Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labryt, aš kažkaip užsiėmusi net nelaukiau makalavimo, tai net nustebau, gavusi sms iš Austrijos :). Verkt gal nebeišeis, bet iššūkis tikrai šiemet pagerintas :). Pačios susigalvojom, teks pasukt galvelę gerokai :). Kol kas tik visiškai crazy mintys į galvą ateina :)

Aš kėliausi 8 , vyras tik gulti nuėjo... Durni  bernai pavažinėjo po miestą, tada nuvarė į mišką su senu kledaru BMW.... Vyras ilgai dirbo, pasiteiravo, kada grįš. Kai praėjo valanda nuo to, kada jau turėjo būt grįžęs, sužinojo, kad gi užklimpę jaunikaičiai kažkur miške. Kol susirado, kol ištraukė... Aš 6 pastebėjau, kad nėra nei vieno, apsidžiaugiau tik, kad ne policijoj ar ligoninėj atsidūrė...

Atsakyti

Pažiūrėjau ankstesnių metų exelius, tai reikia apie save info duot, ane? Senai dalyvavau ir adresas nuo tų laikų pasikeitęs. 

Jau minčių gamybai gimsta :) nors variantų- keli. 

Atsakyti

Labas rytas,

Aš kai neplanavau dalyvaut swape, tai tylejau del taisykliu, bet pritariu tik del priedu, o iš 100g tai iseina antkaklis, apyranke ar apykoje. :D

Atsakyti

Šarange, ot ir ne :) daug kas išeina. Klsidžioju Ravelry. Tame ir įdomumas - kiek visko galima rast. Skaros, snoodai, kepurės, pirštinės, kojinės, riešinės- viskas, ką gaminam. O iš moherio -kilometrinis šalis  :lol:​ 

Atsakyti

Nu dar galima kojines numegzt iš 100 g, pirštines. Mano Totoro pirštinės net iš storesnių  šiek tiek siūlų, sunkokai, bet išėjo iš 100 g. :D

Atsakyti

Labas rytas. Restar kokie čia tokie bernai pas tave važinėjosi  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

savaitė aktyvesnė pasitaikė :) apsiėmiau mokytojų dienai dovanėles 5-oku mokytojams suorganizuot. Ir dar paskutinę minutę gelbejau tėvus su pamokos apie savo specialybę pravedimu... 

Smagioji dalis Buvo ta kad vakare laukė terapinis mezgimas mezgėjų ratelyje :) 

bet grįžus namo jau nieko kito tik lovą mačiau :)

ryte pabudusi pamačiau kad mergaitės vardas jau aiškus. :) valio! Bus galima ižsiimti kūryba!!!

Atsakyti

Na, aš kadangi svarstyklių neturiu....

Bet jo-Šarangė teisi :D  o kiek tavo gamintas man krepšelis sveria? Daugiau, ane?

Beje, 100 gramų galioja tik mezgimui. Pvz žgutui negalioja :rolleyes: Siuviniams ne, svarbu 1 daiktas.

Šiemet verksiu nebent dėl to, kad rankos kreivos. Kažkaip savo svarstymo stadijoj tyrinėjau sąrašą ir galvojau, kas kam tiktų, tai nėr to neįtikimo jausmo. Kol kas. O ir iš patirties žinau, kad nesvarbu, tinka ar ne-jausmas nuostabus.

Atsakyti

Verkti dėl kreivų rankų irgi negalima😂🙈😀

Atsakyti

Jei imt siūlą- 100 g- 100 m yra vienos galimybės. Jei imt siūlą 100 g - 400 m- kitos. Jei 100 g -1500 m - dar kitos :) fantazijai ribų nėra.

Viskas bus gerai  :super:​ 

Atsakyti

O koks malonumas jį dėvėt. Prie nuogo kūno. Ir dėl visko čia Nitė kalta :D, kažkada seniai tetą užrodė, per kurią susipažinom su wooly, cariaggi, cucinelli ir kitais pavadinimais. :) Ačiū, tau Nite! :)

Nu jau tik nereikia :lol: biškį kas iškart Nitė :lol:

O qqute ju buvo seniausiai nusimezgus megztinį pagal ją, kai aš tik pradėjau ją žiūrėt :mirksiukas: 

Atsakyti

Faraway nepakenčia ašarų :D.

Jep, šimtgramio metražai labai skiriasi.

Qqute - mano bernas su klasiokais. Galvojau, tradiciškai kebabų nuvažiuos....

Valydama atsargų dėžę prisimerkiau pupelių vakar, šiandien galvoju, ką iš jų daryt... Vegetariškų receptų knygas skaitydama leidžiu seilės....

Atsakyti