Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Angora fu fu, viską apšeriuoja... Nors be proto švelni ir net turiu baltos iš Mano siūlų, bet nesiryžtu ką nors megzti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 spalio 2019 - 09:31

Oj, rimtai.

Vizos nekainuoja, grupelės po max 5 ( nes tik tiek tilps į lovas :D) ir velcome.

Galima ir tiesiog savaitgalį, nelaukiant pavasario.

Nu arba Limir reklamuotas prabangus viešbutis visai pigus :D

Beje, vakar buvom vakarieniaut tokiam restoranėly prie pat ežeriuko. Toks ne visai kavinė. Tai buvom maloniai nustebinti kainomis. Valgėm užkandį, pagrindinį patiekalą ne pigiausią, žuvis ir kalnarus, gėrėm labai skanų limonadą ir dar kavos. Ir viskas sumoj tik 28 euriukai. Dviese 

Norėjau parodyt fotkę, bet nesugebu sumažinti, kad tilptų :B

Atsakyti

Man vienas kašmyrinis irgi šeriuojasi. Nebaisiai ir tik ant kai kurių rūbų :D​  bet paltas kenčia.

Atsakyti

Angora fu fu, viską apšeriuoja... Nors be proto švelni ir net turiu baltos iš Mano siūlų, bet nesiryžtu ką nors megzti...

Tigi dabar madoj a la odos kelnės beigi sejuonai!!!!

Atsakyti

Nu tep, kai nori, tai randi išeitį :). Pernelyg brangiai man tas angorinis megztinis kainuotų :). Nu maž kur pritaikysiu.

Dėl Kaliningrado, tai aš rimtai, tikiuosi, kad tos minties nepamesim. Labiau vis tiek už pavasarį ar vasaros pradžią balsuočiau, kai ir pasibastyti smagu ir jau reikia nors trumpų atostogėlių.

Atsakyti

Tai kur tas swapo sąrašas????

Atsakyti

1.Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

8. Lace

9. qqte

10.Restar

11. Frekė

12. Katuks

Šitas?  Kas dar mori?

Atsakyti

LaBas iš ryto, Mokytojų diena,sutrumpintos pamokos,eisim grybaut su vaikais

Bandom su mintim apsiprast,kad buto jau nebeturim.Keista,kai ten kitus matai savivaliaujant :D Luknė jų paklausė:ar galeS atvažiuot žiemą pažiūrėt,kaip butas atrodo ? :) Apsiašarojo,kai išeit reikėjo...

Gavau sms,kad drops karisma atkeliavo, megsiu va tokį komplektuką Luknei   Priedas  71076466_119304986133614_7320619370592337920_o.jpg   122,25KB   0 Parsiųsta kartų   Laukiu makalavimo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 04 spalio 2019 - 10:28

Olaiva, o kaip su nauju namu apsipratot? Aišku, jūsų ir butas buvo pagerintas per  2 aukštus... Ar vaikų kiemo draugų ten liko? Bet ir čia gal turi?

Mano mokiniai 2 namie (1 aišku dėl ko; kito mokytojai aksmet švenčia iš tiesų, tai vaikams nereikia eiti, aitidirba kitu metu), o 2 mokinės turbūt tuoj grįš, nes ir dičkei pamokos kaip pradinukei baigiasi penktadieniais.  O pradinukei turbūt nebus būrelio šiandien.

Vakar mano dičkė vėl verkė mane apsikabinus, kaip nenori mirti... Ir viskas dėl tos nelemtos civilinės saugos dėl Astravo. Nu sugalvojo per etiką mokytoja papasakoti iki detalių, kad net  3 incidentai bestatant buvo įvykę, tai ar daug lakiai vaizduotei reikia... jai jau 100 proc aišku, kad avarija tikrai įvyks... o jeigu tuo metu, kai ji važiuos autobusu, nu žodžiu, dirbu emocijų vadybininke... Pastangos kad nekiltų panika sukėlė bereikalingą išankstinę paniką...

Atsakyti

Restar, iš tikrųjų tai dar tik antri metai tie mokytojai švenčia, anksčiau nebūdavo, kad nereikia eit. :D

Aš pagalvojau, kad jau kažkas swapo dovanas siunčia. :hihihi: Atsidarė puslapis kaip tik ant Olaivos kepurės dėžėje.

Atsakyti

Tai maniškis tik antrus metus ir mokosi, kitokios patities neturiu, galvojau, kad čia sena tradicija jau :D.

Graži ta visa dėžė su kepure, bumbulu, toks žiemos ilgesys :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 spalio 2019 - 11:47

Kažkaip nenoriu žiemos.

Ir kepurių nenoriu

Kai esi pripratęs prie šildomų grindų, tai tooooks šaltis kojoms šitam bute. Tiesiog nepakeliamas. Nu arba senatvė :B 

Atėjo kaimynėi iš apačios, paprašė neit į tūliką valandą, nes keičia unitazą. Praėjo jau biškį daugiau, kaži jau galiūūūūūū :D​ 

Atsakyti