Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, o pas jus šiaip jau šildymas įjungtas, ar individualų kokį turit? Pas mus šildo, bet kojos vilnonėse kojinėse ir vilnonėse tapkėse šąla... Visą vasarą basa varinėjau, bet kai pasikeičia sezonas, tai  ledėja galūnės.

Nu gal kaimynės paklausk, ar jau gali :). O garsų nesigirdėjo keitimo?

Atsakyti

Teta Olga sako megzti kaip Katukas.

Tai taip, nuo nugaros krašto, šitą žinau. Bet mano klausimas buvo, kur dėt reglano takelį? Į nugarą ar į rankovę. 

Pasvarsčius pradėjau už takelio.

Atsakyti

Viskas ok.

Šildymas autonominis. Buvom įjungę, paskui išjungę, bet matyt vėl atvėso.

Tik tiek kad nuo to šildymo grindys nesušyla :D 

Su tūliku čia tipo juokas buvo. Aišku, kad jau buvau. Sakė valanda, reiškias valanda. O perspėjo tik dėl to, kad gi vamzdis kanalizacinis vienas per visus aukštus, tai nesinorėtų gaut dozę bejungiant :D o pajungti jau seniai turėjo, kas ten yr.

O faktas tame, kad jei negalima, tai būtinai užsimanai

Atsakyti

Tai taip, nuo nugaros krašto, šitą žinau. Bet mano klausimas buvo, kur dėt reglano takelį? Į nugarą ar į rankovę. 

Teisingai pradėjai.

Atsakyti

Tu matai aš tai klausimą supratau kur pradėt eilę, o ne takelį

Takelį tai padalinu pusiau paprastai jei daugiau   negu viena akis

Šian paardžiau gabalaitį nes susirodė kad kažkaip ne taip rankoves platint pradėjau(mezgu antpečius) tai visą gabalą ir atardžiau

Bet nu ką norit tą sakykit didis malonumas kačmyrą megzt ir čiupinėt

Apie angorą tai wooly pardavėja rygoj pasakojo kad su fenu pakedent reikia ir jau po kelių skalbimų neturėtų tai pūkuotis

Nu bet gi reik dar atmešiot ikitų skalbimų..

Kaip sako i chocetsa i kolitsa

Atsakyti

Restar, su vyru sutarėm, kad kol nebus išdažyta ir sudėtos grindys, tol nesikelsim į namą. Tad sodo namukyje gyvenam,o kitiems metams gegužei jau eilėj pas meistrus esam,o po to ir apsigyvensim ten

Draugų buvo ten, tik visi mažesni,čia irgi yra, bet maniškiai laisvu nuo mokslų ir muzikos laiku eina į mišką abudu, tysia šakas,po to kala,riša.laukinukai :)

Abelo,ar makaluosi šiandien?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 04 spalio 2019 - 14:19

Suskaičiavau, pirmus pragaro ratus praėjau, dabar ramiai virbaluoju apvaliai iki rankovių atskyrimo.

Loro Piana, kašmyras su vilna 50/50, dvigubas siūlas. Turiu 340g, virbalai 4mm.

72257332_2537903143099200_80114376472411

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 04 spalio 2019 - 14:29

A, tai tada ne aitvarai ir jums turtus sunešė :D. Galvojau tyliai ramiai gyveni sau name ir nekrykštauji iš laimės, kažkokia netvarka.  Aš, alpėtoja, tai kiekvieną dieną emocijas transliuočiau, kaip faina ir pan. :).  Bet tai kaip gerai, kad turit tokį gyvenimui tinkamą sodą. O namas juk irgi kažkur šalia, ar ne? O iškas vaikams yra viskas... Norėčiau būti vaiku...

Atsakyti

Tu matai aš tai klausimą supratau kur pradėt eilę, o ne takelį

Takelį tai padalinu pusiau paprastai jei daugiau   negu viena akis

Tai teisingai supratai. Kur pradėt eilę - prieš takelį, per vidurį ar už jo. Pradėjau už, bet po visų manipuliacijų su trumpintomis eilėmis gavosi taip, kad eilė prasideda takelio vidury.

Atsakyti

A, tai tada ne aitvarai ir jums turtus sunešė :D. Galvojau tyliai ramiai gyveni sau name ir nekrykštauji iš laimės, kažkokia netvarka.  Aš, alpėtoja, tai kiekvieną dieną emocijas transliuočiau, kaip faina ir pan. :).  Bet tai kaip gerai, kad turit tokį gyvenimui tinkamą sodą. O namas juk irgi kažkur šalia, ar ne? O iškas vaikams yra viskas... Norėčiau būti vaiku...

Na aš nemėgėja emocijų transliuot :) namas gi tam pačiam sklype,pro langus matom. Ryt kursim kubilą ir sėdėsim su vyru,švęsim persikėlimą, pančių su aitvaru Sebu atsikratymą ir šiaip šeštadienį :)

Atsakyti

Aš dabartiniam mezginy 3 kartus keičiau eilės pradžią. Kai atskyriau rankoves, perkėliau ją tiesiai po pažastim.

Aišku, mano raštas tik iš gerų akių susideda ir išvirkščių 1 eilės. Tai nekrenta į akis tos kelios geros akys- daugiau ar mažiau. 

Atsakyti

1.Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

8. Lace

9. qqte

10.Restar

11. Frekė