbo :B

Dar gavau atsiliepimų iš to paskutinio balto su zuikiais megztinio, kuris į Vilnių iškeliavo, tai sakė gydytoja (važiavo pasiskiepyti mano megztuku pasipuošę) klausė kur pirkot tokį gražų megztuką, kai pasakė, kad čia rankomis megztas, tai sakė vartė visaip kaip ir išvirkščią pusę nagrinėjo ir niekaip nepatikėjo, kad čia ne pirktinis. Ir kūdikėlis megztuką mielai priima,nesimuisto, visada šiltos rankutės, tai man smagu...

Atsakyti
Sveikos,

Labai dziaugiuosi Restar sparnais

QQciuko greičiais

Gadgeto mokėjimais iš nieko sukurt grožius

Olaivos stiprybe ir ramybe

Zuviuko pasveikimu

Bet pati esu nelaiminga, mane puola depresija...
Na kodėl kodėl???
atrodo turėčiau būt laimingesnė, o esu liūdesėlis, niekas nedžiugina, niekas..

Filmai erzina, nes per sunkūs, knygos per liūdnos, nenoriu nei suknelių, nei batelių, nei puoštis, nei kvėpintis. Išejau į darbą be auskarų, nepasikvėpinus, na man tai tikrai labai labai nebūdinga...
sėdžiu vakarais prie TV, junginėju kanalus, nes niekas neįdomu, einu per kanalus ištisai ir nieko nei žiūriu, nei matau....

KOks biesas apsigyveno nežinau

Magnio ir B6 nusipirkau, geriu, tiesa pasakius dvigubomis normomis. Dar Chromo reikėtų, bet tas abejingumas viskam žudo Ingrida tą kuri yra tikra ten giliai pasikavojusi
Atsakyti

Ingriduska,

tu žinia, kad niekas kitas tavęs iš tos duobės neištrauks, tik tu pati.

turi prisiversti. pradžiai bent galvoti kitaip. mažom dozėm. rasti pliusus ir teigiamas prasmes visame kame.

gal tau ten nupjovė ką nors ne tą :hmm:

Atsakyti

Labas labas, kam kavos?

Stainless-Steel-Double-Mesh-400ML-font-b

Atsakyti

Ingriduška, čia gal koks nors sausio sindromas? Pošventinė depresija? Kai nespėji atsigaut po to viso maratono, lėkimo ir veiksmo, o tuo pačiu pasidaro liūdna ir tuščia, kad viskas baigėsi, nieko nevyksta ir pan... Jeigu dar prisideda sveikatos problemos prie to...

Aš šiaip tai sausį atsigaunu, nes sausis - nauji metai, švarus lapas, šventės baigtos, tylu, ramu, arčiau pavasaris, šviesiau, saulėčiau ir pan....  Bet kitiems gal kaip tik viskas atvirkščiai.  

O gali ir tiesiog šiaip užeiti liūdesys, be jokios rimtos priežasties, o kai jau jis ateina, tai normalu, kad niekas netinka, nepatinka ir nelimpa.... Tiesiog gal išlaukt reik...?  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti