Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, nebūk prietaringa. :) Gerai, kad sąrašas pildosi, o tai jau galvojau nieko nebus.

Dabar laukia baisus momentas - burtų traukimas. Swape man du momentai baisūs - kai ateina traukimas ir dar nežinau, ką gavau ir paskui, kai jau išsiunčiu ir laukiu kažkokio atgarsio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 spalio 2019 - 16:18

1.Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

8. Lace

9. qqte

10.Restar

11. Frekė

12. Katuks

13.Limit

14. Šarange

Šitas?  Kas dar mori?

Ojojojojoj, 13 numeriu įsirašiau :bijau2: :flirt2:

Šiandien po eilines narkozes jauciuos super, jeigu ką tai čia buvau ne aš.

Abelo, prašau mane apdaugoti nuo Lace trečią kart iš eiles. ... 

Sveikos

Atsakyti

Šarange, kaip smagu :4u:

Atsakyti

Šarange,kai narkozė išgaruos,jau nebus galimybės išsibraukt :D 

Atsakyti

Tada jau suksiu uodegą.... :)

Atsakyti

Šarange :super:​ 

Atsakyti

Šarange, tikrai nudžiuginai prisijungdama  :4u: . Tik ta narkozė nors tokiam konktekste, ale vis tiek kažko nedžiugina.

Prasimezgiau ne pusinį, o pilną anglišką stulpelį, kur užmetimai kiekvienoj eilėj. Sutarėm su dukra vakar dėl debesėlio modelio. Spalva debesėliška, forma irgi kažkokia tokia beformiška bus. O jau lengvumas, o jau švelnumas (Cotton wool +Drops kid silk) , tik vienas nuogąstavimas, kadangi raštas - siūlo rijikas, ar pavyks man tą sumanymą realizuot. Ale pusę numegsiu ir bus matyt :). Beveik jau noriu pradėti, nors būtų gerai savo nugaros dalį pribaigt (poliklinijoj primezgiau iki pečių nuleidinėjimo, reikia sugalvot, kiek nugaroj akių kalui išimt), susiųt ir akis rankovei užsimest. tada vėl mielas mezginys pataptų, nes vėl be galvojimo ir arti pabaigos būtų :). Bet to naujo taip norisi....

Atsakyti

Bet nu ką norit tą sakykit didis malonumas kačmyrą megzt ir čiupinėt

O koks malonumas jį dėvėt. Prie nuogo kūno. Ir dėl visko čia Nitė kalta :D, kažkada seniai tetą užrodė, per kurią susipažinom su wooly, cariaggi, cucinelli ir kitais pavadinimais. :) Ačiū, tau Nite! :)

Atsakyti

Šarange, kaip faina, kad jungiesi  :wub:

Vienas nukovotas  :lol:

Priedas  received_2652399074799832.jpeg   75,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jurgitak tai kad tetą aš seniai seniai pati atradau, per youtubą be Nitės, vien del tos tetos instagrame užsiregistravau :)

Šarange valio

O tai gal dar ir pirtin užsirehistruosi?

Limit nesigąsdink 13, man šitas skaičiukas laimingas dar imsiu ir ištrauksiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 spalio 2019 - 18:58

Pirtis labai nepalankiu metu. 17d. Rusnės gimtadienis ir dar svečias iš už jūrų marių atvyksta. Dėl jo tai gal palikčiau savarankiškai su šeimyna pasibastyt, o gimtadienis dar neaiškus. Gal nukelt pavyktų  :rolleyes: :D 

Ot močia.. Pirtis labiau rūpi. O dar šnd vyras knygą nupirko Pirtis :D 

Atsakyti

Restar, nieko, narkozės ir narkotikai man dabar patinka, svarbu nepjausto :) 

Atsakyti