Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

A,tai aš tundra, mažai patyrus, galvojau, kad narkozė = pjaustymas, tai pasipiktinau, kiek ten gali tave kankint. Bet, jeigu b8na ir be pjaustymo, tai uf, tada gerai :).

Atsakyti

Qqte, tai tu čia tetą mums paplatinai? Nu aš galvojau Nitė. :D

OK, tai ačiū ir Qqtei!

Atsakyti

-

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 04 spalio 2019 - 20:02

Laba :4u:

Swapas.. siemet as pasuoju, bijau, kad nespesiu, o ir bijau buti ispausta i remus :D  tai is sono stebesiu ir dziaugsiuos kartu su jumis.

Vakar grizom is apsilankymo vokietijoje, su masina vaziavom sausuma, tai per 10 valandu numynem beveik 1000km :rolleyes: isvaziuodami is norvegijos pro svedija, danija ir finisas vokietijoje.  Didziausia ispudi paliko parduotuviu asortimentas ir kainos :wub: atsigavo akys ir vaiku pilvai nuo tokio kiekio saldumynu. Maciau ir siulu parde, mb net siule uzeit :D bet susilaikiau.

Dabar seile varvinu i siuos siulus pas broliukus latvius, bet jau bais brangus siuntimas i mano krasta :oh:https://www.woolyyar...mide-sequins-4/ir siuos https://www.woolyyarn.com/product/60-cashmere-wool-30-silk-10-merino-wool-sequins-2/  Kazkada lyg kalbejot, kad kazkokia lt parde pardavineja kasmyriukus, bet neatgaminu kas.

Atsakyti

Qqte, tai tu čia tetą mums paplatinai? Nu aš galvojau Nitė. :D

OK, tai ačiū ir Qqtei!

Kad gal neplatinau, nepamenu gal tyliai pasislėpus viena vartojau :) ne esmė. Esmė kad aš ją nuo Dundagos atradau :)

Kačmyrai vėliau parėjo

Limit nu..mano tėvų gimtadieniai 11.12 mamos ir 11.14 tėčio. Tai teoriškai tą savaitgalį turėtume sveikint. Alia MB pritarė kad pirtin reik..nu tėvai tai ne jo žinoma...

Atsakyti

Rasyt tai ir pas anyksciu berniukus ir pas manosiulai ir mados garaze ir kasiuluose galima kašmyrų rast

Atsakyti

Rasyt tai ir pas anyksciu berniukus ir pas manosiulai ir mados garaze ir kasiuluose galima kašmyrų rast

As noriu butent tu, kur imeciau :rolleyes: :wub:

Atsakyti

Nu tų, tai tų - mamukui gi užsakyk, į LT nėra pernelyg brangus siuntimas.

Atsakyti

Nu tų, tai tų - mamukui gi užsakyk, į LT nėra pernelyg brangus siuntimas.

Teks taip ir daryt, alia tik tas laukimas tai ne mano draugas :rolleyes: :D

Atsakyti

Nu tai būten tų lt nepardavinėja, būten tie ko gero yr pačių wooly suvyniojimo, nes mėgsta jie vietoj pamiksuot

Tu sakai kad kalbėjom apie Lt pardes tai aš tau jas ir suminėjau

Atsakyti

Labas vakaras. Uff, su nuotykiais diena ir atrodo bus ateinančios. Bet jau "prisiparkavau" Austrijos kalnų kaimuko mažo namuko, kuriam gyvena Madam Schihler lovikėj :)

Tai kaip suprantu, Šarangėlė yra vyšnia ant torto ☺️ einu makaluot!

Atsakyti

Aš nemiegu,antrą kamuoliuką Drops Karismos mezgu, Luknei kepurė bus

Atsakyti